ist_koord' Alıntı:Hocam öncelikle şurada anlaşamıyoruz ki;
Bu Fatih Porjesi okullarının büyük çoğunluğu Anadolu yada Fen lisesi vb. oralara ilk atama herhangi bir branştan atama yapılıyormu ki?
İster Fatih Projesi olsun ister Sultan Süleyman sen 50 branşı direkt Sınavlı okula atamayıp bir branşı atarsan,
o bakana da demediklerni bırakmazlar o branşında zaten yokmuş gibi bir sürü düşmanı olur.
Empati deneyelim mesela Genç Osman projesi diye milli eğitimin çok önemli bir projesi olsun ve BT öğretmenlerini direkt atamadıkları halde Resim öğretmenlerini ilk atama anadolu liselerine atasınlar,
kaç tane meslektaşımız evet bu proje için resim öğretmenlerine atama hakkı vermek gerek yada kaç tane meslektaşımız o seneki bütün atama kontenjanını resim öğretmenlerine verdiler diye evet doğrusu buydu der onu bir tartalımmı hocam.
Haaa bana ne ben kendi branşıma bakarım başka branşa empatiyle falan işim olmaz diyorsanız,
başka branşlara empati kuramayan diğer branşlarla aynı gruptayız demek olur.
bencede anlaşamıyoruz

ben sadece şunu diyorum. AL atama şekli belli sınavla
Kasımda atama yapılmadan önce BT branşı için okullara bir norm verilmesi tavsiye edilebilir diyorum. Bu kadar
Böylelikle sınava giren BTciler atanabilir
bunun diğer branşlara hiç bir etkisi yokki ben sınavsız atansın demiyorum. Hepsi bu.
Bende sınava girdim kasımı bekliyorum.
Yoksa dediğim gibi AL de de norm yok BT açısından FAtih in yürümesi açısında değişen bişey olmaz diyorum.
AL de çalışan ama AL kadrosu olmayan BT cinin yerine AL kadrolu BTci gelicek.
sonuç ister Osman ister Süleyman ister IV Murat olsun, sizin düşündüğünüz
gibi Fatihi rahatlatmaz yeni norm fazlası BT ci ortaya çıkarır. AL ye atanan, AL de çalışanı fazla eder.
fazlalar işimizi görür diye düşünülüyorsa onu bilemem.