Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YOS olup Yüksek Lisans Belgesi Olanlar Toplu Sözleşme Gereği 1 Ocaktan itibaren Ekders'i %7 arttırımlı alacak mı?
Arkadaşlar ben mahkemeye verdim ve kazandım. arkadaşımın eşi avukat o hallettti. hiçbir ücret vermedim, sizlere de hiç bir ücret almadan yardımcı olabilir. Dava açmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam, ancak dilekçeniz rehber öğretmenlerin ek dersine ilişkin talepleri ele alıyor. Bizler fiilen de derse girdiğimiz için ayrıca YOS görevini de yürüttüğümüz için farklı olmaz mı? Çünkü "fiilen derse girme imkanı bulumadığı" için ibareleri var. Önümüze derse girdiğimiz için, yani fiilen dersiniz var şeklinde engel çıkarıyorlar. Bu durumu nasıl aştınız?
Arkadaşlar ben mahkemeye verdim ve kazandım. arkadaşımın eşi avukat o hallettti. hiçbir ücret vermedim, sizlere de hiç bir ücret almadan yardımcı olabilir. Dava açmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
Hocam btr iken alıyorduk. Şimdi yos olduk yok olduk. Yos olarak tekrar dava açmak gerekmiyor mu? Btr iken kulüp egzersis gibi imkanlarımız vardı. Btr de yos da aynı16 maddeye göre görevlendirme. Geçen sene asli görev olmayanlar bu sene asli görev oldu.