Zaman Hep doğruyu yazdı.ysartemur' Alıntı:turhan287' Alıntı:Bu habere inanlar öğretmen gözüyle değil de siyasi gözle bakıyorlar. Acaba o haberi yapanlar önceden olsa yaparmıydı, paylaşanda önceden olsa paylaşırmıydı? Yazık benim okulumda hiç böyle değil çok güzel gidiyor işler.
Teklifim şu: Projenin içini değiştirelim. Tablete bu kadar bel bağlamanın neticesi hayal kırıklığı olur. Talebe-öğretmen, kitap-defter ve kalem ilişkisini kırıp atmak bana doğru gelmiyor; normaldir, mürtecîyiz ne de olsa... mayıs 2013
http://www.zaman.com.tr/ahmet-turan-alk ... 87250.html
b,rde bunu okuyun isterseniz
http://www.zaman.com.tr/iskander-pala/f ... 48388.html
harun erdem' Alıntı:haberi kim yaparsa yapsın FATİH projesi tam bir fiyasko, eğitime katkıdan çok zararı var. Ama bir yararı var öğrenciler teneffüslerde artık şımarmıyorlar, sınıflarında tabletten oyun oynuyorlar![]()
Seredar' Alıntı:Kılıçdaroğlu Konuşması [MONTAJ] :!:
http://www.youtube.com/watch?v=S8W4AS-cHQo
Devlet Bahçeli Konuşması [MONTAJ]:!:
http://www.youtube.com/watch?v=Sy9o1MH-1LY
Paralel Yapının ses kayıtları[KESİN GERÇEK !] :idea: :wink:
Seredar' Alıntı:Kılıçdaroğlu ile Devlet Bahçelinin konuşması Montaj oluyor da.Niye Başbakanın ses kayıtları kesin diye hemen atlanılıyor.Bence sende tek taraflı bakmayı bırak gözünü seveyim.
sisss' Alıntı:Seredar' Alıntı:Kılıçdaroğlu Konuşması [MONTAJ] :!:
http://www.youtube.com/watch?v=S8W4AS-cHQo
Devlet Bahçeli Konuşması [MONTAJ]:!:
http://www.youtube.com/watch?v=Sy9o1MH-1LY
Paralel Yapının ses kayıtları[KESİN GERÇEK !] :idea: :wink:
kendinin bile inanmadığın şeyler şurda yazıp durma gözünü seveyim
Seredar' Alıntı:Kılıçdaroğlu ile Bahçelinin seslerinin montaj olduğunu nerden anladın :?:
Bu işler birebir yapılabiliyor demek ki.Ya da montaj değillerse Bahçeli ile Kılıçdaroğlu bunları gerçekten söylediler.
emmoğlu bir kere montajın anlamanı biliyosun değil mi montaj olması için daha önce o kelimeleri kullanmış olmaları gerekiyor. Fişlemeyi siz iyi bilirsiniz bak başbakan a demeden ağzınızı açamıyorsunuz. bırak montaj demeyi videoyu bile açamıyorsun. Neyse benden bu kadar ben görevimi yaptım Allah doğruyu gösterir inşallah geç olmadanSeredar' Alıntı:Linki tıklamadım bile.Karşılıklı ses zormuşta adamlar 34 yıl öncesinden montajdan bahsediyorlar.Sen hala ses düzenleme için nero ya da movi maker mi kullandıklarını sanıyorsun.
Soruna gelince ne olacak .Montaj diyenleri fişleyecekmisin
sisss' Alıntı:Seredar' Alıntı:Kılıçdaroğlu ile Bahçelinin seslerinin montaj olduğunu nerden anladın :?:
Bu işler birebir yapılabiliyor demek ki.Ya da montaj değillerse Bahçeli ile Kılıçdaroğlu bunları gerçekten söylediler.
uluslarası bir firma bulamadılar 50 dolarlık bir adam buldular montaj diyen onu da eline yüzüne bulaştırdılar. Peki Tübitak inceleyemiyor mu 5 dakikalık iş.
Bırakın kardeşim "başbakan halifedir alması normal hatta dinen caizdir diye fetva almıştır" diyin daha mantıklı bulayım sizi
sen onu söyle en son eklediğim ses kaydı montaj mı bir cevap alabilir miyim? En azından bir kayıt altına alalım.
Hocam tabletlerle neler yapıyorsunuz merak ettim doğrusu, okulda nasıl kullanıyorsunuz da bu kadar memmunsunuzturhan287' Alıntı:Bu habere inanlar öğretmen gözüyle değil de siyasi gözle bakıyorlar. Acaba o haberi yapanlar önceden olsa yaparmıydı, paylaşanda önceden olsa paylaşırmıydı? Yazık benim okulumda hiç böyle değil çok güzel gidiyor işler.
be zihniyetsiz adam, biz tablet bize niye verilmiyor derken, tabletler ile ilgileneceğimiz için, tabletlerle ilgili sorunlarda öğrencilerin gerisinde kalmamamız için istiyoruz, sen akparti üyesimisin bilişim öğretmenimi.cehcah' Alıntı:sırf akp ve başbakana inat olsun diye tabletlere de karşı çıktınız ya bu zihniyetten her şey beklenir. Ama tablet verilmeyince de bazıları ağlıyor bize neden yok diye, hani gereksizdi.
Deve misali boynun neden eğri diye sorulmaz bu zihniyete.
olay bizim zihniyet sizin zihniyet olayıdeğil karedeş, ben enson seçimde akpartiye oy verenlerden biriyim şimdiye kadarki tüm tartışmalarda erdoğanın leyhine konuştum takip edebilirsen yorumlarıma bakabilirsin, ama artık erdoğanın pislikleri su yüzüne çıktı, göz göre göre destek vermem veremem, eğerki kendi pislikleri ortaya çıkmadan savcıarı polisleri görevden alsaydı yinede iyi niyetli düşünebilirdim ama belliki bir pisliği var, ak pariye inat olsun diye tabletler gereksiz demiyorum gereksiz olduğu için gereksiz diyorum.cehcah' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:be zihniyetsiz adam, biz tablet bize niye verilmiyor derken, tabletler ile ilgileneceğimiz için, tabletlerle ilgili sorunlarda öğrencilerin gerisinde kalmamamız için istiyoruz, sen akparti üyesimisin bilişim öğretmenimi.cehcah' Alıntı:sırf akp ve başbakana inat olsun diye tabletlere de karşı çıktınız ya bu zihniyetten her şey beklenir. Ama tablet verilmeyince de bazıları ağlıyor bize neden yok diye, hani gereksizdi.
Deve misali boynun neden eğri diye sorulmaz bu zihniyete.
zihniyetsiz sensiz, bizim zihniyet ülkeyi çağ atlattı,sizin zihniyet habire eleştir bir şey yapma. Tabletin artısı eksisi tartışılır ancak gereksiz demek, ancak hazmedememenin bir dışa yansımasıdır. Bu zihniyete kara tahta çok bile.
:++: :++:caylakcekirge' Alıntı:Akıllı Tahta ve Hızlı Internet için... :++:
Tablet (Şu an için erken safha) hayır...
Aynen şu an için katılıyorum.geceyolcusu2002' Alıntı::++: :++:caylakcekirge' Alıntı:Akıllı Tahta ve Hızlı Internet için... :++:
bilgekaan' Alıntı:Aynen şu an için katılıyorum.geceyolcusu2002' Alıntı::++: :++:caylakcekirge' Alıntı:Akıllı Tahta ve Hızlı Internet için... :++:
Ama bu haberi yapanlarında neden dersanelerinde tablet dağıttığını sormadan da edemiyorum
yok hocam hiç demiyolar. tabletler çalışmıyo ki .çoğu kırıldı döküldü. yalnız general mobile vestele göre biraz umut verici gibi. zaman gösterecek ama vesteller çöpeqwerty1986' Alıntı:tablet işine hiç girilmeseydi iyiydi. tabletlere verilecek parayı, her sınıfa (kasa+fare+klavye+ses sistemi) portatif kilitli dolap+ akıllı tahta seti yapsalar daha iyiydi. tableti dağıtılan arkadaşlar dersleri nasıl işliyor, öğrenciler şarjım bitti falan demiyor mu derste![]()