İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
Benim anlamadığım konu o kadar şehre yazı gelmesine rağmen İstanbul'a neden yazı gelmedi halen.Acaba yazı geldi de, formatörlük yazısı olarak mı algılandı. İl koordinatörü arkadaşlarının bunu il memlere sorması gerekiyor.

yağmurtan' Alıntı:
Benim anlamadığım konu o kadar şehre yazı gelmesine rağmen İstanbul'a neden yazı gelmedi halen.Acaba yazı geldi de, formatörlük yazısı olarak mı algılandı. İl koordinatörü arkadaşlarının bunu il memlere sorması gerekiyor.
Hocam valla nden istanbul'a gelmedi bizde bilmiyoruz,
öğrendikki esas işimiz Fatih Projesiymiş bu sebeple eğitimlerimizi verebilmek için Fatih Projesi kabulleri ile uğraşıyoruz,
Ben yarın sultanbeyli,sancaktepe,kadıköy,fatih ve son olarak ölmez sağ kalırsam Avcılar ilçelerinde olacağım ve
umarım kızmasınız ama saat 09:00'a kadar soramazsam sonrasında da aklıma gelmiyor ama bugün
en son bugün bölümdeki şefimize sordum o da MEBBİS'te bulunan arkadaşlarımıza böyle bir yazı gelip gelmediğini bakanlığın böyle bir yazıyı gönderdiğini öğrendiklerini söyledi,
henüz gelmediğini yada görmediklerini söylemişler;

Yazı geldi de böyle yorumlandı gibi bir durum olmayacaktır diye düşünüyorum ama öyle bir durum varsada il memden sizlerde öğrenebilirsiniz.
en basiti il müdürü sınıf öğretmenleri,matematik öğretmenleri, rehber öğretmenlerle twitter üzerinden şahsen konuşuyor sizlerde konuşabilirsiniz.

ist_koord' Alıntı:
yağmurtan' Alıntı:
en basiti il müdürü sınıf öğretmenleri,matematik öğretmenleri, rehber öğretmenlerle twitter üzerinden şahsen konuşuyor sizlerde konuşabilirsiniz.

İl Milli Eğitim Müdürüne tweet attım hocalarım başım ağrımaz dimi silsileyi takip etmedim diye :cry: ist_koord hocam size uyduk bakalım göreceğiz ne olacak!

_su_' Alıntı:
İstanbul BTR ile ilgili hala bir haber yok malesef! Bu arada formatörlük başladı ve acaba Formatör Öğretmen Yıllık Çalışma planını hazırlayıp okuluna veren var mı? Ben hazırlıyorum ama BTR olarak değişecekse görevimiz ne yapmamız gerekir bilen varsa cevap verirse sevinirim. Özellikle il koordinatörlerimizden biri okuyorsa!

hazırlayıp sundum hocam hatta 2 gündür müfettişler de var.. sen hazırla ver. değiştiği zaman tekrardan yaparsın. bu düzensizlikten son mağdur olma

avcılarda toplantı varmış giderken 120 gb lık disk götürecekmişiz
yuh ya 120 lik flaşım yok benim kardeşim

kily' Alıntı:
avcılarda toplantı varmış giderken 120 gb lık disk götürecekmişiz
yuh ya 120 lik flaşım yok benim kardeşim
aynen nerden bulalım kardeşim 120 gb lık taşınırı sanki 2 gb lık bellek isteniyor.laptopla gidecem bakalım yarın

Bizde de toplanti Cagaloglu anadolu lisesindeymis.Ama bize flash getirin denmedi herhalde memure hanimin gozunden kacti.Bugun 2 kez yazi gelmis zaten once
Sisli memde deninildi sonra iptal oldu sonra tekrar yazi gelmis anadolu lisesinde saat 11:00-12:00 arasi diye.4 leventten Cagaloglu Anadolu Lisesine nasil gidebilirim?

cağaloğlunda ki toplantı için de 120 GB lık disk istediler ....!

Bu ne toplantısı arkadaşlar. Benim okula gelmedi böyle bir yazı. Eğiticisi olan ilçeler mi bu toplantıları yapıyor.

fatih projesi kurulan okullarda görevlendirilen öğretmenlere geldi.diğer formatör öğretmenlere yazı gelmedi.

şişlide tüm formatörlere gelmiş yazı. listede isimler yazıyor. şimdi yazı iptal oldu ve 2.yazıda cağaloğlu mu yazıyor? merak ettim

Fatih ve Beyoğlu ilçelerinde Fatih projesi okullarında görevlendirilenlere Çemberlitaş Anadolu lisesinde yarın toplantı yapılacak. Önce Cağaloğlu Anadolu dendi. Sonra değiştirildi.

Arkadaşlar ben ıstanbul gaziosmanpaşada görev yapıyorum. Toplantı yazısı geldi bize de saat 14:30-15:30 arasında. CAğaloğlu anadolu lisesinde. Bizden harddisk falan istemediler. Bi bilgisi olan varmı kesin olarak.

şişli mahmut şevketteyim ben şimdi müdür yrd aradım 2.yazı falan gelmemiş okula. benim hiç haberim yok. sabah nereden öğrenieceğim ya bu nasıl iştir.???

yazi 5 gibi gelmis bize bende gormedim. memur arayip soyledi ben de zamanindan tam emin degilim.Baska sisliden kimse yok mu?

yaw istanbul hadi ya sen istanbulsun, fatihin kralı sende. gönde şu btr yi artık

sabah okulu arayacağım o zaman netleşir. gidiş yolu olarak metro ile taksime. Taksim - Kabataş Füniküler Hattından kabataştan tramvaya binip çemberlitaşta inilcek biraz yürüncek.

Şişli de gelen 2.yazı ya göre ;

Nişantaşı Anadolu Lisesi
Mecidiyeköy Anadolu Lisesi
ŞİŞLİ LİSESİ
KURTULUŞ LİSESİ
Yunus Emre Lisesi
Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi
Şişli Anadolu Lisesi
Ayazağa Lisesi
Mehmet Pisak Lisesi ne görevlend,irmeleri yapılan arkadaşlar

Toplantı Merkezi Cağaloğlu Anadolu Lisesi-FATİH
Toplantı Tarih - Saati 10.10.2012 - 11:00-12:00
Koordinatörler Dinçer DEDE (Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -İlçe BT Koordinatörü)
Murat YONCACI (Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -İlçe BT Koordinatörü)

Eğitimde Fatih Projesi kapsamında 3.657 Orta Öğretim Okulunda Bilgi Teknoloji
Malzemelerinin Satın Alınması ihalesi sözlesmesi Vestel Dijital A.S. ile imzalanmıstır. Söz konusu
sözlesme gereği ilgili firma Đlimiz okullarında kurulumları baslamıslardır.
Đlgi (a) onay ile görevlendirmeleri yapılmıs olan öğretmenlerin ek listedeki Đl/Đlçe Milli
Eğitim Müdürlüklerinde görevli Eğitici Bilisim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri ile Đlimizde
yürütülmekte olan Fatih Projesi Çalısmaları ile ilgili bilgilendirme ve paylasım amacıyla
10.10.2012 Çarsamba günü ek listede belirtilen saatlerde ve yerlerde toplantıya katılacaklarına
iliskin ilgi (b) Valilik onayı ekte gönderilmistir.

Toplantıya katılacak Đlçeniz öğretmenlerinin yanlarında gelirken 120 GB kapasiteli tasınır
disk ile gelmeleri hususunda bilgi verilmesini önemle rica ederim.

Bu da ilk gelen yazının iptal yazısı ;

TÜM RESMi OKUL MÜDÜRLÜKLERiNE
ĐLĐ
ilgi:a) il Milli Eğitim Müdürlüğünün 09.10.2012 tarih ve 130930 sayılı emirleri.
b) 08.10.2012 tarih ve 20932 sayılı yazımız.
Đlgi (b) yazımızla bahsi geçen Biliim Teknolojileri Formatör Öğretmenleriyle
Müdürlüğümüz toplantı salonunda 10.10.2012 Çaramba günü saat 13:00’da yapılacak
olan toplantı ile il Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgi (a) emirlerinde belirtilmi olan il Milli
Eğitim Müdürlüğünde Biliim Teknolojileri Formatör Öğretmenlerle yapılacak olan
toplantı’nın çakıması nedeniyle Müdürlüğümüzde yapılacak olan toplantı iptal edilmitir.
Toplantı iptalinin okulunuz BT Formatör Öğretmenlerine duyurulması hususunda
gereğini rica ederim.

avcılar 50ç yıl nerede arkadaşlar ??
başakşehirden gidecem nasıl gidilir (yahu eve uğruyacam)
30 km

benim okul kucukcekmecede yokmuydu burada bi toplama kampı da avcılara gidiyoz
su mu yakıyoz biz ya

İstanbulun Avrupa yakasında bir hareketlenme var da Anadolu yakasında niye hiç kıpırdanma yok anlamadım :verymad: Ne bilgi veren var ne yazı gönderen :?

Anadolu yakasında da toplantılar var, Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Beykoz, Ümraniye, Maltepe, Şile, Üsküdar, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli yani neredeyse tüm ilçelerden öğretmenler toplantı için çağrılmış. Ama şöyle bir durum listede o bölgedeki tüm öğretmenler yok. Kadıköy ve Sultanbeyli merkez olarak seçilmiş.

BBNET
Geri