Hocam valla nden istanbul'a gelmedi bizde bilmiyoruz,yağmurtan' Alıntı:Benim anlamadığım konu o kadar şehre yazı gelmesine rağmen İstanbul'a neden yazı gelmedi halen.Acaba yazı geldi de, formatörlük yazısı olarak mı algılandı. İl koordinatörü arkadaşlarının bunu il memlere sorması gerekiyor.
ist_koord' Alıntı:yağmurtan' Alıntı:en basiti il müdürü sınıf öğretmenleri,matematik öğretmenleri, rehber öğretmenlerle twitter üzerinden şahsen konuşuyor sizlerde konuşabilirsiniz.
_su_' Alıntı:İstanbul BTR ile ilgili hala bir haber yok malesef! Bu arada formatörlük başladı ve acaba Formatör Öğretmen Yıllık Çalışma planını hazırlayıp okuluna veren var mı? Ben hazırlıyorum ama BTR olarak değişecekse görevimiz ne yapmamız gerekir bilen varsa cevap verirse sevinirim. Özellikle il koordinatörlerimizden biri okuyorsa!
aynen nerden bulalım kardeşim 120 gb lık taşınırı sanki 2 gb lık bellek isteniyor.laptopla gidecem bakalım yarınkily' Alıntı:avcılarda toplantı varmış giderken 120 gb lık disk götürecekmişiz
yuh ya 120 lik flaşım yok benim kardeşim