Çok güzel açıklamışsın;HÜKÜMETLER de geldikleri gibi Gİderler...forumcu86' Alıntı:Bir ay önce borsa 91 bindi1 sene önce 65 bin. Borsa bu indiği gibi çıkar, çıktığı gibi iner.
Şaka gibi yaa.. Acaba burada yazanları da tespit ediyorlarmıdır..??s_kajmeran' Alıntı:Yok diyorsalar yoktur. Bu kadar net...
Hükumetimiz kriz çıkarıp buna kimin sevineceğine karar verip paraleli ve vatan hainlerini tespit için yapıyor...
(Saçma Geldi Değil mi?)
Ozaman aşağıya bakmayın ...
Bahsettikleriniz gerçekten iyi devlet adamlarıdır.Ancak bunların yönetimlerinin hemen öncesinde sıkı para polikikası izleyen başbakanlar kadarKara Kule 61' Alıntı:90 yıllık kazanımlar![]()
hangi kazanım menderes olmasa özal olmasa erbakan olmasa idi hangi kazanım olacaktı...
:alkis: :alkis: :alkis:joombal' Alıntı:forumcu86' Alıntı:joombal' Alıntı:Kara Kule 61' Alıntı:90 yıllık kazanımlar![]()
hangi kazanım menderes olmasa özal olmasa erbakan olmasa idi hangi kazanım olacaktı...
Sandıkta Menderes Özal ve Erbakanı seçip iktidar yapabilme kazanımı
* Menderes : darbe + Asılarak öldürme kazanımı;
* Özal: Zehirlenerek öldürme kazanımı;
* Erbakan: Darbeyle indirilme kazanımı;
Bu kazanımları es geçmeyelim, sezarın hakkı sezara !!!
Menderesi asan komitacı oluşumları;
Özalı zehirleyen Derin oluşumları;
Erbakana ikdidarı zindan eden cuntacıları
serbest bırakmayı hangi masalla süsleyerek anlatacaklar siz dindarlara merak ediyoruz.
Hem astılar zehirlediler indirdiler edebiyatıyla oy toplayacaksınız, hemde salacaksınız...
Bu masalı henüz duyamadık ama siz duymadan inamışsınız...
:alkis: :alkis:only61' Alıntı:islam kültürü diye sivasta 30 kişiyi yakarsan, ortaçağ insanları gibi giyinip yeniliklere kapıyı kapatırsan, tabi gericilik olacaktı ya ne olacaktı?
bi de marsa gitmekten bahsediliyor. zira cübbeli ahmet hocamız gerek yok diyor bana sorun ben söylerim diyor. 1570 li yıllarda bombalanan rasathane gözlemevini de git 3.murat'a sor.neymiş Allah'ın işine karışılmazmış....al işte elinoğlu uzayı keşfetti sen de ancak tuvalet kağıdı helaldir fetvasıyla yetinirsin...bi de gerici değiliz diyor..
kendi başına dindarlığın hiçbir zararı yok zira şu toplumdan ve bilimden uzak dursunlar.. zira ahiret diye diye dünyayı zindan ettiniz...not: başörtüsü yasağına karşıydım aynı şekilde bu zihniyete de karşıyım.
only61' Alıntı:islam kültürü diye sivasta 30 kişiyi yakarsan, ortaçağ insanları gibi giyinip yeniliklere kapıyı kapatırsan, tabi gericilik olacaktı ya ne olacaktı?
bi de marsa gitmekten bahsediliyor. zira cübbeli ahmet hocamız gerek yok diyor bana sorun ben söylerim diyor. 1570 li yıllarda bombalanan rasathane gözlemevini de git 3.murat'a sor.neymiş Allah'ın işine karışılmazmış....al işte elinoğlu uzayı keşfetti sen de ancak tuvalet kağıdı helaldir fetvasıyla yetinirsin...bi de gerici değiliz diyor..
kendi başına dindarlığın hiçbir zararı yok zira şu toplumdan ve bilimden uzak dursunlar.. zira ahiret diye diye dünyayı zindan ettiniz...not: başörtüsü yasağına karşıydım aynı şekilde bu zihniyete de karşıyım.
forumcu86' Alıntı:Maalesef Menderes, Özal ve Erbakanın arkasında millet duramadı, ama Erdoğanın arkasında duruyor, olay budur. Muhalefetin arkasında kim duruyor, ona bakmalı asıl !!!
Erdoğanın arkasında millet var, muhalefetin arkasında kim var?
forumcu86' Alıntı:Maalesef Menderes, Özal ve Erbakanın arkasında millet duramadı, ama Erdoğanın arkasında duruyor, olay budur. Muhalefetin arkasında kim duruyor, ona bakmalı asıl !!!
Dünyada Muhalefetlerin arkasında duran olsa(halk durur) zaten iktidar olurlardıforumcu86' Alıntı:Maalesef Menderes, Özal ve Erbakanın arkasında millet duramadı, ama Erdoğanın arkasında duruyor, olay budur. Muhalefetin arkasında kim duruyor, ona bakmalı asıl !!!