Yeğitek 2025 Casper 18+1 laboratuvar Ana Başlık

Kodla Büyü
Lab daki pc leri kablosuz bağlantı ile internet bağlantısını yaptım. Uzun süre bir problem yaşamadım ama şu anda 2 pc de kablosuzda kopmalar oluyor. Pardus sitesinde ve burada paylaşılan imajı kurmak mantıklı mı? Böyle bir sıkıntı ile kaarşılaşan arkadaş oldu mu?

O açma düğmelerinin içine çökmesinden bıktım, nasıl kötü bir düğmedir bu ya.
Bizde de bir bilgisayarın açma düğmesi içine çöktü. Garantiye yolladım yapıldı geldi. Genel itibariyle parçaları çok kalitesiz. Ekranın ağırlık merkezi kasa yüzünden üste kaydığı için çok kolay devriliyor. Klavyelerin de perte çıkması yakındır sanırım.

Bilgisayarlardan birini pardus 25 e yükselteyim dedim hata verdi. İmaj indirip kurdum. Onun da içerisinde office uygulamaları da dahil olmak üzere uygulama yok.

Buradan pardus 23.4 edu sürümünü yükledim. İhtiyacımız olan çoğu uygulama içerisinde var. Sıkıntısız yükledim fakat ana bilgisayardaki veyon uygulamasında bir türlü formatladığım bilgisayarı tanıtamadım. Bilgisayarı kilit simgesi şeklinde gösteriyor. Dosya gönderiyor, bilgisayar kapatıldığında simge de kapanma simgesi oluyor. Ama ekran görüntüsü, kontrolü, açma kapama işlemlerini algılamıyor.

Ben izmir karabağlardayım bizim okula geçen sene 8 aidata 8 technopc geldi. Bu casper projesi de bizim okula gelir mi arkadaşlar

ilksms
Geri