Önceki sayfalarda soruyu sormuştum ama cevap alamadım.okadda' Alıntı:ygencay' Alıntı:Aşağıdaki yazıyı bir okuyun.
http://www.kamuajans.com/yazarlar/celal ... 66838.html
Hata 1 olur 2 olur bu kadar hata mı olur. Kimse kimseyi kandırmasın.
hata çok oluyor!
Kim bu sınıf öğretmeni!İstanbul'da yüzlerce bilişim teknolojileri öğretmeninin görevlendirmelerinden sorumlu olan İl Koordinatörünün bir sınıf öğretmeni olması düşündürücüdür.
Hazır dersler verilmişken, ben öğretmen olmak dışında istemiyorum diye kampanyalarda düzenlenmişken;
Fatih projesi dışındaki okullara kesinlikle görevlendirme yapılmasın.
Fatih projesi okullarında tercih sıraları oluşturulsun, bir dönem görev yapan diğer dönem başka okulda görev alsın. Adaletli dağılım olsun.
okadda' Alıntı:Önceki sayfalarda soruyu sormuştum ama cevap alamadım.okadda' Alıntı:ygencay' Alıntı:Aşağıdaki yazıyı bir okuyun.
Hata 1 olur 2 olur bu kadar hata mı olur. Kimse kimseyi kandırmasın.
hata çok oluyor!
Kim bu sınıf öğretmeni!İstanbul'da yüzlerce bilişim teknolojileri öğretmeninin görevlendirmelerinden sorumlu olan İl Koordinatörünün bir sınıf öğretmeni olması düşündürücüdür.
Hazır dersler verilmişken, ben öğretmen olmak dışında istemiyorum diye kampanyalarda düzenlenmişken;
Fatih projesi dışındaki okullara kesinlikle görevlendirme yapılmasın.
Fatih projesi okullarında tercih sıraları oluşturulsun, bir dönem görev yapan diğer dönem başka okulda görev alsın. Adaletli dağılım olsun.
İşler ters gittiğinde fırtınalar kopuyor, önüne gelen herkese hakaretler ediliyor.
İşler tıkırında iken "arkadaş", "canım koordinatörüm" falan filan.......
Öncelikle hep birlikte, bir tutarlı olalım!
Görevden kaçmayalım. Adam ortaokulda BT sınıfının içine etmiş, çalışan bir tane bilgisayar yok. Kankisi müdür yardımcısına aktif diye yazdırıp ilçeye yazı göndertiyor. Nasıl olsa arayan soran yok, gelip inceleyen yok! 4 saat dersi var, sonrada ben okulumdan başka yerde görev almam diyor! Ve bunu kendi okuluna BTR yapıyorlar! Bu nasıl iş, açıklamasını yapabilen beri gelsin.
Yukarıdaki linki verenler bir açıklasın
Kim bu sınıf öğretmeni BT koordinatörü!
hocam bu dönem Fatih Altyapı ve üst yapısını getirdiği gerginlikte var elbette ama çok yorulduk,karekedi' Alıntı:Onu bunu bilmemde sene başında 1 haftalık ek dersimiz yalan oldu. 2 dönem allah bilir ne zaman çıkar gorevlendirmeler.
wolfgank' Alıntı:Artık İstanbul BT Rehberliği sorununa çözüm geliyor.
BT Rehberliği Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin tekelinde bırakılmayacak.100 Saatlik BT Rehber eğitimlerinin verilmesi kararlaştırıldı bu şeklide ihtiyacı gidermek için rekabet olursa sanırım kalite ve etik de sağlanacaktır.
İlk kurs Pendik İlçe MEM tarafından düzenleniyor.Duyurusu bugün itibariyle okullara gönderildi. 25.10.2013 de BAşvurular değerlendirilecek.
28.10.2013'de kursiyer listesi ve kurs yeri açıklanacak.
Aralık ayında kurs tamamlanacak.
Ocak ayında görevlendirmelerde sıkıntı yaşanmayacağını düşünüyoruz.
wolfgank' Alıntı:Kendini uyanık sanan BT öğretmenleri oldukça istanbul görevlendirmeleri hep gecikecek. Bunu önce kendiniz etik davranarak çözebilirsiniz. Baştada duzgun lakaplı DÜZGÜN'lükten uzak şahıs.
wolfgank' Alıntı:Artık İstanbul BT Rehberliği sorununa çözüm geliyor.
BT Rehberliği Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin tekelinde bırakılmayacak.100 Saatlik BT Rehber eğitimlerinin verilmesi kararlaştırıldı bu şeklide ihtiyacı gidermek için rekabet olursa sanırım kalite ve etik de sağlanacaktır.
İlk kurs Pendik İlçe MEM tarafından düzenleniyor.Duyurusu bugün itibariyle okullara gönderildi. 25.10.2013 de BAşvurular değerlendirilecek.
28.10.2013'de kursiyer listesi ve kurs yeri açıklanacak.
Aralık ayında kurs tamamlanacak.
Ocak ayında görevlendirmelerde sıkıntı yaşanmayacağını düşünüyoruz.
sancaktepe' Alıntı:wolfgank' Alıntı:Kendini uyanık sanan BT öğretmenleri oldukça istanbul görevlendirmeleri hep gecikecek. Bunu önce kendiniz etik davranarak çözebilirsiniz. Baştada duzgun lakaplı DÜZGÜN'lükten uzak şahıs.
Kendini uyanık sanan sadece BT öğretmenlerimi sence!!! Başvuru esnasında görevlendirmeler 16 sında deyip de gorevlendırme esnasında bu tarihi 23 une cekenler, İlk seferde adilane davranıs sergileyerek tum Fatih okullarına gorevlendirme saglamak mümkünken ilçelerde başarısız süreç yönetenler ve bu başarısılıktan kendine pay çıkararak ek görevlendirme ne kadar gec olursa o kadar ödemeden kazanç sağlarız mantıgında olanlar nedir sence?
Bence BT öğretmenleri arasında uyanıklar var evet ama yukarıda saydıklarım uyanıktan öte kelimenin tam anlamıyla çakallar..
Klavuzu çakal olanın kafası sadece uyanıklıga çalışır arkadaşım..Sen önce git bir aynaya bak..
ist_koord' Alıntı:sancaktepe' Alıntı:wolfgank' Alıntı:Kendini uyanık sanan BT öğretmenleri oldukça istanbul görevlendirmeleri hep gecikecek. Bunu önce kendiniz etik davranarak çözebilirsiniz. Baştada duzgun lakaplı DÜZGÜN'lükten uzak şahıs.
Kendini uyanık sanan sadece BT öğretmenlerimi sence!!! Başvuru esnasında görevlendirmeler 16 sında deyip de gorevlendırme esnasında bu tarihi 23 une cekenler, İlk seferde adilane davranıs sergileyerek tum Fatih okullarına gorevlendirme saglamak mümkünken ilçelerde başarısız süreç yönetenler ve bu başarısılıktan kendine pay çıkararak ek görevlendirme ne kadar gec olursa o kadar ödemeden kazanç sağlarız mantıgında olanlar nedir sence?
Bence BT öğretmenleri arasında uyanıklar var evet ama yukarıda saydıklarım uyanıktan öte kelimenin tam anlamıyla çakallar..
Klavuzu çakal olanın kafası sadece uyanıklıga çalışır arkadaşım..Sen önce git bir aynaya bak..
Öncelikle bu forumu takip eden, beni arayıp neler yazmışlar diye bilgi paylaşan ve son olarak buradan alıntıları e-posta ile bana gönderen sevgili meslektaşlarıma teşekkür ediyorum ama bu dönemde gerçekten meşgulüm,meşgulüz ve gerçekten burası ile oyalanacak zamanımız yok.
Gelelim alıntı kısmına sayın sancaktepe nickli kullanıcı;
yazdıklarınızı madde açıklarsanız sevinirim. Ben anladıklarımı yazayım
a) başvuru esnasında 16'sı deyip görevlendirme de 23'une çekme kısmı ile ilgili=== Tüm geçici görevlendirmelerle ilgili (BTR-ARGE-Sınav Komisyonu vb hiç farketmeden, çünkü milli eğitim için bunların herhangi bir farkı yok neticede geçici görevlendirme diye değerlendirilmektedir.) valilik onayından önce listenin insan kaynakları şube müdürü, ilgili alanın şube müdürü(ismimizde BT geçtiği için Mesleki Teknik Eğitim) ve il müdürümüzü imzalaması prosedürü çıkmıştır. Bu uygulama bu yıl başlayan bir uygulamadır gecikmeye bu yeni prosedürü bilmediğimiz için biz sebep olduk ve bundan dolayı da farklı yerlerde meslektaşlarımızla karşılaştığımızda özür diledim gene dilerim,
b) ilk görevlendirmede adilane davranmak nedir bu dediğinizi anlamadım bunu ANLATMANIZ gerekecek. ilçelerde süreç yönetimi tüm evraklar için aynıdır yazıyı gönderir son tarih verir ve son tarihten sonra yetiştiremeyen varsa kısa bir sürede onlardan toplarsınız. Sizin düşündüğünüz süreci en sonda merak ediyorum.
c) Ek ödeme ne kadar geç olursa o kadar iyi yorumunuz sadece sizin ne kadar küçük düşündüğünüzü gösterir yoksa il mem'de veya görevlendirme komisyonunda kimsenin öyle bir derdi olmaz tek derdimiz var başka bir görevlendirme olmayacak ve ne kadar fazla kişi görevlendirirsek o kadar iyi diye bakıyoruz örneğin şu anda 45 kişi reddediyoruz keşke bir kaç gün daha geç yapsak dahi bu 45 kişiyi de görevlendirmenin yolunu bulsak geçen hafta itibari ile Pendik'te görev talep eden 14 kişiden 3 tanesini görevlendirip 11 tanesini reddediyorduk şimdi ise dilekçe hataları vb ile şu anda ise 14 arkadaşımızı da görevlendiriyoruz bu ne demek 11 tane adam dönem sonuna kadar BTR olabilecek, 10 saat dersi olanlar okul okul gezmeyecek ve sizin kafayla ek ders alabilecek demek, bu öğretmenlerin kendisi ile ilgili. Bizi ilgilendiren ise 11 okula daha BTR görevlendirebildik onlar o okulları sahiplenecektir diye bu işten keyif alıyoruz.
Maalesef kafanız biraz kaldırsanız kendi cebiniz yerine ilçenizi yada ilinizi biraz daha izleseniz bunu sizde görebileceksiniz ama kimsenin böyle bir niyeti yok.
Çakal sözü komisyona ve bana ise aynen size iade ettiğimi bilmenizi isterim.
Son olarak sizden bir yardım isteyeceğim.
Şubat Döneminde ikinci görevlendirme olacak ben size işleri söyleyeyim bana bir takvim yazar mısınız size uymaya çalışalım.
Notlar:
1-(24 Ocak - 10 Şubat arası tatil)
2-Eğitici BT Formatör Öğretmenlerin görevleri arasından BTR görevlendirmelerini organize etmek çıkarılmış ve size verilmeyen görevlerle vakit kaybetmeyin denmiştir ,keyfi olan eder olmayan etmez kimse bir şey diyemez.
3- Takvimi yaparken öğretmen atamalarını ve henüz kesinleşmeyen 15 tatil yer değiştirmelerini göz önünde bulunduralım.
4- Takvime eklenmesini istediğiniz yada çıkarılmasını istediğiniz adım varsa dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
İkinci dönem görevlendirme için ilçelere yazı gönderilme tarihi :
İlçelerden yazıların geri isteneceği son tarih(ilçelerin okullara duyuru yapacağını ve gelenleri birleştireceğini göz önünde bulundurun) :
(Kişinin geç verdiği, okuldan gelmeyen, memur hatası vb sebeplerle) Yazıyı göndermeyen ilçelerden yazıların tekrar istenmesi ve alınması tarihi :
Komisyon çalışma tarihi (başvuranların öğrenim durumları, hizmet puanları tek tek mebbisten istenip hesaplanabiliyor bunu göz önünde bulundurun) :
Onaya hazır listenin imzaya sunulma tarihi :
Liste imzalandıktan sonra Valilik makamına onaya sunulma tarihi:
İlçelere onay ile görevlendirilen ve reddedilen kişilerin bildirilmesi tarihi :
mehmethocam1' Alıntı:Gerçekten zor olmalı ki bu kadar uzuyor her şey.