coco1' Alıntı:arkadaşlar benim sorum şu şu an ilçede E bitefo var ben 63 puanla il birincisiyim ama ilçem dolu ve ilde isteyebilirmiyim (50 yi geçen 4 kişi var) ve şimdi bu puanla istemeyip haziranda isteyebilirmiyim.
nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar üst yazı 3. maddede "kadrosunun bulunduğu ilçede" ibaresi var. Bunun anlamı herkes kadrosunun bulunduğu yerde mi görevlendirilir ?

Hocam bu arkadaşlar teknisyen değilmiydi zatenberkay07' Alıntı:arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
X, Y ve Z elemanları sınava girdiler. X 60, Y 55 ve Z 50 aldı

Hocam eski liste sadece il bazında vardı. Sonradan ilçeler için kontenjan belirledirler. O da BT leri denetlemek için görevlendirmeler belli olsun diye. Bu görevlendirmeler olursa okulları ziyaret çoğalacak. Hareket olur azıcık labta.marabaci' Alıntı:biltek2007' Alıntı:http://bilgisayarbilisim.net/ebitefo_il_il_eski_yeni_kontenjan_sayilari_ve_ihtiyac_sayilari-t9645.html
bu adreste var hocam.
sayın hocam sağol da ben eski il ve ilçe bazında olanı var mı diye sormuştum. ama sağol yine de paylaşımın için
 Ben 50 nin altında aldığım için ümidi kestim.
 Ben 50 nin altında aldığım için ümidi kestim. 
berkay07' Alıntı:arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
puan ne olursa olsun öncelik yolluk vermemek için ilçe kontenjanında. örneğe devam ediyorum. Ağrının tutak ilçesinde kadrosu bulunan Z, X den avantajlıdır. Z görevlendirilir.
Eğerki ağrıda boş kontenjan kalır ise X e sorarlar. yolluksuz gidermisin diye. X kabul eder ise görevlendirilir. Boş kontenjan yoksa X sınava boşuna girmiş olur

berkay07' Alıntı:arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
puan ne olursa olsun öncelik yolluk vermemek için ilçe kontenjanında. örneğe devam ediyorum. Ağrının tutak ilçesinde kadrosu bulunan Z, X den avantajlıdır. Z görevlendirilir.
Eğerki ağrıda boş kontenjan kalır ise X e sorarlar. yolluksuz gidermisin diye. X kabul eder ise görevlendirilir. Boş kontenjan yoksa X sınava boşuna girmiş olur

ÇOK İYİ ÖZETLEMİŞSİNİZ, TEBRİKLER.sandokhai' Alıntı:Kısaca özetleyelim.Yanlış varsa düzeltin.
1. Puanı ne olursa olsun önce mevcut EBİTEFO lar görevlendirilecek.
2. Daha sonra kontenjana göre il/ilçe görevlendirlmesi puan sıralamasına göre yapılacak.
3.Eğer hala kontenjan dolmaz ise puanı 50 üstü olanlar sıralanıp görevlendirilecek.
4.Yİne de solmazsa bir EBİTEFO birden fazla ilçeye verilebilecek.
------50 puan altı asla görevlendirlmeyecek.----

ne alaka hocam yaBen şimdi görev almak istemiyorum bana derlermi arkadaş sen görev yapmaya mecbursun diye ?
tabiki hayır hocamayhangunes' Alıntı:Ben şimdi görev almak istemiyorum bana derlermi arkadaş sen görev yapmaya mecbursun diye ?