YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Bakanlık görevlendirme ismini sisteme ekleyince düzelteceklermiş.
Hocam geçenlerde Ankara'daki arkadaşlar ek ders modülünden baktık demişlerdi. Ders dışı faaliyetler möbetler vb yazılamıyor denmişti sanırım...
Bilmediğim için kusura bakmayın. Bu konuda idare ve ekders yapan kişi çok yoğun olduğu için sorsam da sağlıklı cevap alamadım. Hiç bakamdım daha dedi. Ben de sistemi bilmiyorum.
Bakanlık bir tanım eklemediyse; mebbis modülü, ankaradaki arkadaşlara neye göre diğer kalemlerdeki ekdersleri sisteme ekletmedi ya da ekliyse sildi? Mantığım almadı. Biz görevlendirildik ama mebbiste hala görevler işlenmemiş ilçe tarafından.

Bize ilçeden bu şekilde bilgi verildi hocam. Yos ismiyle bir görevlendirme ismi olmadığı için, eklenince görevlendirme isimleri düzeltilecekmiş.
Ek dersleri silmişler ama ismi değiştirmeyi unutmuşlar :) diye yorumladım.

Bize ilçeden bu şekilde bilgi verildi hocam. Yos ismiyle bir görevlendirme ismi olmadığı için, eklenince görevlendirme isimleri düzeltilecekmiş.
Ek dersleri silmişler ama ismi değiştirmeyi unutmuşlar :) diye yorumladım.

Bizim ilçe görevlendirme kaydının açıklama kısmına yazmış "YEĞİTEK Okul Sorumlusu" diye yazmış.

Müdür yardımcısına denettirdim, görevin başladığı tarihe nöbet ek dersini modülde ekleyebildi. Şu an baktığımda hala görünüyor.

Muhtemelen yeni ünvan eklenince nöbet ek dersi eklenemeyecek modüle.

ilksms
Geri