Tamamen katılıyorum.. Bazen yanlış mı biliyorum bi tuşa basınca olmuycak mı diyorum ama yok ya bilgisayarcıyız sonuçta biliriz demi?...theghost83' Alıntı:hocam bunlar neye karar veriyor anlamadım ki 1 hafta neden bekliyoruz.. bilgisayar uzerinden yapılmıyormu.. bsacak tusa.. liste karsında.. sonrada yayınlarsın.. benmi yanhlıs dusunuyorum
hakanotuken' Alıntı:Bir tıkla olacak şey neyi bekletiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum, milli eğitim bakanlığı gerçekten bu hükümetin yüz karası, yaptıkları herşey yanlış ve eksik.
26'sından önce açıklanması mümkün değil derken çok mu zor bu iş?? Bilgisayar prog. ile değil de elle mi yerleştirme yapılıyormuş??yanıyosun fuat abi' Alıntı:hala klavuzda 24-26 yazıyor diyen var![]()
arkadaşlar atama takviminde 24-26 yazıyordu, klavuzda(daha doğrusu duyuruda) doğrudan 26 haziran denmiş. ayrıca insan kaynakları genel müdürü hamza aydoğdu 26sından önce açıklanması mümkün değil dedi. keşke salı açıklansa ama durum bu.
Haklısın da hocam, adamlar sonuçlarla ilgili telefonlara cevap vermemek için hep bu taktiği kullanıyorlar.dengem' Alıntı:aman hocam ne yaptın, cuma geç olur.. malum açıklansın hemen ev arayacağız, mevcut evi boşaltmak için çalışma yapacağız..
osmanecer' Alıntı:yani ramazanın içine gelmesi için elinden geleni yapıyor meb bugün açıklansa bir haftada halledilirdi ama gidecek perşembe açıklayacak cumartesi ramazan![]()