Hocam her yer kafasına göre yapıyor bence. Ama zorunluluk yok bildiğim kadarıyla. Gönüllülük olması lazım.Arkadaşlar yos iken kendi okulumuzda en az 21 saate mi girmemiz gerekiyor yine ?
15 saat dersimiz olsa bile başka bir okula gitmek zorundamıyız .
kim konuştu?16 ya 2 ye göre görevlendiriliyorsunuz. Orada asli görevi dışında diye yazıyor. Öğretmenin asli görevi deyince kulüp rehberlik egzersiz nöbet dahil tüm görevler şeklinde konuştu. Bu zamana kadar yanlış yapılmış. Bundan sonrasını doğru yapacağız. Sayıştay müfettişleri olaya el attı. Geçmişe dönük olarak aldığınız fazla ödemeleri mahsup etmek istiyorlar şeklinde konuşuldu.
Personel genel müdürlüğü daire başkanı dilaver beyle arkadaşlar konuştu ,ankarada 6000 fazla varmış gerekirse konyaya hızlı trenle gitsinlermiş,,önce ders tamamlanacak öyle yos olunacakmışkim konuştu?
Dilaver beyler dediyse tamamdır, baştan söyleseydiniz ya, boşuna 45 sayfa tartışmışız,Personel genel müdürlüğü daire başkanı dilaver beyle arkadaşlar konuştu ,ankarada 6000 fazla varmış gerekirse konyaya hızlı trenle gitsinlermiş,,önce ders tamamlanacak öyle yos olunacakmış
Evet,gerekirse yos bile olsan ders tamamlanacak resen gidecekmişizDilaver beyi kocaeli memden tanırım sonradan daire baskani oldu gururla yolladık hatta gsm nosu hala durur bende
Simdi mevzu ne bizim bugune kada btr iken aldigimiz nobet ucretlerini mi geri istiyorlarmis yada ben almasamda kulup vs alanlar vardi onlar mi istenecekmis
16 ya 2 ye göre görevlendiriliyorsunuz. Orada asli görevi dışında diye yazıyor. Öğretmenin asli görevi deyince kulüp rehberlik egzersiz nöbet dahil tüm görevler şeklinde konuştu. Bu zamana kadar yanlış yapılmış. Bundan sonrasını doğru yapacağız. Sayıştay müfettişleri olaya el attı. Geçmişe dönük olarak aldığınız fazla ödemeleri mahsup etmek istiyorlar şeklinde konuşuldu.
Resen yollamak icin saat sınırı var mi peki 21 gibiEvet,gerekirse yos bile olsan ders tamamlanacak resen gidecekmişiz
Görevlendirmesi doğrudur sorun yok bulunduğumuz ilde en az 50 kişi bu şekilde görevlendirildi çünkü ders yok ayrıca yeteri kadar yos. ta yok,Hocam her yer kafasına göre yapıyor bence. Ama zorunluluk yok bildiğim kadarıyla. Gönüllülük olması lazım.
Eşimin okuluna depo bir arkadaş verilmiş 0 saat dersi var sanırım. full yos luk yapacakmış 5 gün. Esaslarda önce ders tamamlanır yazıyordu buna göre görevlendirilmesi doğru mu sizce?
Dün bir okula gittim tahtalar içler acısı,bilişim öğretmenerli yok,benim okulumda tahtaların hepsi çalışıyor ,gerektiğinde cebimden para verip yaptırdım,internette kopmalar oluyor diye adam buldum çağırdım ,yaptırdım,sistem öğretmenlerin fedakarlıklarıyla yürüyor hala farkında değiller ama bende görev almayacağım.Biz taviz verdikçe dahada üstümüze geliyorlar artık kendileri halletsin gerçi umrunda olmaz onların herşey mükemmel gibi gösteriyorlar,olan öğrenciye oluyorDenizli de yos görevlendirmeleri bu hafta başladı. nöbeti kulübü geçtim, Eylül 8 den beri çalıştığımız halde 22 sinde başlattılar. e hocam 8 eylülde başlamasaydın diyebilirsiniz. O kadar iş beklerken, tahtalar eğitime hazır değilken, ben yapmam diyemedim. Ama ben de 2.dönem görev almayacağım. nöbet tutmak istemediğim için görevi kabul etmiştim. sene başından beri bir sürü şey yaptım. bütün öğretmen arkadaşlar çok memnun, bizzat teşekkür ediyorlar. bu kadar işi yaptığımız halde bu kadar gözden çıkarılmak çok acı gerçekten. ne olacaksa olsun artık bir daha görev almayacağım
kesinlikle hocam. çalıştığım bütün okullarda tahtalarım hep tıkır tıkır çalıştı. hani insanın bir kopma noktası olur ya . bizim için de milat bu seneymiş demekki....Dün bir okula gittim tahtalar içler acısı,bilişim öğretmenerli yok,benim okulumda tahtaların hepsi çalışıyor ,gerektiğinde cebimden para verip yaptırdım,internette kopmalar oluyor diye adam buldum çağırdım ,yaptırdım,sistem öğretmenlerin fedakarlıklarıyla yürüyor hala farkında değiller ama bende görev almayacağım.Biz taviz verdikçe dahada üstümüze geliyorlar artık kendileri halletsin gerçi umrunda olmaz onların herşey mükemmel gibi gösteriyorlar,olan öğrenciye oluyor
öğretmen camiası birlik olmuyorki uzman öğretmenlik sınavında bile gördük koşa koşa gidenleriyos olmamaktan bu kadar korkmayın. ders kalkarsa nasıl 3 okula görevlendirecekler. ders saati azalırsa ortalık norm fazlası bilişim öğretmeninden geçilmeyecek yine sorayım nasıl okul okul gezdirecekler.
yos olursanız bunlar zaten her işi yapıyor daha da iş yükleyelim diyecekler. ders kalktıktan sonra size bunları maaş karşılığı olarak yaptıracaklar. hatta memurun mesai saati 8-5 bunlar da zaten hiç ses çıkarmıyor diyerek saat sekizde gidip okulu açmanızı isteyip okuldan sonra saat beşe kadar da size başka görev yükleyebilirler