16 Haziran'a 40 gün var.Bu şekilde oyalanıyoruz işte.Yoksa nasıl zaman geçer...EynelMefer' Alıntı:anket işine sardın hocamişaretledik bakalım, haydi kolay gelsin..
Sürpriz söylememdengem' Alıntı:hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.. sıradaki anket ne öğretmenim![]()
Elazığ Malatya'ya daha yakın hocamgakgoskentli' Alıntı:Elazığ için Malatya civarı mı Diyarbakır Civarı mı seçelim Seyfettin gardaş
tamam kekesguner_23' Alıntı:Elazığ Malatya'ya daha yakın hocamgakgoskentli' Alıntı:Elazığ için Malatya civarı mı Diyarbakır Civarı mı seçelim Seyfettin gardaş![]()
İzmir'e hep talep olurdu ama Samsun'a bu kadar çok talep olması ilginç :|kgunduz' Alıntı:samsun son zamanların en gözde şehri her branş için :cry:
Adana'ya çok fazla talep yok bence rahatlıkla gidersiniz.İl dışı istemeyene özür grubu hakkı verilmemesi olayını ilk defa duyuyorum...evrimkahraman' Alıntı:merhaba arkadaşlar. eşim asker tayini adanaya çıktı bende önce il dışından sonra eş durumundan tayin isteyeceğim puanım 82 başka adana isteyenler var mı acaba? bir de geçen yıllarda duyduğuma göre il dışı istemeyeni eş durumundan göndermemişler doğru mu ?
evrimkahraman' Alıntı:merhaba arkadaşlar. eşim asker tayini adanaya çıktı bende önce il dışından sonra eş durumundan tayin isteyeceğim puanım 82 başka adana isteyenler var mı acaba? bir de geçen yıllarda duyduğuma göre il dışı istemeyeni eş durumundan göndermemişler doğru mu ?
Benim ilk yılım ve eş durumundan tayin isteyeceğim. 3 yılımı doldurmadığım için tercih hakkım olmuyo. O nedenle yukarki söylediğiniz durum benim için geçerli değil diye anladım. Yanılmıyorum umarım.İl dışı tercih hakkınız var ise ve il dışı tercih de bulunmazsanız eş durumu tayininden faydalanamazsınız. bir kaç yıldır olan bu uygulama geçen sene de vardı kılavuzda belirtiliyor. yalnız il dışına hiç bir zaman iyi yerler açılmıyor. bu yüzden bir tane de olsa ölü tercih yapın hocam. en merkezi yer gibi. biz geçen sene böyle yapmıştık. sonra eş durumunda her yer açılıyor. rahatça gidersiniz inş![]()