İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
Başvurmayın arkadaşlar. Tepkimizi koyalım. Ağaoğlu gibi şerefsizler bu ülkenin kaymağını yerken, sırma sularını satan iman deyip cepleri boşaltanlar varken, meb te her türlü torpilin döndüğü branş değişikliği ile yüzlerce usülsüzlük yapıldığı gün gibi ortada iken. Birileri bu ülkenin çilesini çekmeye zorlanıyor . O kölelerde bizleriz bu şartlarda .
Ben imza atmıyorum lanet olsun vercekleri 3-5 kuruş ekderse zenginler sabahları hayatları boyu erken kalkmadan gece kulübünde benim aylık ek dersimi kadınlara 1 gece de yedirip alem yapıyorken .
Yeter ....... versin dersimi vermiyorsa da umrumda değil ben ham maaşımı alırım .... gerekirse öğlen simit yer ama onların kölesi olmam.

yani istbitfor da
....
Başvuran öğretmenler, kendi kurumları dışında Fatih Projesi Kapsamında kurulum yapılmış olan ek listedeki kurumlar arasından üç tercih yapabileceklerdir. diyor

ama biz yapılacak gibi konuşuyoruz. yapılamazsa görevlendirme yok mu demek bu?

fatih projesi olan okulları yazmak zorunlu değil. boş kalan lise olursa tercih dışı istemeyenleri görevlendirilmeme ihtimali var diyor eklediğim açıklamada. benim de bildiğim liseler dolmadı tekrar başvuru alıncak ama kafam karıştı. bekleyip göreceğiz.

arkadaşlar istbilfor sitesindeki yazıya göre kendi okulumuz dışında diğer listedeki okullardan 3 tercih yapabileceğimizi söylüyor.. dolayısıyla o üç tercihin içinde ilk tercih kendi okulumuz diğer ikisi fatih projesi okullarından olabilir.. diyelimki 3 tane fatih projesi okulu yazdık üçüne de en yakın olan okullarda çalışan öğretmenler görevlendirildi.. dolayısıyla biz açıkta kalabiliriz.. benim yazıdan anladığım bu.. o yüzden ilk tercih kendi okulumuz olmalı...

orada kendi okulunu sormuş zaten tercihlere kendi okulunu neden yazacaksın tekrar heleki ilköğretimse, tercihler fatih okulları listesinden seçilmesi gerekiyor diye biliyorum ben...

traxx26' Alıntı:
arkadaşlar istbilfor sitesindeki yazıya göre kendi okulumuz dışında diğer listedeki okullardan 3 tercih yapabileceğimizi söylüyor.. dolayısıyla o üç tercihin içinde ilk tercih kendi okulumuz diğer ikisi fatih projesi okullarından olabilir.. diyelimki 3 tane fatih projesi okulu yazdık üçüne de en yakın olan okullarda çalışan öğretmenler görevlendirildi.. dolayısıyla biz açıkta kalabiliriz.. benim yazıdan anladığım bu.. o yüzden ilk tercih kendi okulumuz olmalı...

yanlış anlamışsın hocam.

1.si 3 okul içinde kendi okulun olmayacak. Fatih projesi okulları olacak.
Zaten kendi okulunu görevlendirme dilekçesinde belirtiyorsun.

2.si fatih projesi okullarının tamamı dolduğunda problem yok, boş kaldığında yeniden görev talep gönderilecek okullara.

ben esasında üç fatih projesi okulu seçtim ve tercihlerim dışında istemiyorum dedim.. bu üç okula başka öğretmenler görevlendirildiğinde ben açıktamı kalacağım yoksa kandi okulumda mı görevlendirileceğim??

birisi şu bilinmeyen denkleme bir netlik getirsin lütfenn.. bu konuyla ilgili karmaşa bir çok kişiyi gaflete düşürüp görev almamasına sebep olabilir.. hazır başvurular sürerken koordinatör arkadaşları açıklamaya davet ediyorum..

ning35' Alıntı:
Başvurmayın arkadaşlar. Tepkimizi koyalım. Ağaoğlu gibi şerefsizler bu ülkenin kaymağını yerken, sırma sularını satan iman deyip cepleri boşaltanlar varken, meb te her türlü torpilin döndüğü branş değişikliği ile yüzlerce usülsüzlük yapıldığı gün gibi ortada iken. Birileri bu ülkenin çilesini çekmeye zorlanıyor . O kölelerde bizleriz bu şartlarda .
Ben imza atmıyorum lanet olsun vercekleri 3-5 kuruş ekderse zenginler sabahları hayatları boyu erken kalkmadan gece kulübünde benim aylık ek dersimi kadınlara 1 gece de yedirip alem yapıyorken .
Yeter ....... versin dersimi vermiyorsa da umrumda değil ben ham maaşımı alırım .... gerekirse öğlen simit yer ama onların kölesi olmam.
ning35' Alıntı:

Katılıyorum. Benim 22 Saat dersim var okulumda başka okula görevlendirilmem kadar saçma bişey olamaz.Biz yazıyı yorumluyoruz. Madem 30 saat sınırı var diye kabul ediyoruz o zaman 8 saat için başka okula gitmemem gerekir. Benim kendi okulumunda Bt Rehberliğe ihtiyacı var. Eğer Yazıyı doğru şekilde yorumladıysak bana başka bir okulun çıkamaması gerekiyor. Ben kendi idarecilerime anlattım ki zaten formatörken bile ben 30 saati dolduruyordum işim olunca bazen çalışmaya devam ediyordum. Ama görevlendirileceğim okul müdürüne tekrar anlatmam gerekecek inansa bile işine gelmeyebilir. Ve biz insanları buna inandırmak zorunda kalıyoruz bu da çok ilginçtir. Yazı gayet açık diyen arkadaşlar var açık falan değil. Dediğiniz gibi müdür yardımcıları saatlerine uyarlar denmiyor ama. Kalan zamanı Bt rehberliği yaparak doldururlar ve ders programına işlenir deniyor. Bt rehberliği de bir derstir diye bir ifade yok ki. Programı ona göre ayarlarlar tüm güne yayarlar. Hangi kalan zaman 24 saat var günde ve bazı okullar ikili öğretim 7.20 de ders başlıyor 18.30 da bitiyor. İşine gelmeyen art niyetli biri istediği gibi yorumlar bence ve oylede olacak şansımıza ne çıkarsa yani. İyide olabilir kötü de. Yalnız kendi okulumu yazacam.Ya da şuan görevlendirildiğim Fatih Projesi okul müdürü ile konuşup ona göre seçecem bakalım bu konuda ne düşünüyormuş. Yaptığım işten soğudum arkadaşlar. Eğitim öğretimle uğraşacağımıza burada yazı inceleyip anlamaya çalışıyoruz. Ben diğer öğretmenler yeteri kadar dersimin olmasını ve onlara girmek istiyorum.

öncelik olarak fatih projesindeki okulları tercihlere göre dolduracaklar. tercihlerim dışında görevlendirilmek istiyorum diyenleri de kullanarak. eğer bu okullar dolmazsa tekrar başvuru alacaklar. o okullar dolduğunda kendi okullarında görevlendirilmek isteyenleri de ekleyecekler, imzaya sunacaklar.

ya bi yazı bu kadar fazla çarptırılır. git müdür yardımcına doldur. izah et çık. alla alla. bizim zümreler paranoya olmussunuz noktayı virgülü bile yorumluosunuz ..
heyyy millet yorumlucaksan bari hayra yorrr :puhaha:

hangi bilgisayar öğretmeni gidip müdürün yanında şere yorar ki?
müdürü iyi idaresi sıkıntısız arkadaşlar çok özen gösteren , net ifade isteyen arkadaşların durumunu anlayamaz

traxx26' Alıntı:
ben esasında üç fatih projesi okulu seçtim ve tercihlerim dışında istemiyorum dedim.. bu üç okula başka öğretmenler görevlendirildiğinde ben açıktamı kalacağım yoksa kandi okulumda mı görevlendirileceğim??

birisi şu bilinmeyen denkleme bir netlik getirsin lütfenn.. bu konuyla ilgili karmaşa bir çok kişiyi gaflete düşürüp görev almamasına sebep olabilir.. hazır başvurular sürerken koordinatör arkadaşları açıklamaya davet ediyorum..
Bak bu cok kazik bi soru olmus. Hocam hakli. 3 okul secdim ama oralara baskalari yazildi. Tum liselerde dolmadi. Bosdami kalacak. Kendi okulu da mi cikmayacak

rock' Alıntı:
traxx26' Alıntı:

Bak bu cok kazik bi soru olmus. Hocam hakli. 3 okul secdim ama oralara baskalari yazildi. Tum liselerde dolmadi. Bosdami kalacak. Kendi okulu da mi cikmayacak
Hocam tüm liseler dolmayacaksa yeniden başvuru alınacak ( diye düşünüyorum öncelik fatih okullarında olacak cümlesine binaen ), dolarsa sıkıntı yok siz zaten kendi okulunuzda görevlendirilmiş olacaksınız...

Gök_Tuğ' Alıntı:
rock' Alıntı:
traxx26' Alıntı:

Hocam tüm liseler dolmayacaksa yeniden başvuru alınacak ( diye düşünüyorum öncelik fatih okullarında olacak cümlesine binaen ), dolarsa sıkıntı yok siz zaten kendi okulunuzda görevlendirilmiş olacaksınız...

bugün il mebi aradım.. eğer tercihlerim dışında başka bir okul istemiyorum işaretlerseniz ve o üç okula da başkaları görevlendirilirse, kendi okulunuza görevlendirme verilmiyormuş... üç okul dolsa da evet dediğimiz takdirde kendi okulumuza görevlendiriliyoruz.. dolayısıyla bugün ben düzeltme yaptım... evet seçeneğini işaretledim.. zaten lise görevlendirmelerinde ilçe baz alınacak..

traxx26' Alıntı:
Gök_Tuğ' Alıntı:
rock' Alıntı:
traxx26' Alıntı:

bugün il mebi aradım.. eğer tercihlerim dışında başka bir okul istemiyorum işaretlerseniz ve o üç okula da başkaları görevlendirilirse, kendi okulunuza görevlendirme verilmiyormuş... üç okul dolsa da evet dediğimiz takdirde kendi okulumuza görevlendiriliyoruz.. dolayısıyla bugün ben düzeltme yaptım... evet seçeneğini işaretledim.. zaten lise görevlendirmelerinde ilçe baz alınacak..
Hocam ben şu anda formatörüm.. Bugün bir yazı geldi, rehberlik onaylanana kadar formatörlük devam edecek deniyordu yazıda.. Bu durumda ben kendi okulumu ve birde lise yazıp tercih dışı istemedim.. Onaylanmazsa benim görevlendirme devam edecek anlamına geliyor...:)

Gök_Tuğ' Alıntı:
traxx26' Alıntı:
Gök_Tuğ' Alıntı:
rock' Alıntı:
traxx26' Alıntı:

Hocam ben şu anda formatörüm.. Bugün bir yazı geldi, rehberlik onaylanana kadar formatörlük devam edecek deniyordu yazıda.. Bu durumda ben kendi okulumu ve birde lise yazıp tercih dışı istemedim.. Onaylanmazsa benim görevlendirme devam edecek anlamına geliyor...:)

bence bu kadar çok emin olmayın hocam.. :D yeni görevlendirmeler onaylandıktan sonra eski görevlendirmeler geçerliliğini yitirecek diye söylediler..
bence hocam sizde arayın..

Hocam önce fatih okullarında, onlar dolduktan sonra da kendi okulumuzda görevlendirilmeyecek miyiz? ( Evet ) Bu durumda tercih dışı istemesem de kendi okulumu tercih etmiş oluyorum zaten formda da belirttiğim gibi.. Amaç fatih okullarını doldurmak, dolmama durumlarına karşılık tercih dışı görevlendirilmek istiyorum seçeneği seçtirilmiş olmasın...;) Aksi durumda yeniden talep alma durumunda kalınacak bana göre...

Ya arkadaslar herkes isin tilkiliginde. Ben sadece kendi okulumda olayim fatih projesi okullarini nede olsa biri yazar, tercih disini ne de olsa biri yazar diye dusunmeyin. Herkes bu sekilde dusunurse gorevlendirme olmazsa ne olacak. Herkes yapsin bence tercihini. İnsallah adeletli bir sekilde ders yuku bt sinif durumu goz onunde bulundurularak gorevlendirmeler yapilir.

Gök_Tuğ' Alıntı:
Hocam önce fatih okullarında, onlar dolduktan sonra da kendi okulumuzda görevlendirilmeyecek miyiz? ( Evet ) Bu durumda tercih dışı istemesem de kendi okulumu tercih etmiş oluyorum zaten formda da belirttiğim gibi.. Amaç fatih okullarını doldurmak, dolmama durumlarına karşılık tercih dışı görevlendirilmek istiyorum seçeneği seçtirilmiş olmasın...;) Aksi durumda yeniden talep alma durumunda kalınacak bana göre...

muhtemelen dediğiniz gibi hocam..

- Öğretmenlerin, tercihleri dışındaki kurumlara görevlendirme istememe hakları vardır. Görevlendirme ekteki Bakanlık Yazısındaki esaslara göre yapılacaktır. Dolayısıyla, İlçede BT Rehber öğretmen görevlendirmesi yapılmayan -ek listede bulunan- kurum kalması durumunda, başvuru yapmış öğretmenlerden tercihleri dışında görevlendirme istemeyenlerin BT Rehber Öğretmen olarak görevlendirilmeme ihtimali vardır.

bu açıklamadan sonra arama gereği hissettim.. ve o cevabı aldım... yeniden başvuru alınmasını önlemek amacıyla yapılıan bir açıklama.. çünkü mantıken bu duruma bakacak olursak bir çok kişi tercih dışı istemeycek.. ve büyük ihtimalle boşta okullar kalacak.. o okullar boşta dururken tercih dışı istemiyorum diyenleri kendi okullarına görevlendirme vermelerini bekleyemeyizz.. bir başvuru daha alacaklar işte o zaman... bu da görev alamayan öğretmenlerin sürecini uzattıkça uzatacak..

bu arada görevlendirmede en yakın okul esas alınacağını söylediler.. kalkıpta sizi istanbulun ücra bir ilçesine görev vermeyecekler tabiki..

mustafasangul' Alıntı:
Ya arkadaslar herkes isin tilkiliginde. Ben sadece kendi okulumda olayim fatih projesi okullarini nede olsa biri yazar, tercih disini ne de olsa biri yazar diye dusunmeyin. Herkes bu sekilde dusunurse gorevlendirme olmazsa ne olacak. Herkes yapsin bence tercihini. İnsallah adeletli bir sekilde ders yuku bt sinif durumu goz onunde bulundurularak gorevlendirmeler yapilir.
Hocam ben evime en yakın olan okulu yazdım, zaten çok fazla da okul yok.. Örneğin avcılarda 2. okula görevlendirilen birisi çıkmadı geçen görevlendirmede.. Ama ben buna rağmen 1 okul yazdım.. Oysa geçenki görevlendirmede sadece kendi okulumu yazıp tercih dışı istememiştim.. Tilkilik neresinde bunun...;) Birde fatih okullarına en uzak kurumda çalışanlardan biride benim ona rağmen yazdım düşünün artık...:) Herkes benim gibi yapsa açıkta okul filan kalmaz zaten... Hayırlısı neyse o olsun bekleyip görelim bakalım...

bu arada biz BTR idi, başvuruydu görevlendirmeydi ikinci okuldu derken okula kurs yazısı gönderilmiş..
ilçe zeytinburnu..
"Eğitimde Teknoloji Kullanımı" kursu diyor yazıda..
1-8 kasım tarihleri arasında yapılacakmış..
16:30 - 21:00 saatleri arasında verilecekmiş bu kurs..
ilçede görevli tüm bt öğretmenleri katılacakmış..

umarım diğer ilçelerdeki arkadaşların başına gelmez bizim başımıza gelen.. zira kurs saatleri belirlenirken pek insancıl davranılmamış gibi..

orebro' Alıntı:
bu arada biz BTR idi, başvuruydu görevlendirmeydi ikinci okuldu derken okula kurs yazısı gönderilmiş..
ilçe zeytinburnu..

umarım diğer ilçelerdeki arkadaşların başına gelmez bizim başımıza gelen.. zira kurs saatleri belirlenirken pek insancıl davranılmamış gibi..

yuh o ne ya öyle saat mi olur btcilerin tamamını bekar falan mı zannediyor bunlar??

orebro' Alıntı:
ilçe zeytinburnu..

yuh o ne ya öyle saat mi olur btcilerin tamamını bekar falan mı zannediyor bunlar??

kily' Alıntı:

yok hocam bizi çok seviyorlar, hep bizim iyiliğimizi düşünüyorlar ya ondan böyle..

şu açıdan baktığımızda aslında kursu düzenleyenler haklılar: akşam ücreti.. 30 saatlik kurs.. iyi ek ders eder.. kurs hocası, okul müdürü, şube müdürü el ele verip doldurun cepleri.. biz 30 öğretmen sabahtan akşama kadar okulumuzda çalışıp akşam da ücret almaksızın kursa geliriz nasıl olsa..

arkadaslar yorumları okudukca benim kafam karıstı...ben sadece kendi okulum yasdım baska bir tercih yapmadım ve tercihlerim dısında baska okul istemiyorum dedim. simdi fatih projesi kapsamında acıkta kalan okul olursa benimde gorevlendirmem olmayacak mı yani? ya da diyelim ki benim gorevlendirmem olmadı o okula da her hangi bir gorevlendirme olmadı o zaman sonuc ne olacak?

orebro' Alıntı:
ilçe zeytinburnu..

:o :o

Şimdiii iyi güzel de tutarsızlık var bu işte;
istbilfor.org sitesinde şöyle bir ibare var
başvuru yapmış öğretmenlerden tercihleri dışında görevlendirme istemeyenlerin BT Rehber Öğretmen olarak görevlendirilmeme ihtimali vardır.

Bunu neye göre yazdıklarını merak ediyorum. Bakanlıktan gelen yazıda böyle bir durum görünmüyor.
O zaman bizde bakanlık yazısını isteğimize göre değiştirelim, herkes istediği maddeyi koysun.
Şunu söyleyeyim aba altından sopa gösteriyorlar, böyle birşey yapamazlar.
Birileri bizimle senelerce oynuyor ve oynamaya devam ediyor.
Umarım bu oynayan kişiler gün gelir beterini kendileri görür, başka birşey demiyorum.

traxx26' Alıntı:
Gök_Tuğ' Alıntı:
rock' Alıntı:
traxx26' Alıntı:

sayın hocam, amaç zaten fatih projesindeki okulların mutlaka BTR öğretmeni olması değil midir? e bunu da zaten sağlıyorsa senin okulundaki görevlendirmeyi niye kabul etmesin. istiyorum-istemiyorum seçeneğinin anlamı nedir? ben kendi okulumda dahil, bu 3 okulda görev varsa istiyorum demektir. 3 okulda görevi başkalarına verilmiş, senin okulunda sana kalmış. niye görevlendirmeyi onaylamasınlar ki? İl mem in size söyledikleri bana oldukça saçma geldi.Ama il mem bu ne yapacağı belli olmaz. yarın bende arayacağım. ona göre bende düzeltebilirim..

traxx26' Alıntı:

O zaman il mem 3 okul seçip de istemiyorumu işaretleyenleri bir nevi cezalandırmış oluyor. vay efendim sen nasıl istemiyorumu işaretlersin diye.... :P 3 okul seç eğer o okullara başkaları görevlendirilirse, sende başka okulu istemezsen ceza olarak kendi okulunda da BTR yok.. il mem in dediği.. :-1:
sayın hocam il memde hangi bölümü aradınız? ( bu arada yazdıklarım sizin şahsınıza değildir. kesinlikle yanlış anlamayın hocam )

BBNET
Geri