Tek mobil anahtarı tüm öğretmenler kullanabilir. 2 3 tane de yedek anahtar oluşturun. Yeni gelenlere de aynı mobil anahtarı kullandırabilirsiniz.Arkadaşlar Mobil Anahtarlar mı yoksa USB Anahtarlar mı daha stabil çalışıyor,
okula 20 tane flash bellek alsak ve USB anahtarları oluştursak,
okuldan ayrılan USB anahtarını okul idaresine teslim etse yeni gelen öğretmene vermek üzere,
bu şekilde düzen kuran oldu mu?
Bu tahtaların USB girişlerinin şişmesine zamanla kullanılmamasına neden olur. Geçenlerde müdür arkadaşın ricası üzerine bir okula gittim. Tahtalara virüs vardı. Temiz imaj kurayım dedim. 8 tahtadan yarısının USB si çalışmıyordu. Onlar da USB'den çalışan e-kiliti kullanıyorlardı. Mobil anahtar kullanmak çok daha pratik ve tahta ömrü açısından zorunluluk gibi .Arkadaşlar Mobil Anahtarlar mı yoksa USB Anahtarlar mı daha stabil çalışıyor,
okula 20 tane flash bellek alsak ve USB anahtarları oluştursak,
okuldan ayrılan USB anahtarını okul idaresine teslim etse yeni gelen öğretmene vermek üzere,
bu şekilde düzen kuran oldu mu?
Hocam aynı mail adresi ve şifreyi başka bir pc de girdim bilgiler gelmedi.Aynı şifreyle kurarsanız olur. En az 1 ders saati girince kaydoluyor. Diğerlerini girmeseniz de olur. Programın kurulduğu dizindeki data klasörünü yedekleyin muhakkak . Formattan sonra tekrar kurunca bütün bilgiler kendiliğinden gelir. Tekrar oluşturmaya gerek kalmaz.