peki stajyer öğretmenler yine formatör olamıyorlar değil mi onda bir değişiklik var mı?
Enterprise' Alıntı:peki stajyer öğretmenler yine formatör olamıyorlar değil mi onda bir değişiklik var mı?
Hocam öncelikle hayırlı olsun, hoş geldiniz İstanbulumuza... 1,2 ve 3. tercihlere fatih projesi kapsamında kurulum yapılan liseleri yazacaksınız...glimmer' Alıntı:arkadaslarbenistanbulayeniatandım
esdurumundan.
ortaokuldayımbuişlerbayakafamıkarıstırdı.
benokullistesine
1.tercihe
2.tercihe
neyaıcam?
yahu yarın il müdürlüklerine gönderin yazmışlar ilçelerde yazı yok böyle saçmalık var mı yaserbay2' Alıntı:Arkadaşlar şimdi ilçeden geliyorum.Daha ilçeye yazı gelmemiş,yazı gelmeden dilekçeleri alamayız dediler.
savas3457' Alıntı:yahu yarın il müdürlüklerine gönderin yazmışlar ilçelerde yazı yok böyle saçmalık var mı yaserbay2' Alıntı:Arkadaşlar şimdi ilçeden geliyorum.Daha ilçeye yazı gelmemiş,yazı gelmeden dilekçeleri alamayız dediler.
teşekkürler hocam bilgi içinEffective61' Alıntı:savas3457' Alıntı:yahu yarın il müdürlüklerine gönderin yazmışlar ilçelerde yazı yok böyle saçmalık var mı yaserbay2' Alıntı:Arkadaşlar şimdi ilçeden geliyorum.Daha ilçeye yazı gelmemiş,yazı gelmeden dilekçeleri alamayız dediler.
Hocam sıkıntı yok. Ama lütfen buraya yazmadan bir il formatörlerimizi ve ya ilçe formatörünüzü arasanız. Şu an ilçelere gidecek yazı hazır ama bu konuyla ilgili il mem de ki müdür , şu an müsait değil. Denetmenlerle braber toplantı yapıyorlarmış. O yüzden gecikme var. Müdür bey çıktığında imzalanıp ilçelere gönderim yapılacak. Son durum bu
Evet hocam 11 eylül son gün ama yaşanan gecikmeden dolayı belki (kesin değil) 1 gün sarkabilir.traxx26' Alıntı:arkadaşlar bugün memura sordum, Kurumnete böyle bir yazı henüz gelmemiş.. son gün 11 eylül olduğundan emin misiniz?
Hocam ben kadromun bulunduğu ilçedeyim buraya destek olmak için henüz ilçlere gelmedir o sebeple okullara gelmemesi gayet normal, bir gecikme olursa bu sizlere yansımayacak şekilde tedbirler alınacaktır diye düşünüyorum.traxx26' Alıntı:arkadaşlar bugün memura sordum, Kurumnete böyle bir yazı henüz gelmemiş.. son gün 11 eylül olduğundan emin misiniz?
Hocam şöyle belirteyim;bilisim_34' Alıntı:Benim anladığım özetle şu... Formatörü olmayan fatih okullarına kendi okulu için formatörlük başvurusu yapanlar arasından zorunlu olarak görevlendirme yapılacak... Tabi bunu yaparken yakınlık esası kıstas alınacak... Ben ilk tercihime en uzak x lisesini yazdım diyelim ama bunun önemi yok... İhtiyaç durumunda kadromun bulunduğu okul yakınsa bana, o lisede ben görevlendirilicem... Umarım yanlış anlamışımdır...
Arkadaşım kimsenin 2. bir okulda görev almak isteyeceğini sanmıyorum (ben hariç ki bende farklı bir ilçedeyim) o yüzden sıkıntı olmaz yaz gitsin istediğin okullarırock' Alıntı:Kağıthane de listede adı geçen liselerde olup da göevlendirme isteyecek ya da istemeyecek olan arkadaşlar yazabilirler mi acaba?
rock' Alıntı:Arkadaşlar yazı okullara gelince yine kurumnet üzerinden ilçeye mi gönderilecek yoksa ilçeye biz elden mi teslim edeceğiz. Okula yazı gelmesini beklediğimize göre kurumnetten göndereceğiz öyle mi? Eğer öyleyse hangi bölüme gönderecek oradaki şube müdürünün onaylayıpda ile gönderdiğini nasıl takip edebiliriz? Zaten süre kısıtlı... Geçen sene bir yarışma için bu şekilde kurum netten öğrenci listesi göndermişdik, yarışma günü bizim okulun adının olmadığını gördük. Ekstradan ilave ettiler falan...
Hocam e-postanızı cevapladım oradan görebilirsiniz.hugo4545' Alıntı:ist_koord hocam mailinize ve pm nize msj yazdım bakabilir misiniz
Hocam bende 2. okula gitmmek istemiyorum benim planlarim farkliEnterprise' Alıntı:Arkadaşım kimsenin 2. bir okulda görev almak isteyeceğini sanmıyorum (ben hariç ki bende farklı bir ilçedeyim) o yüzden sıkıntı olmaz yaz gitsin istediğin okullarırock' Alıntı:Kağıthane de listede adı geçen liselerde olup da göevlendirme isteyecek ya da istemeyecek olan arkadaşlar yazabilirler mi acaba?
ist_koord' Alıntı:rock' Alıntı:Arkadaşlar yazı okullara gelince yine kurumnet üzerinden ilçeye mi gönderilecek yoksa ilçeye biz elden mi teslim edeceğiz. Okula yazı gelmesini beklediğimize göre kurumnetten göndereceğiz öyle mi? Eğer öyleyse hangi bölüme gönderecek oradaki şube müdürünün onaylayıpda ile gönderdiğini nasıl takip edebiliriz? Zaten süre kısıtlı... Geçen sene bir yarışma için bu şekilde kurum netten öğrenci listesi göndermişdik, yarışma günü bizim okulun adının olmadığını gördük. Ekstradan ilave ettiler falan...
Hocam ilçenizde kurumnet varsa o yazının hangi birimdeki memurdan yada şeften geldiğine kdar her türlü bilgi gelen evrakta yazar oradan görebilirsiniz ayrıca okulundaki memur yada müdür yard. yada müdür hangi evrağın hangi memurdan geldiğini hangi şube müdürü ile ilintili olduğunu adları kadar iyi biliyordur. bu bilgiler ışığında takip edebilirsiniz ama elden teslim gibi bir süreç düşünülmemişti.