YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Burada sanırım şunu demek istemişler cümlelerde de düşüklük var biraz algılanamıyor o sebeple. görevlendirme yapıldığında ilçe personel atama bize görevlendirme olarak karar numarasıyla birlikte işliyor. Ama BTR yazmıyor. Biz bunu toplantılarda çok tartıştık. defalarca söylemelerine rağmen hep öğretmen olarak kalıyor ilgili ünvan bölümü.
Burada görev tanımına göre ekders modülüne veri çekeceklerse btr yazmadığı için sanırım öğretmen olarak geçtiği için bir çok ücret alınmış demek istemiş. BTR yazsaymış demekki o dönemde kulüp, dyk, egzersiz, nöbet vs işlenmeyecekti sanırım yeni bakanlık ücret modülüne.

Ben bundan bu şekilde anlayabildim. Başka fikri olan varsa paylaşsın. Bakanlık modülünde zaten bizle alakalı özel bir bölüm yok bildiğim kadarıyla.
Kendilerince hayal mi kuruyorlar napıyorlar. Demekki o zamandan zaten vermeye niyetli değil bu tamamen bilerek yapılmış planlanmış birşey arkadaşlar.
Teşekkürler hocam. Açıklamanız çok mantıklı geldi.

MEBBİS'e işlenmemesi olayını anlamadım. Çalışıp çalışmamakla ne ilgisi var onu da anlamadım.
sahte görevlendirmeler yapılıp hiç bir iş yapmadan btr ek dersi + dyk+kurs+nöbet+kulup alanlar tespit edilmiştir ya da kanıtlı ihbar vardır belki olabilir boşa böyle soylemez o makamdaki birisi galiba

sahte görevlendirmeler yapılıp hiç bir iş yapmadan btr ek dersi + dyk+kurs+nöbet+kulup alanlar tespit edilmiştir ya da kanıtlı ihbar vardır belki olabilir boşa böyle soylemez o makamdaki birisi galiba
Sahte diplomaların cirit attığı ortamda olur mu olur, yoktur öyle şey diyemem ülkemiz için. Ama bir üstteki arkadaşın yaklaşımı daha mantıklı gibi. Ama eskiden kesinlikle nöbet alamaz denmiyordu, tam gün dersi olan alabiliyordu, yani MEBBİS'te öğretmen de yazsa, bilişim teknolojileri rehber öğretmeni de yazsa sistem izin veriyordu nöbet girişine.

Sahte diplomaların cirit attığı ortamda olur mu olur, yoktur öyle şey diyemem ülkemiz için. Ama bir üstteki arkadaşın yaklaşımı daha mantıklı gibi. Ama eskiden kesinlikle nöbet alamaz denmiyordu, tam gün dersi olan alabiliyordu, yani MEBBİS'te öğretmen de yazsa, bilişim teknolojileri rehber öğretmeni de yazsa sistem izin veriyordu nöbet girişine.
Simdi mebbisten giriliyor mu nobet acaba yos icin girilmezse idarem inadi bırakacakda

Bir çok öğretmene btr ücreti ödendi nizim haberimiz olmadı ne demek. Nasıl yani.
Hangi il ve ilçede ne kadar btr olduğu, görevlendirme sayısı bellidir. Dolayısıyla ne kadar ödendiği de bellidir.
hocam bellidir ama mebbise işlenmediyse göremezler olurla ek dersleri ödenir sonuçta oluru veren vallik sertifikası olan btr görevlendirmesi alır okul müdürü de kankasıysa okula bile uğramadan diğer kendi okulundaki 3-5 saat ders +klup +nöbet +varsa dyk ve pansiyon gibi ücretlerle aylık 200 saati bulur rahatlıkla ki böyle sahtekarlıklar yapanları daha önce çalıştığım ilde gördüm görmedim desem yalan olur adam btr ama hiç birşeyden anlamıyor sadece müdürle aynı dernek cemaatten vakıftan btr ile ilgili okula hiç gitmedi uğramadı işini götürüyordu ben ordan çıkalı 8-10 yıl oldu bu süreçte bu şekilde devam ettiyse birinin dikkatini çektiyse basmıştır şikayeti bu tip kişiler özellikle doğu güneydoğu ve batının fazla göze batmayan ilçelerinde çok oluyor.

2011 yılında üniversiteden mezunu olup kariyer basamaklarını hızla tırmanan! Sümeyye hanım o daha öğrenciyken öğretmenlik yapan meslektaşlarımızın çalışmadığını düşünüyormuş

Defalarca yazdım.Kullanılan dile kurulan cümlelere bakınca bizi ne olarak gördükleri belli.Zumrelerimiz tepki vermemeye devam etsin.Bu gidişle dünkü çocuk diyebileceginiz bilgi ve tecrübe olarak sizin yanınıza bile yaklasamayacak kişiler sizi hor görmeye devam edecek

Biz görev almasak zaten başka branştan olup sertifika alanlara verecekler diye düşünüyorsunuz ama başka branştan bir kişi maaş karşılığı derse girmek zorundaysa neden bu angarya görevi alsın.Kendi branşında kalıp nöbet kulüp dyk destek eğitim vs alarak zaten maddi olarak bir kayıp yaşamaz ayrıca köle gibi çalışmak zorunda da kalmaz

Tepki olarak bir dönem ya da bir sene görev almasaydiniz başta Sümeyye hanım olmak üzere sizi hor görenlere güzel bir cevap vermiş olacaktiniz ama geç kaldınız.siz hala nöbet ücreti almak için uğraşın gerisini bosverin alırsanız sizden mutlusu olmaz

sene 2016 , illallah edip btr istememiştim, okula gelen Mem ahalisine,işguzar bir kaç hocanın o bozuk bu bozuk diye açtığı ortaya müdür gol atmaya çalışmıştı ,beni şikayet etmeden karalamaya çalışmıştı,öğretmenlik fedakarlık vs bir sürü konuşma dönmüştü.ben tek siz hepiniz diye sert çıkınca beni 40 km öteye ders tamamlamaya göndermişlerdi,paşalar gibi gittim,dönem sonında yolluk yevmiye talep edince şok olmuşlardı, hatta ikinci 90 günü geçince kira yardımı da olduğunu o zaman öğrenmiştim, onlar bir daha öyle bir şey yapmamaları gerektiğini öğrendiler.
Tabi bende çoğu şeye bilmiyorum anlamıyorum demek gerektiğini o zaman öğrenmiştim.
Bu da böyle bir anımdır..
Bakalım önümüzde ki dönem ne mücadelelere gebe.hayırlısı

ilksms
Geri