Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?
tati' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
tati' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
Değerli arkadaşlarım;
net konuşmuyorsunuz derseniz benimle ilgili bir eleştiri olur ve ne demek net konuşmuyorum bla bla bla gibi bir sürü şey duyabilirsiniz umarım bu bir alışkanlık değildir ve okulunuzda da bunu yapmıyorsunuzdur,
Yukarıda yazdığınıza inanamıyorum. Sizi Allah'a havale ediyorum burda sizinle aynı seviyeye düşecek değilim.
Hocam neden bu kadar atarlandınız anlamış değilim meslektaşlarıma karşı her zaman saygımı korudum ve korumaya da devam edeceğim.
Birinci paragrafta yazı gelmişse gelmiştir, gelmemişse gelmemiştir. Diğer arkadaşlar gelmiş diyor o zaman gidin ilçeye sorunuz diyorsunuz.(onayların çıktığı belli değil )
İkinci paragrafta İl de kalan dosya yok diyorsunuz (gayet netsiniz). Ancak onay çıkmış olsa da ve reddedilsek de okula bir yazı gelirdi.
NOT
aha öncesinde bizim okula yazı ilk geldiğinde siteye fotoğraf olarak paylaşmıştım. Keşke herkes bu şekilde duyarlı olsa
Sayın Hocam;
Yukarıda yazdığıma neden inanamadığınızı anlayamadım,
Ancak maalesef ki gene benim sınırlarıma girmişsiniz benim atarlanmak gibi bir niyetim yoktu ki hala yok ama siz neden ATARLANIYORSUNUZ demişsiniz oysa benim amacım doğru iletişimle ilgili bir meslektaşımla paylaşımda bulunmaktı,
Lütfen gene aradan bir cümle çekmeyin gene örnekle anlatayım
" Hocam üslubunuzdan rahatsız oldum/incindim dediğinizde kendinizi ifade ediyorsunuzdur, ve benim cephemde anlamaya çalışmaktan başka birşey yoktur.
Neden atarlandınız dediğinizde benim ile ilgili bir yargınızı ifade ediyor ve beni suçluyorsunuzdur haklı olun yada olmayın otomatik olarak savunma mekanizması devreye girer.
Okullarımızla ilgili bir örnek vereyim
Ali yeteri kadar dersini çalışmıyor(Kim O) : Alinin sahasıdır ve bunu söylediğinizde Ali tarafından ve/veya velisi tarafından ne diyor bu diye tenkid edilir gerilirsiniz,
Alinin geçen hafta verdiğim ödevlerin hiçbirini yapmaıdığını gördüm (Kim ben) : Sizin sahanızdır ve Ali ve/veya veli tarafından yapılacak tek şey sorunu düşünmektir.
Bu noktada amacım hakarette değildir maalesef gözlem yaptığımızda genel olarak karşı tarafın sahasına girme olayı okullarımızda çok yapılmaktadır amacım bunu paylaşmaktı ve umarım bunu okulda yapmıyorsunuz diye bir dilekte bulundum.
Bunu bir hareket olarak algılamanıza sebep oldum ve sizi rencide ettiysem üzüldüğümü ifade etmek isterim.
Birinci örneğimide tekrar edeyim,
Net ifade etmiyorsunuz derseniz benim ile ilgili bir yargınız var ve beni suçluyorsunuz
Yazdığınızı tam anlayamadım dediğinizde kendinizi ifade edersiniz.