kursathoca
Site Gezgini
arkadaşlar 2004 mezunlarının hemen hemen hepsi burada galiba da
mirza ramazan salih nerelerde bunlar bilen varmı
mirza ramazan salih nerelerde bunlar bilen varmı
sanırım dükkan açıp cd satıcaz..formatörlükte devletin ve ::MEB'in yine boş işlerinden birisi..eğitim sistemindeki çarpıklıkları düzeltmeye sanırım kimsenin iradesi yetmez..tepedekiler bu kadar at gözlüklü olursa..tabana inmeleri gerek.. :x
zaten buradaki hizmetim bitiyor bu yıl.. :roll:
valla gardaş duyarsam öyle emin ol ilk burada yazarım ama ders saatleri 2 den 1 e düşünce bir iki okul 2 öğretmenden bir düşürdüler sayıyı geçenlerde bir arkadaş öğretmenliği bırakıp fabrikanın bilgi işlem kısmına müdür olarak girdi süper para alıyor ( 2,2 x öğretmen maaşı ) değerlendirmek lazım
( yeni iş ), bilgisayar ihalleleri, hosting & domain işleri. ayrıca askere gitmeden önce ismek ( istanbul meslek edinme kurslarında ) 3-4 ay görev yaptım, halk eğitim. özel ders. şimdi ise bir kurs var onun için hafta sonum daha da boş. iki iş teklifi geldi bu kurs yüzünden boş bıraktım. inş. olur olursa süper olacak 

tcoalngsau' Alıntı:arkanda sağlam dayın olursa merak etme 4x4 bile maaş alırsın..ama garibansan kimse gel müdür ol demiyor fabrikaya istersen ii bir okuldan mezun ol...kıytırık bi üniv. işletme bitir bir tanıdıgın olsun en baba yerde işe başlarsın..burası Türkiye..

vakit kalmadı bitirmeye. diğer taraf için benim kadar düşünyormusun tolgacığım acaba ... ukala olmuşsun görmeyeli. mutlaka çamur atacıyorsun. hiç kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur.bu fani dünyada bir şeyler yapmaya, boş durmamaya çalışıyoruz.