Arkadaşlar görev çubuğunun sağ tarafında e-kilit bildirim penceresinin sürekli çıkmasını istemiyorum. Öğretmen arkadaşlar sürekli gizle ye tıklamak istemiyorlar. Ayarlardan baktım bulamadım Nasıl kapatabilirim.
Ayarlar-Genel kısmında "Kilit açıldığında e-kilit - Yönetim uygulamasını göster." seçilmezse sağ altta çıkan uygulama gözükmüyorArkadaşlar görev çubuğunun sağ tarafında e-kilit bildirim penceresinin sürekli çıkmasını istemiyorum. Öğretmen arkadaşlar sürekli gizle ye tıklamak istemiyorlar. Ayarlardan baktım bulamadım Nasıl kapatabilirim.
teşekkürler hocam. uygulama ile kullanmaya başladık okulumuzda. sıkıntısız şekilde devam ediyoruz. ellerinize sağlık.Hocam eskiden iOS uygulamamız yoktu. İphone telefonlar için Web uygulama kullanıyorduk. Ancak hem android hem de iphone tüm telefonlarda web uygulama kullanılmaya başlanınca sunucu tarafında ara ara sorunlar çıkmaya başladı.
Ayrıca artık iphone uygulamamız da var.
Link göndermek daha kolay evet ama artık link yerine mobil uygulama kullandırmanızı rica ediyorum.
Mobil uygulamalar: (videodaki gibi Ayar Kodu gönderebilirsiniz öğretmenlere)
e-Kilit - Yardım - mehcan.net
mehcan.net
Ekilit programını Son sürüme güncelleyin. Kurulum USB yi tekrar oluşturunca etap23.deb dosyasını göreceksiniz.kurulum dosyasının içinde ekilit5 ekilit19 deb dosyaları var fakat pardus etap 23 için olan ı göremedim nerden indirebilirz acaba
Evet hocam.duyuru,slayt vs göstermek için akıllı tahtalarda lisans almak mı gerekiyor acaba?