hocam değişik durumlar yaşanmasın diye bence garantici davranmışlarBaşvuru formunda da istenmişti bizden tekrardan isteme gereği duymuşlar.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Projelerde kolayliklar dilerim.

hocam değişik durumlar yaşanmasın diye bence garantici davranmışlarBaşvuru formunda da istenmişti bizden tekrardan isteme gereği duymuşlar.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Projelerde kolayliklar dilerim.
Hocam toplu halde görev almayın gibi zihniyet evet örgütlenme adına var ama ben tutup da müdürlerin il/ilçe/bakanlık gibi yerlere mağdur olduk, neden böyle oldu, durumu düzeltin vb gibi şeyler yazacaklarını hiç düşünmüyorum. (şahsi görüşüm). Hatta ve hatta okulu mağdur ettiğimizi düşünüp dersinizi seçmeyip norm fazlası durumuna bile sokarlar insanı. Biri gider biri gelir zihniyeti uygulanır. İdare ile ilişkisi zaten sıkıntılı olan arkadaşlar bu konuda çok mağdur olur. İdare öğretmeni tutmadımı ne ders veriyor ne de ilgileniyor. Bu sorunların yüksek telden çözülmesi lazım. Bakana kadar ulaştırmak lazım bu sorunu.Toplu halde görev almayın hepsi düzelir arkadaşlar şimdi bazılarınız diyecek ekomomik sıkıntı falan ama 10-11 bin tl için ayırdığınız vakti düşünün inanın harcağımız mesaiye değmez gidin o zamanda başka bi konuda geliştirin kendinizi çok daha fazlasını kazanırsınız kölelikten de kurtulmuş olursunuz
Ek-1
YEĞİTEK Okul Sorumlusu Görevlendirme Esasları
11- Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16’ncı maddesinin ikinci fıkrası kapsamında ek ders ücretinden yararlandırılmak üzere YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenlere, ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez.
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİMKURUMLARI YÖNETMELİĞİ
Müdür yardımcısı ve öğretmenlerin nöbet görevi
MADDE 44 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/6/2016-29744) (1)
....
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİMevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
Öğretmenlerin görevleri ve sorumlulukları
MADDE 86-
(4) Okulun her türlü eğitim ve öğretim çalışmalarında görev alan öğretmenlerin görev ve sorumlulukları şunlardır:
...
d) (Değişik:RG-8/9/2023-32303)Sorumluluğuna verilen öğrenci kulüpleri ve sosyal sorumluluk programı çalışmalarıyla ilgili görevleri yapar.
....
ö) Okul yönetimince belirlenip kendisine verilen nöbet görevini yerine getirir.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR
Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller (1)
MADDE 16-
(2) (Ek: 24/11/2008 tarihli ve 2008/14575 sayılı BKK) ......, diğer görevlendirmeler için ise her altı ayda yeni bir onay alınmak ve fiilen görev yapmak kaydıyla, yarıyıl ve yaz tatilleri de dahil olmak üzere aylık karşılığı ders görevi ile görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevi bulunup bulunmadığına bakılmaksızın göreve başladıkları tarihten itibaren haftada 18 saat ek ders görevi yapmış sayılırlar ...... Bu kapsamda ek ders ücretinden yararlanan personele ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez. ...
Haklısınız hocam aynen öyle oluyor ama ben kendi adıma bu yıl görev almayı düşünmüyorum sonuçlarına katlanmayi da göze alıyorumHocam toplu halde görev almayın gibi zihniyet evet örgütlenme adına var ama ben tutup da müdürlerin il/ilçe/bakanlık gibi yerlere mağdur olduk, neden böyle oldu, durumu düzeltin vb gibi şeyler yazacaklarını hiç düşünmüyorum. (şahsi görüşüm). Hatta ve hatta okulu mağdur ettiğimizi düşünüp dersinizi seçmeyip norm fazlası durumuna bile sokarlar insanı. Biri gider biri gelir zihniyeti uygulanır. İdare ile ilişkisi zaten sıkıntılı olan arkadaşlar bu konuda çok mağdur olur. İdare öğretmeni tutmadımı ne ders veriyor ne de ilgileniyor. Bu sorunların yüksek telden çözülmesi lazım. Bakana kadar ulaştırmak lazım bu sorunu.
Hocam, şaka yapıyorsunuz değil mi?Bazı arkadaşlar çok büyük değişiklikler var, aleyhimize maddeler var diyor inanın aleyhimize bi madde olsaydı da en azından değişmiş gerçekten derdim o da yok.
Hocam ironi dimi?Arkadaşlar bu görevlendirme çok laçkalaştı. Öğretmen sıfatıyla uyuşmayan, eğitim-öğretim faaliyetleriyle uzaktan yakından alakası olmayan, arızaları bildirmekten öteye gidemeyen saçma sapan bir görevlendirme haline geldi. Bu görevlendirmenin içi doldurulamıyor malesef. Bazı arkadaşlar çok büyük değişiklikler var, aleyhimize maddeler var diyor inanın aleyhimize bi madde olsaydı da en azından değişmiş gerçekten derdim o da yok.