Böyle bir anlam çıkmaz emre hocam,eemree' Alıntı:Bu tekrar yapılacak görevlendirme sanırım BT rehber öğrt. olucak.
Yeni görevlendirme 2. okul olayı olursa durum şunu gösteriyor o zaman
diyelim 10 saat ders var okulda
geri kalan 20 saat, 2 okula 10 ar 10 ar paylaşılacak. Bt rehberliği için.
Yazı çünkü 30 saat diyor.Fazlası yok.
Hocam Bağcılardan arayan çok oldu 02.10.2012 tarihinde 14:59'da ilçe yazıyı kurumnetten almış ve okumuş ilçede gelmedi diyen varsa yanına gidin il bu dakikada geldi diyor İl MEM'i arayalım deyin 4550400'dan Bilgisayar Sınav Hizmetleri(Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Bölümü)nü arattırın.ok_series' Alıntı:Sayın ist_koord Hocam,
Bağcılarda okullara formatörlük yazısı daha gelmedi. Sanırım ilçe mem ile il mem arasında bir uyuşmazlık var. ilçeyi aradığımızda bize görevlendirilme yazısı gelmedi diyorlar. ama burada ise bir çok ilçenin görevlendirme yazısını okullara gönderdiğini görüyorum.
sayın hocam biz ne yapmalıyız? görevlendirme yazımızı il mem e gidip, oradan mı alalım. yoksa il mem bağcılara görevlendirme yazısını birkez daha gönderir mi?
ist_koord' Alıntı:Böyle bir anlam çıkmaz emre hocam,eemree' Alıntı:Bu tekrar yapılacak görevlendirme sanırım BT rehber öğrt. olucak.
Yeni görevlendirme 2. okul olayı olursa durum şunu gösteriyor o zaman
diyelim 10 saat ders var okulda
geri kalan 20 saat, 2 okula 10 ar 10 ar paylaşılacak. Bt rehberliği için.
Yazı çünkü 30 saat diyor.Fazlası yok.
eğer iki okul olursa kendi okulunda derse girer diğer okulda rehber öğretmenlik yaparsın bence 10 saat okulunda ders + 2 saat fatih okulunda rehberlik
yani böylede yorumlanabilir.
atasın demiyorum hocam.Bende biliyorum nasıl atama yapıldığınıist_koord' Alıntı:Hocam ben dillendiririm bu durumu okul müdürlerinede BT Öğretmeninin önemini anlatıyoruz zaten
ama bu okulların %60'ı hatta daha fazlası Anadolu Lisesi hangi anadolu liselerine tayin oluyor bu ara tüm branşlar bekliyor biliyorsunuz?
O işi nasıl yapacağız müdür bey tüm branşlar mühim değil BT öğretmenlerini kafanıza göre atayında desin mi
İlahi hocam.
tşk hocam bilgilendirme içinist_koord' Alıntı:Neyse hocam sen bunları sormamıştın aslında ama ben dertlerimi döktüm
cevap (VERİLECEK ve EN KISA ZAMANDA/ÖNCELİKLİ OLARAK)
repocket' Alıntı:Peki ist_koord hocam, BTR için yeni başvuru alını alınmayacağı belli oldu mu, veya şöyle sorayım: Daha önce formatörlük başvurusu yapmayanlar BTR için bu dönem başvuru yapabilir mi? Evet ise BTR için yapılan başvuruda yine ikinci bir okul durumu nasıl olacak?
ist_koord' Alıntı:Aslında kurtulmuş olursunuz ama Valilik verdiği işi yapmadığınız için hakkınızda soruşturma açılması da gerekir yada oa benzer birşeyler eğer illa gitmek istemiyorsanız haftaya rapor almanız yada o okula gideceğiniz günler rapor almanız en mantıklısı,kily' Alıntı:hocalarım ben iptal istemiştim gelen yazıda cumaya kadar başlama yazıları gönderilsin diyor benim verdğim dilekçeye yarına kadar cevaplanmazsa benim başlama yazım yazılmak zorunda mı??
yazılmazsa görevlendirme yükümlülüğünden kurtulmuş olurmuyum ??
zaten geç gönderen, göndermeyen vb. bir sürü öğretmen var bu sebeple önümüzdeki hafta yeni onay almak gerekecek anladığım kadarıyla o arada iptal dilekçeniz gelmişse onunda iptali yazılır, iş çözülür
ama buna kadar önümüzdeki hafta gitmeniz mantıklısı olacaktır.
BTR için yeniden başvuru alınmalı ilkine kim başvurmuş ikinciye kim başvurmamış mühim değil,repocket' Alıntı:Peki ist_koord hocam, BTR için yeni başvuru alını alınmayacağı belli oldu mu, veya şöyle sorayım: Daha önce formatörlük başvurusu yapmayanlar BTR için bu dönem başvuru yapabilir mi? Evet ise BTR için yapılan başvuruda yine ikinci bir okul durumu nasıl olacak?
rock' Alıntı:ist_koord' Alıntı:Aslında kurtulmuş olursunuz ama Valilik verdiği işi yapmadığınız için hakkınızda soruşturma açılması da gerekir yada oa benzer birşeyler eğer illa gitmek istemiyorsanız haftaya rapor almanız yada o okula gideceğiniz günler rapor almanız en mantıklısı,kily' Alıntı:hocalarım ben iptal istemiştim gelen yazıda cumaya kadar başlama yazıları gönderilsin diyor benim verdğim dilekçeye yarına kadar cevaplanmazsa benim başlama yazım yazılmak zorunda mı??
yazılmazsa görevlendirme yükümlülüğünden kurtulmuş olurmuyum ??
zaten geç gönderen, göndermeyen vb. bir sürü öğretmen var bu sebeple önümüzdeki hafta yeni onay almak gerekecek anladığım kadarıyla o arada iptal dilekçeniz gelmişse onunda iptali yazılır, iş çözülür
ama buna kadar önümüzdeki hafta gitmeniz mantıklısı olacaktır.
Hocam başlama yazısı derken? Bizim formatörlüğe başladığımıza dair mi? Zaten biz başvurduk okul onayladı sonrada valilik onayladı. Başka bir şeyden mi bahsediyosunuz yoksa okul bir daha mı yazacak
Malesef hocam net bir bilgi yok- yani en azından bende yok- ;kily' Alıntı:repocket' Alıntı:Peki ist_koord hocam, BTR için yeni başvuru alını alınmayacağı belli oldu mu, veya şöyle sorayım: Daha önce formatörlük başvurusu yapmayanlar BTR için bu dönem başvuru yapabilir mi? Evet ise BTR için yapılan başvuruda yine ikinci bir okul durumu nasıl olacak?
aynen ??
net bir tarih yada bilgi varmı??
bu arada ist_koord hocam puanlama ile öğretmenlik benzetmeni çok beğendim.![]()
:? :? :?bdogretim' Alıntı:Bütün illere bu yazı geldi sadece İstanbul' a mı gelmedi acaba? En azından nasıl bir yol izlenecek. Okullara yazı mı gelecek, yeni esaslara çalışın diye, yoksa yeniden mi görev talep dilekçeleri alınacak.