İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
peki stajyer öğretmenler yine formatör olamıyorlar değil mi onda bir değişiklik var mı?

arkadaslarbenistanbulayeniatandım
esdurumundan.
ortaokuldayımbuişlerbayakafamıkarıstırdı.
benokullistesine
1.tercihe
2.tercihe
neyaıcam?

glimmer' Alıntı:
arkadaslarbenistanbulayeniatandım
esdurumundan.
ortaokuldayımbuişlerbayakafamıkarıstırdı.
benokullistesine
1.tercihe
2.tercihe
neyaıcam?
Hocam öncelikle hayırlı olsun, hoş geldiniz İstanbulumuza... 1,2 ve 3. tercihlere fatih projesi kapsamında kurulum yapılan liseleri yazacaksınız...
İhtiyaç halinde kendi okulunuzda maaş karşılığı derse girdikten sonra malum liselerde rehber olarak görevlendirileceksiniz...
Görevlendirme esasları ve okul listesi için
http://www.istbilfor.org/

Arkadaşlar şimdi ilçeden geliyorum.Daha ilçeye yazı gelmemiş,yazı gelmeden dilekçeleri alamayız dediler.

serbay2' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi ilçeden geliyorum.Daha ilçeye yazı gelmemiş,yazı gelmeden dilekçeleri alamayız dediler.
yahu yarın il müdürlüklerine gönderin yazmışlar ilçelerde yazı yok böyle saçmalık var mı ya

savas3457' Alıntı:
serbay2' Alıntı:
yahu yarın il müdürlüklerine gönderin yazmışlar ilçelerde yazı yok böyle saçmalık var mı ya

Hocam sıkıntı yok. Ama lütfen buraya yazmadan bir il formatörlerimizi ve ya ilçe formatörünüzü arasanız. Şu an ilçelere gidecek yazı hazır ama bu konuyla ilgili il mem de ki müdür , şu an müsait değil. Denetmenlerle braber toplantı yapıyorlarmış. O yüzden gecikme var. Müdür bey çıktığında imzalanıp ilçelere gönderim yapılacak. Son durum bu

Arkadaşlar son başvuru süresi 11 Eylül mü?

11 Eylül'de dilekçelerin ilçe memlerde mi olması gerekiyor?

Effective61' Alıntı:
savas3457' Alıntı:
serbay2' Alıntı:

Hocam sıkıntı yok. Ama lütfen buraya yazmadan bir il formatörlerimizi ve ya ilçe formatörünüzü arasanız. Şu an ilçelere gidecek yazı hazır ama bu konuyla ilgili il mem de ki müdür , şu an müsait değil. Denetmenlerle braber toplantı yapıyorlarmış. O yüzden gecikme var. Müdür bey çıktığında imzalanıp ilçelere gönderim yapılacak. Son durum bu
teşekkürler hocam bilgi için

arkadaşlar bugün memura sordum, Kurumnete böyle bir yazı henüz gelmemiş.. son gün 11 eylül olduğundan emin misiniz?

traxx26' Alıntı:
arkadaşlar bugün memura sordum, Kurumnete böyle bir yazı henüz gelmemiş.. son gün 11 eylül olduğundan emin misiniz?
Evet hocam 11 eylül son gün ama yaşanan gecikmeden dolayı belki (kesin değil) 1 gün sarkabilir.

traxx26' Alıntı:
Hocam ben kadromun bulunduğu ilçedeyim buraya destek olmak için henüz ilçlere gelmedir o sebeple okullara gelmemesi gayet normal, bir gecikme olursa bu sizlere yansımayacak şekilde tedbirler alınacaktır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar yazı okullara gelince yine kurumnet üzerinden ilçeye mi gönderilecek yoksa ilçeye biz elden mi teslim edeceğiz. Okula yazı gelmesini beklediğimize göre kurumnetten göndereceğiz öyle mi? Eğer öyleyse hangi bölüme gönderecek oradaki şube müdürünün onaylayıpda ile gönderdiğini nasıl takip edebiliriz? Zaten süre kısıtlı... Geçen sene bir yarışma için bu şekilde kurum netten öğrenci listesi göndermişdik, yarışma günü bizim okulun adının olmadığını gördük. Ekstradan ilave ettiler falan...

bilisim_34' Alıntı:
Benim anladığım özetle şu... Formatörü olmayan fatih okullarına kendi okulu için formatörlük başvurusu yapanlar arasından zorunlu olarak görevlendirme yapılacak... Tabi bunu yaparken yakınlık esası kıstas alınacak... Ben ilk tercihime en uzak x lisesini yazdım diyelim ama bunun önemi yok... İhtiyaç durumunda kadromun bulunduğu okul yakınsa bana, o lisede ben görevlendirilicem... Umarım yanlış anlamışımdır...
Hocam şöyle belirteyim;

siz 3 adet lise yazacaksınız ilk tercihinize ilçedeki en uzak X lisesini yazdınız ve o liseyi ilçenizden başka yazan yok ise il MEM sizi o liseye görevlendirir ama sizinle beraber iki kişi daha o X lisesini yazdı ise aranızdan kadrosunun bulunduğu kurum o en uzak liseye yakın olan tercih edilecektir.

Kağıthane de listede adı geçen liselerde olup da göevlendirme isteyecek ya da istemeyecek olan arkadaşlar yazabilirler mi acaba?

rock' Alıntı:
Kağıthane de listede adı geçen liselerde olup da göevlendirme isteyecek ya da istemeyecek olan arkadaşlar yazabilirler mi acaba?
Arkadaşım kimsenin 2. bir okulda görev almak isteyeceğini sanmıyorum (ben hariç ki bende farklı bir ilçedeyim) o yüzden sıkıntı olmaz yaz gitsin istediğin okulları

rock' Alıntı:
Arkadaşlar yazı okullara gelince yine kurumnet üzerinden ilçeye mi gönderilecek yoksa ilçeye biz elden mi teslim edeceğiz. Okula yazı gelmesini beklediğimize göre kurumnetten göndereceğiz öyle mi? Eğer öyleyse hangi bölüme gönderecek oradaki şube müdürünün onaylayıpda ile gönderdiğini nasıl takip edebiliriz? Zaten süre kısıtlı... Geçen sene bir yarışma için bu şekilde kurum netten öğrenci listesi göndermişdik, yarışma günü bizim okulun adının olmadığını gördük. Ekstradan ilave ettiler falan...

Hocam ilçenizde kurumnet varsa o yazının hangi birimdeki memurdan yada şeften geldiğine kdar her türlü bilgi gelen evrakta yazar oradan görebilirsiniz ayrıca okulundaki memur yada müdür yard. yada müdür hangi evrağın hangi memurdan geldiğini hangi şube müdürü ile ilintili olduğunu adları kadar iyi biliyordur. bu bilgiler ışığında takip edebilirsiniz ama elden teslim gibi bir süreç düşünülmemişti.

istkoord hocam çalışma saatleri hakkında bilgi verir misiniz? sabahçı öğlenci okullarda formatör nasıl çalışacak? örneğin sabahçı okulda formatör olan bir öğretmen 12.30 da mı çıkacak? tşkler..

İlçe meb i aradım dilekçeyi henüz alamıyorlar kendilerine yazı ulaşmadığı için son başvuru tarihide 11 eylül şimdi ne yapalım yani?

Enterprise' Alıntı:
rock' Alıntı:
Arkadaşım kimsenin 2. bir okulda görev almak isteyeceğini sanmıyorum (ben hariç ki bende farklı bir ilçedeyim) o yüzden sıkıntı olmaz yaz gitsin istediğin okulları
Hocam bende 2. okula gitmmek istemiyorum benim planlarim farkli

ist_koord' Alıntı:
rock' Alıntı:

Hocam ilçenizde kurumnet varsa o yazının hangi birimdeki memurdan yada şeften geldiğine kdar her türlü bilgi gelen evrakta yazar oradan görebilirsiniz ayrıca okulundaki memur yada müdür yard. yada müdür hangi evrağın hangi memurdan geldiğini hangi şube müdürü ile ilintili olduğunu adları kadar iyi biliyordur. bu bilgiler ışığında takip edebilirsiniz ama elden teslim gibi bir süreç düşünülmemişti.

Hocam, formatörlük olarak sadece kendi okulumuzu tercih edemiyor muyuz? Ayrıca 3 tercihe de fatih projesi liselerini mi yazmamız gerekiyor? şöyle bişi olabilir mi; tercih olarak sadece kendi okulumu yazdım, ilçedeki fatih projesi okullarını da başka formatörler istedi doldular, ozaman sadece kendi okulumda görevlendirilebilir miyim? Ya da fatih projesi liseleri dolmadı ama yeterli başvuru olduğundan başka formatörler görevlendirildi bu liselere bu durumda da yine sadece kendi okulumda görevlendirilebilir miyiz?

vala ben iki anadolu bir ortaokul sectim sectigim ortaokulun hocasi yokmus. anadolular cok yok ama isteyen cok cikmaz diye düsünüyorum. iki okul olursa kendi okulum ve diger sectigim okul yorucu olur diye düsünüyorum. asil merak ettigim 15 saat siniri olacakmi yoksa kac saat varsa yeter mi olacak. ayrica calisma saatleri nasil olacak cok fazla bir aciklama yok bu iki konuda ama olsun da nasil olursa olsun moduna girdik bir cok kisi gibi istesekde istemesekde.

BBNET
Geri