ek başvuru alacaklarmış ama ne zaman neyi bekliyolar bilinmiyor. 1 ayda ordan kayıp olacak galibaquashpack' Alıntı:Görevlendirmesi Reddedilenlerin listesi geldi biraz önce..İlçemde Fatih projesi okulları dolmadığı için görevlendirme yapılmamış..Ek bir dilekçe mi alır lar? Ne olcak ki şimdi 6 saat dersle kaldık ortada..
hocam siz hangi ilçedesiniz bize hala yazı gelmedi yazıyı buradan paylaşabilirmisiniz.çalışma saatleri ve görev tanımlamalarında bir değişiklik varmı.??umitbulut58' Alıntı:okullara yazı geldi teşekkürler!
yogunesb' Alıntı:İlçeden çıkan görevlendirme yazısında 30 eylül 2013 tarihli görevlendirme yazılmış. Biz 23 ünden itibaren olan ekdersi alamazmıyız. İlçemiz Avcılar.
Saol hocam güzel yorum malesef alamıcaz anlaşılan.ecevahir' Alıntı:Onay 23 diyor ilçe nasıl tarih değiştirebilir ki? saçmalık. hepimizin haberi vardı 16sından beri hepimiz görev başındayız zaten olmayanda istbilfordaki yazıdan sonra 23ünde kesin olarak başladı. bu kadar kraldan çok kralcı olunur mu pes. meb vurdu avcılar tüy dikmeye çalışıyor herhalde. bakalım bizimkiler ne yapacak.
görevlendirme yazısını alıp okula git hocam. orada göster ve görevlendirilmem 23'ünden sonra başladı, ben geldim fakat siz kabul etmediniz de. Suç onlara kalmış olur. Onlarda suçu mebe atarlar. Aslında suç zaten mebin. Fakat ek dersi o şekilde yaparlar. Öteki türlü yaparlarsa zaten kendi başları ağrır. Çünkü ek ders tablosu ile ilçe mebe itiraz edersiniz.gozzde' Alıntı:Başka okulda görevlendirildim. Onay olmadan okul müdürü kabul etmediği için okula gidemedim. Müdür yardımcısı gözümün önünde ilçeyi arayıp sordu, ek ders verilmiyor dedi. Istanbul üsküdardayim. Kiminle irtibata geçeceğim ya da nasıl hallederim yardımcı olursanız sevinirim.
wolfgank' Alıntı:BTR görevlendirmelerinde ek ders ödemesi girilen ders sayısından bağımsız ödenir.
Maaş karşılığı+18 görevlendirme ücretidir.
Eksik aldığınız aya ait ek ders taleplerinizi kendi okul müdürlüğünüze valilik olurunu ilgi tutarak istersiniz.
Asıl olan Valilik görevlendirme tarihidir.
Mucbir sebeple yazının gecikmiş olması bu sebeple görev yerine geç gitmeniz sadece tebligat sorunudur.Sizin ek ders almanızı engellemez. Alamadığınız ay veya haftanın ekdersini bir sonraki ay puantajına hesaplanarak Valilik oluru ile eklenerek alınır. Puantajlarınız ilk ve orta okullarda ilçede yapıldığı için eğer alamazsanız silsile kuralı ile dilekçenizi İlçe MEM'e iletiniz.