Velhasıl yegitek 18 saatte ısrar ediyor.
Maalesef
Velhasıl yegitek 18 saatte ısrar ediyor.
emeklilik dilekçesi cepte olunca heralBaktılar ki ne dersek yapıyorlar, ne şart sunarsak sunalım yine de görevlendirmeyi kabul ediyorlar bunu değerlendirelim diyorlar. Çözüm gayet basit ama yine bir sürü arkadaş mecburen kabul ediyoruz görevlendirmeyi diyecek. Onun için sadece izliyorum acaba ne zaman yeter almıyorum görev diyeceksiniz.
Hocam, dost acı söyler. Görev şartları en baştan belirtilmişken kendi yorumları üzerine kabul edilmiş bir görev var ortada. Velhasıl davalar olumlu sonuçlanacak sonuçlanmasına da(resmi yazılardaki tutarsızlık nedeniyle) geriye dönük ödeme filan bekleniyorsa hayal kuruluyor demektir. Nitekim imzalar atılırken şartlar belliydi ve kabul edilerek imzalandı.davalar sonuçlanana kadar aynı yazıyı gönderip duracaklar. davalar sonuçlanınca bakalım hatalarını kabul edip özür dileyecekler mi. hiç sanmıyorum. öğretmenleri zarara uğratanlara ekstra dava açılmalı.
hangi şartlar belliydi? yönergenin neresinde yazıyor belleticilik vs yapamaz diye? görüş yazısıyla hukuk ayrı şeyler. kraldan çok kralcı olmayınHocam, dost acı söyler. Görev şartları en baştan belirtilmişken kendi yorumları üzerine kabul edilmiş bir görev var ortada. Velhasıl davalar olumlu sonuçlanacak sonuçlanmasına da(resmi yazılardaki tutarsızlık nedeniyle) geriye dönük ödeme filan bekleniyorsa hayal kuruluyor demektir. Nitekim imzalar atılırken şartlar belliydi ve kabul edilerek imzalandı.
2046 yılında emekli olabileceğimemeklilik dilekçesi cepte olunca heral
Çok güzel soru.Esas soru neden sorulmuyor:
BTR görevlendirmesi de, YOS görevlendirmesi de aynı maddeye dayanıyorken geçen sene ile bu sene arasındaki farkın dayanağı nedir?
Kimse bu farkı bilmiyor ve malum görüş yazısına top atılıyor.
Eğer birgün o duruma düşerseniz nasıl oldu böyle demeyin. İnşallah düşmesiniz.Size müstehak görev almaya koşun arkadaşlar ne iş oksa yaparım mantığıyla çalışın ha şöyle
Geri zekalının biri kuyuya bir taş attı. Şimdi kimse çıkaramıyor. İyi kötü bi şeyler yerine oturmuştu btr de. Battı tabi. Bizim ülkede işler yolunda girmesine müsade edilmez. Şimdi bu haklı sorulara ve açılan davalara cevapları versinler bakalım. Son görevlendirmemi bu dönem aldım. Gelsinler kemdileri yapsınlar.Memurlar.net MEB YEĞİTEK merkezinde görevlendirilen öğretmenler aylık karşılığı derse giriyorlar mı? diye bir haber yapmış, yorumlarda destek olalım bence.
Ağzına sağlık hocam. biz normal öğretmensek neden kur ucreti nobet alamıyoruz? yok normal öğretmen değilsek beni neden 26 saat derse sokuyorsun.Geri zekalının biri kuyuya bir taş attı. Şimdi kimse çıkaramıyor. İyi kötü bi şeyler yerine oturmuştu btr de. Battı tabi. Bizim ülkede işler yolunda girmesine müsade edilmez. Şimdi bu haklı sorulara ve açılan davalara cevapları versinler bakalım. Son görevlendirmemi bu dönem aldım. Gelsinler kemdileri yapsınlar.
Bu sorulara ek olarak
Net soru soruyorum. Cevap veren yok. Ben öğretmensem neden belleticilik ve/veya hafta sonu kurs açamam? Öğretmen değilsem neden derse giriyorum?
Şartlar belliydi neden başvuru yaptın diyen var.
Şartlar belli değildi. Net değildi. Bu kadar saçmalamazlar dedim. Yaptılar yani.
Konu para meselesi değil. Gurur meselesine çevirdiler artık
Bir dediği bir dediğini tutmayan bakanlık.![]()
MEB’den Okullara Sosyal Medya Zorunluluğu: Tüm Kurumlar Resmi Hesap Açacak
MEB, dijital iletişimi güçlendirmek için tüm okullara sosyal medya hesapları açma zorunluluğu getirdi. Okulların Instagram, X ve Facebook’ta resmi hesap oluşturması artık mecburi olacak.ogretmenlersitesi.com
yorumsuz
eğer gelir elde edilirse hesaptan kazanılan paralar kimin olacak acaba