Bakanlık görüş yazısı göndermiş son paragrafı okuyun arkadaşlar, yapılacak eğitim öğretim faaliyetleri için ek ders ödenmez diye, 18 saat dışında alamacağz yani.Yazklar olsn
Hocam bunu dava çözer. Ayrıca adam akıllı tereddüt edilen hususlar yazısı yazılması lazım.
Hala; kulüp alamaz, nöbet alamaz, egzersiz alamaz, dyk alamaz, sorumluluk alamaz, halkeğitim kursu, belletmenlik alamaz diye yazamamışlar arkadaşlar bu nasıl iş? o toplantıda kim söyledi bunları da gruplardan attılar hepimize? (koordinatörler o toplantıdaydı yazın bize söyleyen kimmiş? ) Altı üstü dayanaksız bir görüş... Bunlar öğretmenin asli görevi mi ? yazıda açıkça ifade edilmediği sürece öğretmen bunları alması gerekli. 5 den sonraya kimse karışamaz. Bakanlık hangi görüş yazısında bu zamana kadar net oldu ki? yine eğitim faaliyetleri diye yuvarlak cevap verip geçmişler.
@ogretmenozkan hocama katılıyorum. Burada
"yapılacak eğitim öğretim faaliyetleri için ek ders ödenmez", olarak asli görevden kastedilen
planlama alamaz, Kendi
ders yükünden kaynaklanan ekdersi alamaz. Ben şimdi 21 saat derse giriyorum bana haricen (6 saat +2 saat(planlama)) daha haricen ekders olarak veremezler.
Olmaz demeyin oluyor arkadaşlar: Mesela geçen yıl benim müdür yardımcım değişti. görevlendirilen arkadaş uzun yıllar yapmamış idarecilik fatih projesinin ekders olayını anlayamamış. O şekilde yapmak istedi. Hocam öyle olmaz dedim. Sadece 18 saat olacak, planlama ve normal ekdersleri silin dedim. hala kafasına takıldı koordinatörle konuşturdum. Öyle ikna oldu.
Modül ek dersleri otomatik çektiği için ders yükü kaynaklı ek ders dağıtıyor. Birde haricen 18 saat yos-btr ek dersi yazan idareci olursa sorun oluyor. Modülde kısıtlamaya gidilmeye çalışılmasının sebebi budur belki ama onlarda vur diyince öldürmüş! herşeyi silip süpüyor modül. birileri onu sil bunu sil diye yaptırmış işte tam burada haksızlık ve hukukusuzluk devreye giriyor. Dayanaksız bir şekilde düzenleme yapılması yanlış. Orasını da inşallah dava çözer.
Bunun dışında mış mış olan Lütfen yok nöbet alamaz, yok kulüp alamaz, yok egzersiz alamaz vb diğer ücretler için alamaz denmesin artık çıldıracağız! çünkü bakanlık sayıldığı şekilde tek tek yazmamış, alamazsınız dememiş! yazıyor mu arkadaşlar? lütfen! biz bunu bu şekilde konuştuğumuz sürece bizi topaç gibi döndürmeleri çok normal...