İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
mustafasangul' Alıntı:
savas3457' Alıntı:
mustafasangul' Alıntı:
Bakırköy ilçesindeyim, yazı az önce bana tebliğ edildi.

yanlız bizim seçmemiz gereken okulların sadece ikisinde bilg. öğretmeni yokmuş, bizi kendi okulumuza haricinde nereye görevlendirecekler ki?
yazıda son başvuru bugün mü hocam

saat 15:30'a kadar dilekçeyi ilçeye göndermeniz gerekiyor diyor.
tesekkürler hocam

neyin paniği bu yaa....yazı gelmezse bu senin sorunun değil, bırak meb telaş yapsın, her turlu sana ihtiyacı var..
bize geldi yazdım verdim..köle olmaya ne kadar da meraklıymışsınız ya..
hani bu forumda salya sümük ağlayıp formatörlük istemiyorum, ek dersi alsın başlarına çalsınlar diyen klavye silahşörleri ya...hepini 2 aylık ek derssiz yaz sezonunda yumuşamış hamura dönmüşsünüz..

narsist' Alıntı:
neyin paniği bu yaa....yazı gelmezse bu senin sorunun değil, bırak meb telaş yapsın, her turlu sana ihtiyacı var..
hani bu forumda salya sümük ağlayıp formatörlük istemiyorum, ek dersi alsın başlarına çalsınlar diyen klavye silahşörleri ya...hepini 2 aylık ek derssiz yaz sezonunda yumuşamış hamura dönmüşsünüz..
köle olmaya meraklı değilsen neden yazıp gönderdin dilekçeyi.sen neden olacaksan bende o yüzden formatör olacağım

tamamen duygusal
altınız kuru keyfiniz yerindeyse formatör olmayabilirsiniz
herkesin kendine göre hesabı var
ev kredisi araba kredisi çeken var

narsist' Alıntı:
herkesin burada kaygısı belli bunu ifade etmeye bile gerek yok..ama sen anlayamıyorsan buda senin narsistliğin...

Arkadaşlar zaten morallerimiz bozuk, her zaman belirsizlik içindeyiz, birde birbirimizle uğraşırsak iyice çekilmez hale gelir bu meslek.
Birbirimize destek olucağımıza, birlik olacağımıza daha da polemiğe giriyoruz.

o zaman ağlamayacaksın arkadaş.. ben zaten formatörlüğe ters bakan biri değilim, baştan beri de savunan biriyim..ama burda ağlayıpta sonra debelenenlere lafım..

Hocam seçmeli oldu işte, iki okul sorununa tepki gösterilebilir fakat hala formatörlük isteyen-istemeyen kavgası yapılıyor. Ben istemeyeceğim ama isteyene de saygım sonsuz. Herkes başkasını baltalamak için değil kendisine göre sebeplerden dolayı karar veriyor.

narsist' Alıntı:
o zaman ağlamayacaksın arkadaş.. ben zaten formatörlüğe ters bakan biri değilim, baştan beri de savunan biriyim..ama burda ağlayıpta sonra debelenenlere lafım..
fikir bakımından sana katılıyorum hocama tarzın cok yanlış

mustafasangul' Alıntı:
Arkadaşlar zaten morallerimiz bozuk, her zaman belirsizlik içindeyiz, birde birbirimizle uğraşırsak iyice çekilmez hale gelir bu meslek.
Birbirimize destek olucağımıza, birlik olacağımıza daha da polemiğe giriyoruz.
:++: :++: aynen

narsist' Alıntı:
eğer lafın bana ise bende ters bakmıyorum senin gibi bunu bil öncelikle. Ama senin tabirinle aylağan diğer arkadaşları anlıyorum çünkü fazla seçenekleri yok

yazın okula görevlendirilmek için yarıştı millet iki ay ek ders alacam diye
şimdide 9 ay ek ders alamayacaksınız diye herkesten önce koşturuyorsunuz
düne kadar batsın formatörlük diyenler nerde şimdi
ilçe mem de dilekçe peşinde

ygencay' Alıntı:
Arkadaşlar 2 öğretmenin olduğu okullarda neye göre seçecekler, geçen sene kıdemi düşük olan formatör oluyordu, bu sene herhangi bir bilgi yok, 2 öğretmende isterse kim kalır, kim gider. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Herşeyin cevabını aldık, bir tek bunu alamadık, hiçkimse bilmiyor mu hocam :?:

Kaiser Soze' Alıntı:
Sen bunu anlamıyorsan zaten anlatmaya da gerek yok.
Yineliyorum
Cogumuz istediği icin secmiyor formatorlugu
Okulunda ders olmayan normu olmayan ne yapacak sen söyle o zaman

yazı ortada isteğe bağlı diyor bağıra bağıra isteyen doldurup gönderir istemeyen de kendi yoluna bakar bu kadar basit

Yazı geldi ve doldurdum üç lise yazdım... eğer liselerden birine görevlendirme gelirse orada sadece fatih projesi ile ilgili çalışmaları mı takip edeceğiz.. yoksa okulun diğer işlerini de bize yıkmalarını gerektiren bir yasal yükümlülük var mı?

traxx26' Alıntı:
Yazı geldi ve doldurdum üç lise yazdım... eğer liselerden birine görevlendirme gelirse orada sadece fatih projesi ile ilgili çalışmaları mı takip edeceğiz.. yoksa okulun diğer işlerini de bize yıkmalarını gerektiren bir yasal yükümlülük var mı?
hangi ilçe hocam

ygencay' Alıntı:
ygencay' Alıntı:
Arkadaşlar 2 öğretmenin olduğu okullarda neye göre seçecekler, geçen sene kıdemi düşük olan formatör oluyordu, bu sene herhangi bir bilgi yok, 2 öğretmende isterse kim kalır, kim gider. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam bu sene de en çok müdürün dibinden ayrılmayan afedersin hatta biryerinden(....) ayrılmayan, en çok dolap çeviren en yalaka hatta yavşak olanını müdür seçip diğer öğretmenin haberi olmadan formatör yapıveriyor 2 öğretmen varsa durum bu. Uyanık olup hakkını gözeticen hakkını arıycan adeta seve seve değil de başka türlü hakkını elde edicen bu seneki durumu bu özetliyor.

Zizu_' Alıntı:
Kaiser Soze' Alıntı:
Sen bunu anlamıyorsan zaten anlatmaya da gerek yok.
Yineliyorum
Cogumuz istediği icin secmiyor formatorlugu
Okulunda ders olmayan normu olmayan ne yapacak sen söyle o zaman

aklıma sadece şu geliyor
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin
durumumuzu en iyi anlatan söz bu
istesekte istemesekte herşey ortada
kaçınılmaz durumdan keyif almaya bakıcaz

Enterprise' Alıntı:
ygencay' Alıntı:
ygencay' Alıntı:

Hocam bu sene de en çok müdürün dibinden ayrılmayan afedersin hatta biryerinden(....) ayrılmayan, en çok dolap çeviren en yalaka hatta yavşak olanını müdür seçip diğer öğretmenin haberi olmadan formatör yapıveriyor 2 öğretmen varsa durum bu. Uyanık olup hakkını gözeticen hakkını arıycan adeta seve seve değil de başka türlü hakkını elde edicen bu seneki durumu bu özetliyor.

Görevlendirme esaslarında bu konu ile ilgili net birşey yok, ayrıca 2 gündür soruyorum, cevap yok, anlaşılan hocam haklısınız, kasıtlı olarak belirtilmemiş ki kafalarına göre yapsınlar.

Zizu_' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
Vay beee sizin beğenmediğiniz formatörlük için bugün 2 tane adam beni harcıyor ne haber:)

Forumlarda hergün öve öve bitiremediğim ağabeyim Okul Müdürüm; danışmanı olduğum 6 aylık stajyer zümremin; haberim dahi olmadan stajyerliğini kaldırıyor sırf formatörlük için ve ben herşeyi bugün öğreniyorum:) İlçe Koordinatörüm arayıp dilekçen bize ulaştırılmadı diye söylemese belkide haberim dahi olmadan görevlendirmesini de yapıp bana da 5-6 ay sonra haber vereceklerdi:)

Ben formatör de olurum derse de girerim gerekirse kasa da taşırım (ki 1.5 sene İstanbul il milli eğitim de taşıdım da hiç de gocunmadan) ama iş hayatımda en çok güvendiğim 2 insan bugün o sizin beğenmediğiniz formatörlük için beni harcadı

Hocam dünya menfaat dünyası
Kimseye çok fazla güvenmeyeceksin, güvenirsen bu tarz durumlarda çok üzülürsün
Geçmiş olsun
(Not: Demesi kolay, sanki kendim çok yapıyorum)

Ne iş yaptınız istanbul il milli eğitimde yoksa mebbistemiydiniz hocam.

bu yıl istanbulda formatörlüğü isteğe bırakanı tebrik etmek lazım.. sonunda kurtuldum şu beladan.. ek dersine de lanet olsun herşeyine de..

Sonunda formatörlük başvurumu yapmış bulunuyorum. sadece okulumun adını yazdım ve ek-2 deki tercih listesini boş bıraktım. zaten önemli de değilmiş. tercih yapmasakta ek-2 okullarına görevlendirilebiliyormuşuz. hepimize hayırlı uğurlu olsun...

istege baglı olması iyi olmuş.... :+1:

çalışma saatleride en azından -bağlı bulundugu kurumun saatlerine uyar- şeklinde olursa cokk iyi olacak.. biz yine fazla fazla dururz sorun değil..

istanbul38' Alıntı:
istege baglı olması iyi olmuş.... :+1:

çalışma saatleride en azından -bağlı bulundugu kurumun saatlerine uyar- şeklinde olursa cokk iyi olacak.. biz yine fazla fazla dururz sorun değil..

Hocam komisyondaki arkadaşlar bu durumu müdürlüğe iletecekler.

BBNET
Geri