.dengem' Alıntı:çok iyi oldu.. ekonomik katkısı az gibi görünse de yeşil pasaport için 3 yıl daha yaklaştım![]()
teksen' Alıntı:Bunun için 2005'ten sonra başlamak yeterli mi? Yani başka bi şeye ihtiyaç var mi? Ve başvuru yapmamız mi gerekiyor bundan yararlanmak için?
ct442002' Alıntı:1 derece bu ay mi yoksa 2016 ocakta mi verilecek
ct442002' Alıntı:1 derece bu ay mi yoksa 2016 ocakta mi verilecek
:++: :+1: :+1:spider23' Alıntı:iyi oldu en çok dereceye sevindim;keşke daha erken verilseydi 2016 ya kalmasaydı da havalar iyiyken bi bulgaristan-yunanistan turu yapardık..
ben verilen u dereceyle yeşil pasaporta kavuşuyorum;böylece pek çok ülke için vize vs...masrafı-prosedürü kalkıyor...kesinlikle bu yıl ki en güzel kazanım....
redeemthepast' Alıntı:Yeşil pasaporta daha çookk var
4.dereceyi bitirip 3'e düşmek gerekiyor diye biliyorum...zodiac' Alıntı:redeemthepast' Alıntı:Yeşil pasaporta daha çookk var
YEŞİL olmamız için kaç sene çalışmak gerekli ya da kaçın kaçı olmamız gerekiyor?
dengem' Alıntı:4.dereceyi bitirip 3'e düşmek gerekiyor diye biliyorum...zodiac' Alıntı:redeemthepast' Alıntı:Yeşil pasaporta daha çookk var
YEŞİL olmamız için kaç sene çalışmak gerekli ya da kaçın kaçı olmamız gerekiyor?
deephunter' Alıntı:senelerdir verilecek olan 1 dereceyi bekledim. Eylülde zaten 4. dereceye kademem ilerlemiş olacak. Ocakta eğer şu anki iktidar devam eder ve dediğini ilave dereceyi verirse 3. dereceye yükseleceğim.
Hocam 2002 den beri çalışıyorum ben almadim böyle bir derece siz aldıysanız ne zaman aldınınız yazarsanız bilgileniriz :xzeybekd' Alıntı:teksen' Alıntı:Bunun için 2005'ten sonra başlamak yeterli mi? Yani başka bi şeye ihtiyaç var mi? Ve başvuru yapmamız mi gerekiyor bundan yararlanmak için?
Başvuruya gerek yok hocam 2005 ve öncesi çalışanlar almıştı 1 derece, 2005 sonrası dereceyi almayanlar alacak 1 derece.
cagancagan' Alıntı:Hocam 2002 den beri çalışıyorum ben almadim böyle bir derece siz aldıysanız ne zaman aldınınız yazarsanız bilgileniriz :xzeybekd' Alıntı:teksen' Alıntı:Bunun için 2005'ten sonra başlamak yeterli mi? Yani başka bi şeye ihtiyaç var mi? Ve başvuru yapmamız mi gerekiyor bundan yararlanmak için?
Başvuruya gerek yok hocam 2005 ve öncesi çalışanlar almıştı 1 derece, 2005 sonrası dereceyi almayanlar alacak 1 derece.