sdtcntl
Site Gezgini
Arkadaşlar ben mahkemeye verdim ve kazandım. arkadaşımın eşi avukat o hallettti. hiçbir ücret vermedim, sizlere de hiç bir ücret almadan yardımcı olabilir. Dava açmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
İdarecilerin de 6 saat dersleri yok mu mecburiTeşekkür ederim hocam, ancak dilekçeniz rehber öğretmenlerin ek dersine ilişkin talepleri ele alıyor. Bizler fiilen de derse girdiğimiz için ayrıca YOS görevini de yürüttüğümüz için farklı olmaz mı? Çünkü "fiilen derse girme imkanı bulumadığı" için ibareleri var. Önümüze derse girdiğimiz için, yani fiilen dersiniz var şeklinde engel çıkarıyorlar. Bu durumu nasıl aştınız?
Hocam btr iken alıyorduk. Şimdi yos olduk yok olduk. Yos olarak tekrar dava açmak gerekmiyor mu? Btr iken kulüp egzersis gibi imkanlarımız vardı. Btr de yos da aynı16 maddeye göre görevlendirme. Geçen sene asli görev olmayanlar bu sene asli görev oldu.Arkadaşlar ben mahkemeye verdim ve kazandım. arkadaşımın eşi avukat o hallettti. hiçbir ücret vermedim, sizlere de hiç bir ücret almadan yardımcı olabilir. Dava açmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
bunu idare tarafından değiştiriliyor diye biliyorum hocamHer gün bakıyorum MEBBİS Ek Ders Modülüne "110 veri tipi" değişmedi:
Ekli dosyayı görüntüle 81255
bunu idare tarafından değiştiriliyor diye biliyorum hocam
Genel müdür de böte liBakanliga YBS mezunu bir genel mudur yrd atandi.
İlgi (e) "YEĞİTEK Okul Sorumlusu" geçici olarak görevlendirilen ve bu görevlerine bağlı olarak Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'ın16'ncı maddesinin ikinci fıkrası kapsamında haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılanöğretmenlerin, asli görevlerinin öğretmenlik olduğu göz önünde bulundurulduğunda, söz konusu geçicigörevleri sürecinde bu geçici görevlerinin yanı sıra öğretmenler için öngörülen herhangi bir eğitimT.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞIYenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü1 / 2Emniyet Mahallesi, Milas Sokak, No.8 06560 Yenimahalle / ANKARATelefon No : (0312) 296 9412 Belgegeçer No : (0312) 222 38 73e-posta : yegitek@meb.gov.tr internet adresi : yegitek.meb.gov.trKep Adresi: meb@hs01.kep.trBilgi için:Ünal ÇELİKÖğretmenBu belge, güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.Doğrulama Kodu: B47F08C1-E7E9-4929-B3C1-CC541BFE0252 Doğrulama Adresi: https://www.turkiye.gov.tr/meb-ebysAhmet Şamil DEMİRCANBakan a.Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısıfaaliyetlerini yürütmek suretiyle ayrıca ek ders ücretinden yararlandırılmalarının mümkün bulunmadığı,İlgi (f) "YEĞİTEK Okul Sorumlusu" olarak görevlendirilen öğretmenlerden yüksek lisans ve doktoramezunu olanların, bu geçici görevlerine bağlı olarak yararlandıkları ek ders ücretlerinin artırımlı ödenmesinin mümkün bulunmadığı değerlendirilmektedir.