İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
kily' Alıntı:
avcılar 50ç yıl nerede arkadaşlar ??
başakşehirden gidecem nasıl gidilir (yahu eve uğruyacam)
30 km

benim okul kucukcekmecede yokmuydu burada bi toplama kampı da avcılara gidiyoz
su mu yakıyoz biz ya
Avcılar metrobüs durağının solunda kalıyor k. çekmece tarafından gelecekseniz, kolaylıkla bulursunuz hocam...

120 gb bellek ne demektir allah aşkına. vestel dünya para kazandı hediye edeydi birer tane :)

black82' Alıntı:
Anadolu yakasında da toplantılar var, Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Beykoz, Ümraniye, Maltepe, Şile, Üsküdar, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli yani neredeyse tüm ilçelerden öğretmenler toplantı için çağrılmış. Ama şöyle bir durum listede o bölgedeki tüm öğretmenler yok. Kadıköy ve Sultanbeyli merkez olarak seçilmiş.

Hocam çok sağolun listede adımı gördüm ama neden haberim yok .Kurumnette de yazı yok. Hem de bugünmüş toplantı.. :verymad: Şimdi gidecek miyim bu toplantıya ben anlamadım bişey..

Şimdi toplantıdan geldim, gitseniz iyi olurdu hocam, ama size yazın gelmiş olması gerekirdi. Toplantı içeriği, akıllı tahtalarının sorunlarının tespiti ile ilgili formların doldurulması. Zaten resmi yazı ile bu okulunuza iletilecekmiş.

black82' Alıntı:
Anadolu yakasında da toplantılar var, Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Beykoz, Ümraniye, Maltepe, Şile, Üsküdar, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli yani neredeyse tüm ilçelerden öğretmenler toplantı için çağrılmış. Ama şöyle bir durum listede o bölgedeki tüm öğretmenler yok. Kadıköy ve Sultanbeyli merkez olarak seçilmiş.

hocam o eklentiyi kaldırır mısınız TC numaramız falan var
kurum nete geliyor zaten

İstanbul'da yeni BTR görevlendirmeleri için çalışmalar tekrar yapılıyor. Bugün toplantıda söylendi. Başvuru formundaki bilgilere ilaveten yüksek lisans, hizmet süresi gibi bilgiler de yer alacak.

hugo4545' Alıntı:
İstanbul'da yeni BTR görevlendirmeleri için çalışmalar tekrar yapılıyor. Bugün toplantıda söylendi. Başvuru formundaki bilgilere ilaveten yüksek lisans, hizmet süresi gibi bilgiler de yer alacak.
Hocam ne zaman harekete geçilecekmiş :)

Aslında anadolu öğretmen atamalrından sonra yapılması mantıklı olan......

Dün toplantıda İstanbula hala yazının gelmediğini söyledi il koordinatörü. Tekrar istetmişler ama sanırım ikinci döneme yapılacak görevlendirmeler ben öyle hissettim konuşmalardan :sleep:

_su_' Alıntı:
Dün toplantıda İstanbula hala yazının gelmediğini söyledi il koordinatörü. Tekrar istetmişler ama sanırım ikinci döneme yapılacak görevlendirmeler ben öyle hissettim konuşmalardan :sleep:
wayy bee..!! bütün illere giden yazı ist a gelmemiş miş :)

_su_' Alıntı:
daha erken bir tarih söyledi bizim toplantıda da
ama ist_koor hoca kendi yazsın zaten o da kesin değil dedi.

Yeni çıkan BTR yazısı geçerli olan yazıdır. Bu yazının çıkması ile eski yazı geçerliliğini yitirmiştir. Eski hükümlere göre yapılan görevlendirmelerin iptali gerekir. Aksi halde farklı illerde aynı görevi yapan BTR ler birbirlerini emsal göstererek eski görevlendirmeleri iptal ettirebilirler. Sağlıklı olan yeni görevlendirmelerin yapılmasıdır. Aksi halde bu durum mahkemelik de olabilir. Benim tahminim çok geçmeden görevlendirmeler yapılacaktır.

İl MEB i aradığımda yeni görevlendirmelerin en kısa sürede yapılacağını söylediler.. bazı arkadaşlar niye ortalığı bulandırıyor anlamış değilim...

traxx26' Alıntı:
İl MEB i aradığımda yeni görevlendirmelerin en kısa sürede yapılacağını söylediler.. bazı arkadaşlar niye ortalığı bulandırıyor anlamış değilim...

Eğer beni kastediyorsanız hocam toplantıda konuşulanlardan dolayı öyle yazdım ortalığı bulandırmak değil duyduklarını aktarmak denir buna ve BTR görevlendirmelerini en çok isteyenlerden biriyim ben de ... Ayrıca ildekiler de kararsız sabnırım çünkü bir ikinci dönem olsa daha iyi olur dendi ya da ben öyle anladım, sonra da formatörlük iptal olup yeni dilekçe toplanmasından bahsedildi ama daha yazı yok ortada :o

Bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği yazısı formatör görevlendirmelerinden önce çıktı dolayısıyla ikinci döneme sarkamaz...

deniz342' Alıntı:
Bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği yazısı formatör görevlendirmelerinden önce çıktı dolayısıyla ikinci döneme sarkamaz...
Öncelikle tarih yanlışınızı düzeltelim
istanbul ilindeki onay 1 ekim tarihlidir,
bakanlıktan 1 ekim tarihinde çıkan yazı ise 2-3 ekim tarihlerinde illere ulaşmış yani İstanbul ilindeki görevlendirmeler önce çıktı bu kronolojik hatanızı bir düzeltmiş olalım.
Sarkamaz kısmına gelince bu konuyu daha evvelde anlattım müdür beyin şu anda eğitim öğretimin olumsuz etkileneceğini söyleyerek ikinci dönem başını beklemesi mevzuat açısından sıkıntı oluşturmuyor ama böyle yapar demek değildir bu.

istanbul 38 ilçe diğer iller gibi değil, detay bir çalışma gerek

çalışmalar şimdiden yapılırsa 2. dönem başlar başlamaz görevlendirmelerde yapılır.

eemree' Alıntı:
_su_' Alıntı:
daha erken bir tarih söyledi bizim toplantıda da
ama ist_koor hoca kendi yazsın zaten o da kesin değil dedi.
değerli arkadaşlarım iki grupta ikinizlede bir araya geldik ve yaklaşık 1 saat arayla,
_su_ isimli hocam bir hissiyatını belirtmiş orada ben yanlış ifade etmiş olabilirim benim gönlümden geçen bu görev tanımındaki birkaç maddenin görüş sorulması ve netleştikten sonra ikinci dönem yapılmasıdır dedim,
eemree isimki hocamın bulunduğu gruptada bize görüş sorulursa benim mantığım bu olsada 35 kişilik bir ekibiz ve benim oyum 35'te 1 büyük ihtimalle çoğunluk yapalım diyecektir, baskı o yönde o zaman yapılacaktır ama anlam karışılıklarından dolayı bir süre mağduriyetler olabilecektir,
hemen uygulanırsa kervan yolda düzülecektir, bu benim sevdiğim bir stil değil ama çoğunluğun kararı bağlayıcıdır, dedim.
Yazının gereği yarın itibari ile uygulanmaya konulacaktır diye düşünüyorum, ancak derssaatlerindeki sınırlama dışında çok büyük bir yarar sağlayacağını sanmıyorum,
zümrenin geneli için hayırlı olmasını umarım genede birileri sevinirken birilerinin cnaı yanacaktır diye tahmin etmekteyim.

Geçen defaki görevlendirmelerde ekip arkadaşlarımız yoğun mesai harcamıştı,
şimdi ene benzer bir durum ortaya çıkacaktır.

Ben geçen defa ki görevlendirme çalışmasında da asli görevimin Fatih Projesindeki işler olması sebebiyle etkili bir destek verememiştim şimdide verebileceğimi sanmıyorum bununla beraber çalışma yapılmaya karar verirse ekip arkadaşlarım en kısa zamanda sonuca kavuşturur ve sizlerin zihnindeki ne olacak sorusuna cevap bulabilir diye umuyorum.

Görevlendirmenin 2.döneme kalması mevzuat açısından sıkıntı doğurur. BT öğretmeninin biri sadece sabahçı olup full ek ders alacakken, diğer bir bt öğretmeni 8-5 kalacak ve aynı parayı alacak. Bu sadece ek ders yönü. İş yükü, görevlendirme şartları (yüksek lisans, hizmet süreleri..) gibi konuları yazmıyorum bile..

acele bir karar yerine 2. dönem için şimdiden bir çalışma yapmak dada sağlıklı olur.

kasım sonu gelecek yeni bir görevlendirme yerine 2. dönem ilk gün sağlıklı koşullarda göreve başlamak tercihimiz olmalı.

bdogretim' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
deniz342' Alıntı:
Öncelikle tarih yanlışınızı düzeltelim
istanbul ilindeki onay 1 ekim tarihlidir,
bakanlıktan 1 ekim tarihinde çıkan yazı ise 2-3 ekim tarihlerinde illere ulaşmış yani İstanbul ilindeki görevlendirmeler önce çıktı bu kronolojik hatanızı bir düzeltmiş olalım.
Sarkamaz kısmına gelince bu konuyu daha evvelde anlattım müdür beyin şu anda eğitim öğretimin olumsuz etkileneceğini söyleyerek ikinci dönem başını beklemesi mevzuat açısından sıkıntı oluşturmuyor ama böyle yapar demek değildir bu.

Belki de eğitim öğretimin olumsuz etkilenmesi için hiçbir sebep olmadığını, yeni görevlendirmeler gelinceye kadar zaten eskilerin devam edeceğini, yeni görevlendirmeler ile BT Rehberlik öğretmenlerinin daha istekli ve mutlu bir şekilde çalışacağı, yani eğitim-öğretimin olumsuz değil olumlu etkileneceği söylenirse, DİĞER İLLERİN YAPTIĞI GİBİ yeni görevlendirmeler yapılır.
Eğitici arkadaşlarımın çoğunluğuda sizin gibi düşünüyor hocam o sebeple sorulduğunda böyle söylenecektir,
üstelik kendi görmediği için, okulu yüzünde, ilçesi yüzünde onay alamamış arkadaşlar var onların işlemi yazıdan sonra olduğu ve aynı ilde aynı anda hem BİTEFO hemde BTR olmayacağı için bu işin oması daha yüksek ihtimal gibi duruyor,

ama biz bir okulda öğretmen en fazla 15 saat girebilir diye yazının gereğini bastırırken şimdi öğretmenin kaç saat dersi varsa yapar kalan zamanda BTR işleirni yapar kısmı bende hala soru işleri oluşturuyor,
BTR ile ilgili tüm başlıklarda yazdığım gibi umarım hayırlısı olur.

ayazoglu' Alıntı:
acele bir karar yerine 2. dönem için şimdiden bir çalışma yapmak dada sağlıklı olur.

kasım sonu gelecek yeni bir görevlendirme yerine 2. dönem ilk gün sağlıklı koşullarda göreve başlamak tercihimiz olmalı.

hocam siz 8-5 okulda kalacaksınız ama başka ildeki arkadaşlar sadece yarım gün kalacak.bu haksızlık. siz okulda 8-5 kalmıyorsunuz sanırım

yağmurtan' Alıntı:
Görevlendirmenin 2.döneme kalması mevzuat açısından sıkıntı doğurur. BT öğretmeninin biri sadece sabahçı olup full ek ders alacakken, diğer bir bt öğretmeni 8-5 kalacak ve aynı parayı alacak. Bu sadece ek ders yönü. İş yükü, görevlendirme şartları (yüksek lisans, hizmet süreleri..) gibi konuları yazmıyorum bile..
BT öğretmenin biri sabahçı olup full ders alacak ve diğeri 8-5 kalacakı anlamadım
burada konuştuğumuz BİTEFO yada BTR mevzu hatta başlıkta bununla başladı BT öğretmenliği üzerinden yürüttüğünüz mantığı açarsanız sevinirim.

iller arası görev farkını söylüyorsunuz anladım şimdi pardon.

yağmurtan' Alıntı:
ayazoglu' Alıntı:

hocam siz 8-5 okulda kalacaksınız ama başka ildeki arkadaşlar sadece yarım gün kalacak.bu haksızlık. siz okulda 8-5 kalmıyorsunuz sanırım

istanbulda en büyük okullardan birinde görev yapıyorum
4300 öğrenci 120 öğretmen orta okul ve ilk okul.. sabah 7 akşam 6.30
tek bilişim öğretmeniyim

ist_koord' Alıntı:
bdogretim' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
deniz342' Alıntı:

ama biz bir okulda öğretmen en fazla 15 saat girebilir diye yazının gereğini bastırırken şimdi öğretmenin kaç saat dersi varsa yapar kalan zamanda BTR işleirni yapar kısmı bende hala soru işleri oluşturuyor,
BTR ile ilgili tüm başlıklarda yazdığım gibi umarım hayırlısı olur.

Bu durum çok sıkıntılı. Ya ders saatine sınırlama getirilmeli veya 20 saat üstü dersi olanların görevlendirilmelerine sıcak bakılmamalı.

Yazıyla böyle birşey söylenmediği sürece buna il karar vermez bu riski almaz gibi geliyor bana.
Ha 2X saat dersi olanlar rehberlik görevi yapamayacağı için görevlendirilmez gibi bir görüş gelirse ne ala.

ayazoglu' Alıntı:
yağmurtan' Alıntı:
ayazoglu' Alıntı:

istanbulda en büyük okullardan birinde görev yapıyorum
4300 öğrenci 120 öğretmen orta okul ve ilk okul.. sabah 7 akşam 6.30
tek bilişim öğretmeniyim

Buna rağmen görevlendirmelerin eskisi gibi olmasını destekliyorsanız, başkası sadece yarım gelerek ek ders alıyorken, siz dediğiniz saatlere kadar kalarak aynı parayı almaya razıysanız helal olsun diyorum. Bu sizin görüşünüz. Ben buna karşıyım.

BBNET
Geri