İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
savas3457' Alıntı:
ist_koord hocam resmi yazı ilçelere gönderildi mi acaba birde benim okulum fatih projesi kurulumu yapılan liselerden biri genede 3 tercih mi yapmalıyım

Ne olur ne olmaz hocam formun altındaki 4.tercihinde işaretleyin

Kaiser Soze' Alıntı:
savas3457' Alıntı:
ist_koord hocam resmi yazı ilçelere gönderildi mi acaba birde benim okulum fatih projesi kurulumu yapılan liselerden biri genede 3 tercih mi yapmalıyım

:)

Yok savas hocam siz Fatih okulundaysanız 5 gün kendi okulundasınız milli eğitim fatih projesi okulunda yetkin birileri olsun diye uğraşıyor birde sizi oradan çıkartmak mı yok yok. :)

Kaiser Soze' Alıntı:
savas3457' Alıntı:

Siz dalga geçiyorsunuz da hocam ben de aynı durumdayım ve ilçedeki eğiticime tercih yapmayacağımı söylediğimde ille yapmamı söyledi. Onun isteğiyle bir tane yazdım. Yani her kafadan bir ses çıkınca insanlar ne yapacağını şaşırıyor anlayışlı olmak lazım.

_su_' Alıntı:
Kaiser Soze' Alıntı:
savas3457' Alıntı:

Siz dalga geçiyorsunuz da hocam ben de aynı durumdayım ve ilçedeki eğiticime tercih yapmayacağımı söylediğimde ille yapmamı söyledi. Onun isteğiyle bir tane yazdım. Yani her kafadan bir ses çıkınca insanlar ne yapacağını şaşırıyor anlayışlı olmak lazım.

Yoo herşey gayet net ve berrak
Pınar şaşal gibi

Kaiser Soze' Alıntı:
_su_' Alıntı:
Kaiser Soze' Alıntı:
savas3457' Alıntı:

Yoo herşey gayet net ve berrak
Pınar şaşal gibi

Neyse insanların espri anlayışı belli bir saatten sonra seviyeyi düşürüyor anlaşılan. Hepinize hayırlı geceler

Benim gibi Ek 2 listedeki liselerde görev yapan arkadaşlar görev alıp almayacaklarını yazarsa ikinci okul ihtimalinin az olduğunu gören diğer arkadaşlar bir nebze rahatlayabilir. Tabi Ek-2 deki bazı okullarda hiç BT öğretmeni olmayan yada formatörlük belgesi olmayanlarda vardır. Ben dilekçe vereceğim.
1-Beykoz/Beykoz Anadolu Lisesi

Vay beee sizin beğenmediğiniz formatörlük için bugün 2 tane adam beni harcıyor ne haber:)

Forumlarda hergün öve öve bitiremediğim ağabeyim Okul Müdürüm; danışmanı olduğum 6 aylık stajyer zümremin; haberim dahi olmadan stajyerliğini kaldırıyor sırf formatörlük için ve ben herşeyi bugün öğreniyorum:) İlçe Koordinatörüm arayıp dilekçen bize ulaştırılmadı diye söylemese belkide haberim dahi olmadan görevlendirmesini de yapıp bana da 5-6 ay sonra haber vereceklerdi:)

Ben formatör de olurum derse de girerim gerekirse kasa da taşırım (ki 1.5 sene İstanbul il milli eğitim de taşıdım da hiç de gocunmadan) ama iş hayatımda en çok güvendiğim 2 insan bugün o sizin beğenmediğiniz formatörlük için beni harcadı

Enterprise' Alıntı:
Vay beee sizin beğenmediğiniz formatörlük için bugün 2 tane adam beni harcıyor ne haber:)

Forumlarda hergün öve öve bitiremediğim ağabeyim Okul Müdürüm; danışmanı olduğum 6 aylık stajyer zümremin; haberim dahi olmadan stajyerliğini kaldırıyor sırf formatörlük için ve ben herşeyi bugün öğreniyorum:) İlçe Koordinatörüm arayıp dilekçen bize ulaştırılmadı diye söylemese belkide haberim dahi olmadan görevlendirmesini de yapıp bana da 5-6 ay sonra haber vereceklerdi:)

Ben formatör de olurum derse de girerim gerekirse kasa da taşırım (ki 1.5 sene İstanbul il milli eğitim de taşıdım da hiç de gocunmadan) ama iş hayatımda en çok güvendiğim 2 insan bugün o sizin beğenmediğiniz formatörlük için beni harcadı

Hocam dünya menfaat dünyası
Kimseye çok fazla güvenmeyeceksin, güvenirsen bu tarz durumlarda çok üzülürsün
Geçmiş olsun
(Not: Demesi kolay, sanki kendim çok yapıyorum)

Hocam 10 gündür bu işler için resmi yazılar dönüyormuş ortalıkta benim hiçbirşeyden haberim yok, bana deseler zaten ben herşeye eyvallah diyen biriyim zaten hayır demezdim, 6 ayda stajyerlik kaldırıldığını ilk defa duyuyorum danışmanın hiçbir fonksiyonu yoksa beni niye danışman yaptılar onu da anlayamadım:) tek kırgınlığım 10 gündür yanımda oturup da bana tek kelime edilmemesinde hemde saçma salak bir formatörlük için, bari şöyle elle tutulur kallavi bir şey için harcansaydım.

bdogretim' Alıntı:
Kaiser Soze' Alıntı:

Bu üslupla konuşan birini gel de ciddiye al.
Arkadaş herkes mi ego manyağı, ilgi arsızı. Altı üstü bir ilçede eğitici formatör olmuşsun üstelik yapılan sınavın nasıl yapıldığını da herkes biliyor. Bi dur, çık hava al sonra yaz. Bi gevşe sonra gel.

ben öğrenci sanmıştım :)

okul müdürü - kaiser sana ek ders yok
kaiser soze - bir bardak şaşal soğuk su pınar olsun

okul müdürü - norm fazlasısın
kaiser soze - offfff uber sert

bdogretim' Alıntı:
Kaiser Soze' Alıntı:

Bu üslupla konuşan birini gel de ciddiye al.
Arkadaş herkes mi ego manyağı, ilgi arsızı. Altı üstü bir ilçede eğitici formatör olmuşsun üstelik yapılan sınavın nasıl yapıldığını da herkes biliyor. Bi dur, çık hava al sonra yaz. Bi gevşe sonra gel.

sınavı ÖSYM yapmadı arkadaşım yada ben mi yanlış biliyorum

bi arkadaş geldiğini söyledi ama oda nereden geldiği belli değil bekliyoruz gelirse yaparız bişeyler bakalım...

neden okula gelmesini bekliyorsunuz ki
istbilfor org dan çıkarın eki doldurun
okulunuzdan ilçeye gönderin
gerisini ilçendekiler düşünsün

Kaiser Soze' Alıntı:
neden okula gelmesini bekliyorsunuz ki
istbilfor org dan çıkarın eki doldurun
okulunuzdan ilçeye gönderin
gerisini ilçendekiler düşünsün
okullar yazı gelmediği sürece kabul etmiyeceklerini bildiriyorlar almıyorlar yazıyı

almıyorlar hocam elden götürün diolar
ilçeye gitiim oradai memurun haberi yok.
beni il meme gönderio
lanet ettim bıraktım ben de

ben fatih te çalışıyorum ilçeyi aradım biz bişey bilmiyoruz ilde Yasin bey var ona ulaşıp sorabilirsiniz dediler. Yasin beye de ulaşamadım

BENDE DOLDURDUM ŞİMDİ ilçeye götürüyorum.

dün ilçeye ugradım sordm ne iş diye haberleri yoktu. ben çıktıktan bir saat sonra aradı yazı geldi kurum netten okula attım dedi sabah yazıyı okuldan alıp doldurdum şimdi götüercem elden

hiç istemiyorum olmayı okul eve uzak öğlenden sonrada okulda kalmak eşim adına da (aynı okulda bt öğretmeni eşimde) çok sakat olacak ama bakalım...

Bakırköy ilçesindeyim, yazı az önce bana tebliğ edildi.

yanlız bizim seçmemiz gereken okulların sadece ikisinde bilg. öğretmeni yokmuş, bizi kendi okulumuza haricinde nereye görevlendirecekler ki?

mustafasangul' Alıntı:
Bakırköy ilçesindeyim, yazı az önce bana tebliğ edildi.

yanlız bizim seçmemiz gereken okulların sadece ikisinde bilg. öğretmeni yokmuş, bizi kendi okulumuza haricinde nereye görevlendirecekler ki?
yazıda son başvuru bugün mü hocam

Arkadaşlar 2 öğretmenin olduğu okullarda neye göre seçecekler, geçen sene kıdemi düşük olan formatör oluyordu, bu sene herhangi bir bilgi yok, 2 öğretmende isterse kim kalır, kim gider. Bilgilendirirseniz sevinirim.

BBNET
Geri