Hocam sanırım hedef pc lerin bios undan aktif hale getiriliyor. fakat uyandırmak için kendi pc inden netür bir komut gönderiliyor bilmiyorum.Hocam Wake on lan nasıl yapılıyor? Öğrenebileceğim bir yer var mı? Pardus için.
Hocam sanırım hedef pc lerin bios undan aktif hale getiriliyor. fakat uyandırmak için kendi pc inden netür bir komut gönderiliyor bilmiyorum.Hocam Wake on lan nasıl yapılıyor? Öğrenebileceğim bir yer var mı? Pardus için.
İmaj değilde pardusun kendi sitesinden 23 gnome ü indirip kurdum sorun yaşamadımarkadaşlar bu pc lere hangi pardus imajı yükleniyor linkini paylaşabilir misiniz.bizde 1 tanesi çöktü de
Kamerası yokmuş üzüldüm eski okulumdaki bilgisayarlarda vardı pictoblok kamera oyunları yapmıştık çok keyifli güzel geçiyorduMerhaba öğretmenlerim.
Başınıza gelen sorunlar, yaptığınız iyileştirmeler, çözümler fikirleri bu başlık altında çoğaltabiliriz.
Diğer bilgisayarların bir tanesinden de imaj alabilirsiniz hocam.Elinizde bulunsun.arkadaşlar bu pc lere hangi pardus imajı yükleniyor linkini paylaşabilir misiniz.bizde 1 tanesi çöktü de
İmaj değilde buradaki kurulum iso sundan kuruyorum. sorun çıkmıyor.pardus imajı var mı arkadaşlar
Bizde de bir bilgisayarın açma düğmesi içine çöktü. Garantiye yolladım yapıldı geldi. Genel itibariyle parçaları çok kalitesiz. Ekranın ağırlık merkezi kasa yüzünden üste kaydığı için çok kolay devriliyor. Klavyelerin de perte çıkması yakındır sanırım.O açma düğmelerinin içine çökmesinden bıktım, nasıl kötü bir düğmedir bu ya.