2008 Yeni Sınav görevlendirme yazsı Hayırlı olsun

Kodla Büyü
tolgabaysal' Alıntı:
50 puanın altına ekmek yok diyosunnuzda bizim ilde mevcut kadro 24 bende 24. sıradayım nolacak peki il dışından mı gelecek
Senin yine iyi benim puan 49.275 ilimde 18 kadro var ve zatıalim 7. sırada şimdi bu kadar açığı nasıl dolduracaklar merak ediyorum.
 
Bir resmi yazı yayımlanır da ilgililerden onlarca kafa karıştıran soru gelirse...

Ya da bir sınavın sonucu açıklandığı halde, hala sınava girenlerin durumunun ne olacağı netleşmemişse...

Bu işte bir tuhaflık var...

Ya da yok mudur? :shock:
 
ilçemizde 50 yi geçen yok başka ilçeden kimse istemezse eğitek barajı aşağı çekebilir mi? :idea:
 
bence 50 nin altı alınır. Niye sonuç kısımları boş.. il bazında atamalardan dolayı.
 
bulicuk' Alıntı:
berkay07' Alıntı:
arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
X, Y ve Z elemanları sınava girdiler. X 60, Y 55 ve Z 50 aldı
Hocam bu arkadaşlar teknisyen değilmiydi zaten :D
:lol: :+1:

Herkes için hayırlı olsun. Yenilere de eskilere de Allah kolaylık versin.
Okul formatörlerimizin her zaman destekçisi, bir çok yanlış anlamadan dolayı sıkıntıda olan okul formatörlerimizin yardımcısı olurlar inşaAllah.
 
Eski eğiticiler

arkadaşlar herkes eski eğiticilerin aldığı onca eğitimden bahsediyor alınan bu onca eğitimden sonra alınan puanlar düşük deniyor v.s. Sınavda sorulan A+ soruları ile ilgili bakanlık hiç bir zaman eğiticilere kurs vermemiştir. genel olarak adobe ürünleri kursu intel v.b. kurslar verildi özel olarak sınırlı sayıda kişilere verilen kurs vardı diğer geride kalan yaklaşık 500 eğiticiye sınava paralel bir kurs verilmedii yani eğitici olmayıp dışardan sınava giren bilgisayar veya teknik eğitim çıkışlı bilgisayar veya kendini çok iyi geliştirmiş bu konulara aşina olan diğer branştan öğretmen arkadaşlar haricinde sınava giren arkadaşlardan bir farkları yoktu.
 
şimdi mesela bizim ilde 50 puan barajını geçen 11 kişi var.. eski ebitefolarıda puanlarını göz ardı ederek sıralamaya katarsak 18 kişi falan olmuş oluyo.. ama il kontenjanımız 30 kişi..
kalan 12 kişilik kontenjan boşmu kalacak?

bir de eğer ilçe kadrsou dolmazsa başka ilçelerden 50 puanı aşanlardan görvlendirme yapılır deniyo.. ama görevlendirme olacağından ötürü kimsenin düzenini bozupta başka ilçelere gideceğini sanmıyorum ben.. eğer böyle olursa ilçe bazında da boşluklar kalacak..

bir de zaten 50 barajını geçen toplam kişi sayısı 722 kişiymiş.. yaklaşık 500 kişilik bi açıklık var..

şimdi 3ünün ortak sorusu: egitek "bu kadrolar boş kalsın bi sonraki sınavda doldururuz" mu diyecek acaba, yoksa 2. bir yazıyla 50 barajının altına inip boş kalan kontenjanları dolduracakmı :?:
 
peki biizm ilçede kontenjan yok ama ben üst ouan aldım ne olacak bu durumda yolluk ve yevmiye de olmaması gerektiği yazıyor yazıda??????????
 
herhangi bir şekilde görevlendirmeyi kabul etmeyenler adeta fişlenip bir daha görevlendirilmeyecek diye bir duyum var arkadaşlar doğru mudur sizce.
 
Açıkları başka ilçedeki arkadaşlarla dolduracaklar işte.Diyelim kontenjan 12 parajı geçen 8 kişi,8 kişi içinden 4'ü ne başka ilçe de verilecek.Ben böyle anladım.
 
evet,aynen bir kişiye birden fazla ilçe verilecek.

BUGÜN YARIN İLDE TOPLANTI OLUR.BAAJI GEÇNENLER ÇAĞIILIR
 
aydansii' Alıntı:
herhangi bir şekilde görevlendirmeyi kabul etmeyenler adeta fişlenip bir daha görevlendirilmeyecek diye bir duyum var arkadaşlar doğru mudur sizce.

Doğru olsa bile kendileri bilir...

Hayırlı olsun...
 
yav herkes ne istekliymiş.sınavdan önce ve sonuçlardan önce olmam,bu şartlarda olunmaz deniyordu şimdi ise herkes sıraya girmiş :?
 
trueandfalse' Alıntı:
yav herkes ne istekliymiş.sınavdan önce ve sonuçlardan önce olmam,bu şartlarda olunmaz deniyordu şimdi ise herkes sıraya girmiş :?
valla ben de anlamış değilim kardeş. Millet neden bu kadar hevesli
Hem daha çok çalışacaksın hem de 111 ytl kesilecek? :S
 
eski eğiticilerin son görevlendirmeleri devam etmektedir. yani altı aylık son görevlendirmeleri daha bitmedi. bundan sonraki görevlendirmelerde aldığı puan ne olursa olsun eski eğiticiler korunacak mı? bir sonraki altı aylık görevlendirmede bu durum devam edecek mi? bilgisi olan var mı? veya yorumuz nedir?
 
mystreous' Alıntı:
trueandfalse' Alıntı:
yav herkes ne istekliymiş.sınavdan önce ve sonuçlardan önce olmam,bu şartlarda olunmaz deniyordu şimdi ise herkes sıraya girmiş :?
valla ben de anlamış değilim kardeş. Millet neden bu kadar hevesli
Hem daha çok çalışacaksın hem de 111 ytl kesilecek? :S


yani ne yapalım başvuralım mı?
yoksa bu şartlarda bu iş yapılmaz mı?
 
Arkadaşlar ben MEM ie görüştüm 50altı alan kesinlikle olamıyormuş. Kontenjanda açık olsa bile olmuyomuş. Dolmazsa bile boş kalsın diyolar. Kesin olarak bunu sölediler.
 
cimenwd' Alıntı:
bu arada arkadaşlar Muş İl Milli Eğitim'de şube müdürümüz il dışındaymış. Nolcak bizim durumumuz eyvah diyebilir myim? Cumaya kadar gitmesi gerekiyo listenin bi de tuuuuu

O tür kurumlard birisi gittiğinde imza yetkisini bırakmaz zorundadır, eğer cumaya kadar hiç bir gelişm olmazssa , konuda ek bitefo yazısı çıktısını alıp dilekçe ile okuluna ver ve işleri elden takip et
Daha önce benim başıma geldi böyle bir şey, aynısını yaptım onun tüm ilde telefon zinciri çıkardılar, sen hakkını her zmaman arayacaksın...
 
MEM ile görüştüm bugun yarın çağırırız dedi. Bizde hadi hayırlısı dedik. 111 ytl konusunda ise düzenleme olacağını düşünüyorum. Yoksa Kmide kalmaz herkes bırakır sonuçta...
 
eğteke müjde!!!!!
tutarsız davranışlar ve belirsizlikler yüzünden kimse istemiyo kontenjanlar hep boş kalacak...
 
Açık çok kazanan az.
Sınav, sonuçlara bakılınca elştiriyi hak ediyor. (Bu sınavı sınıfta yaptınız ve sonuçları da müfetiş inceliyor diyelim. Sormaya başlar, niye 70 den yukarı alan yok, niye sınıfın %90'ı başarısız vb)
Yeni sınav yapmayacaklarsa çözüm çan eğrisi bence.
 
ben görevlendirme istemiyorum. zorla görevlendirme yapacaklar mı? yoksa istiyormusun diye bize soracaklarmı?
 
bence liste usulü olacak. her ilde ilk gerekli sayı çağırılacak. daha sonra, yedekler falan.
50 altı olan ve görevlendirilenler ise gelecek sınava girmek zorunda kalacak. Şu an görev yapanlar. sınava girmediler. mesela.

Bu yeni liste alınacak sayısıdır arkadaşlar.
evcutlar istedikleri yerlere gidecekler sonra yeni kazananlar dağıtılacak. bunun için yolluk kavgası çıkmaması için bulunduğu ilçede görev verilecek. daha sonra diğer ilçelere. Öncekiler daha şanslı. Ve başka ilçeye gitti iseniz eğer kadronuzun bulunduğu ilçeye mutlaka ayda bir kez uğrayacaksınız.

Diğer mesajlarda çok anlamsız sorular var gibi geldi bana. Lütfen yazıları okuyup ondan sonra tartışalım. ....
 
Eğitici formatör olmam durumunda yüksek lisansa devam etmeme izin verirler mi, bir bilginiz var mı?
 
Geri
Üst