Başvurmayın arkadaşlar. Tepkimizi koyalım. Ağaoğlu gibi şerefsizler bu ülkenin kaymağını yerken, sırma sularını satan iman deyip cepleri boşaltanlar varken, meb te her türlü torpilin döndüğü branş değişikliği ile yüzlerce usülsüzlük yapıldığı gün gibi ortada iken. Birileri bu ülkenin çilesini çekmeye zorlanıyor . O kölelerde bizleriz bu şartlarda .
Ben imza atmıyorum lanet olsun vercekleri 3-5 kuruş ekderse zenginler sabahları hayatları boyu erken kalkmadan gece kulübünde benim aylık ek dersimi kadınlara 1 gece de yedirip alem yapıyorken .
Yeter ....... versin dersimi vermiyorsa da umrumda değil ben ham maaşımı alırım .... gerekirse öğlen simit yer ama onların kölesi olmam.
Ben imza atmıyorum lanet olsun vercekleri 3-5 kuruş ekderse zenginler sabahları hayatları boyu erken kalkmadan gece kulübünde benim aylık ek dersimi kadınlara 1 gece de yedirip alem yapıyorken .
Yeter ....... versin dersimi vermiyorsa da umrumda değil ben ham maaşımı alırım .... gerekirse öğlen simit yer ama onların kölesi olmam.