Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç sakladı. 2025 ZAM MASASI

Kodla Büyü
1756277512287.webp

Kesin var mı acaba, haberlerde okuduğum metinlerde görmedim ama benden kaynaklı olabilir görememek

Bu hafta okula gittiğimde okula gelen başka bir arkadaşımı ebsden istifa dilekçesi doldururken gördüm.
Çok şükür doğruları gören tepkisini koyan arkadaşlarımız var...
1 kisi gider 100 kisi gelir degisik bir kafa, her sozlesme rezilligi sonrasi uyeleri artmis,

cok sukur geçiniyoruz modunda bizimkiler istifa etmezler hala ogretmen limon satıyordu kafası var bir çoğunda

Yeni bir zam mı geldi ben anlamadım. Temmuzda almadık mı? Niye şu an zam konusu gündemde?
Şaka yapmadığınızı varsayıyorum; önümüzdeki 2 sene için alacağımız zammın belirlendiği toplu sözleşme hakem heyetince sonuçlandı.

Şaka yapmadığınızı varsayıyorum; önümüzdeki 2 sene için alacağımız zammın belirlendiği toplu sözleşme hakem heyetince sonuçlandı.
Ben 56 bin görünce şu an aldığımız parayı yazıyorlar zannettim 2026 ocak temmuzmuş 🤯 Pü allah kahretsin.

Bu kazanımlar Yetkili sendikaların Yönetim kademelerine ait. Çok emek verdiler ve Yoruldular. Sendika otel ve tesislerinde dinlenmeyi hak ettiler. Öğretmenlerden uzakta Artık iki yıl rahatlar.

"Bazı sendikalar memurunun hakkını koruyormuş görüntüsü adı altında işçiyi gayet güzel sattılar.

Önce sahte bir pazarlıkla, sözde pazarlık yapılacak bir şey uydurmuş gibi davranıp işi ne yapacağı baştan beri siyasi bir oluşum olan hakem heyetine havale ettirdiler.

Sonra da katılmaları halinde bir işlevi olmayacak hakem heyeti toplantısına katıldılar.

Hakem heyetindeki karar toplantısında gereken sayının oluşmasını sağladılar.

Sonra da palavradan toplantıyı terk ettiklerini açıkladılar ama enflasyonun yarısından az, kendi taleplerinin dörtte birinin altındaki bir zammın önünü bile bile açtılar.

Memurlar boşu boşuna kızmasınlar, hangi sendikaya üye olduklarına baksınlar.

Kendi düşen ağlamaz.

Hakem kurulunun sicili zaten belliydi, bekleneni yaptı. "

Simdiniwtifa etsle3 mudurle karış karşıya gelecek öyle ya niye müdürle ters düşsün ama öbür dünyada bunun vebali sorulmayaca mi vicdanınız müdür den daha mı önemsiz. Sizin gibi düşünenler yüzünde bakın bu haldeyiz. Kalalım kapılar arkasında iş pişirip sonra millete biz isyemdiknokalr verir diyorlar. O zaman hadi hodri meydan çok büyük bir eylem yapıp iş yavaslarin bakalım sendika olduğunuz gorelim. Tabiri yapmazlar. Sidi bu sendikaya üye olan kim varsa inanın vebaliniz büyük

Eğitim-Bir Sen, sendikal tecrübesini Suriye ile paylaşacak​

Eğitim-Bir-Sen, 33 yıllık sendikal tecrübesini Suriye'ye aktaracak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, merkezi Şam'da bulunan Suriye Öğretmenler Sendikası heyeti ile Ankara'da bir araya geldi.

Kaynak memurlar.net

✅Tecrübe aktarımı buna denir

Eğitim-Bir Sen, sendikal tecrübesini Suriye ile paylaşacak​

Eğitim-Bir-Sen, 33 yıllık sendikal tecrübesini Suriye'ye aktaracak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, merkezi Şam'da bulunan Suriye Öğretmenler Sendikası heyeti ile Ankara'da bir araya geldi.

Kaynak memurlar.net

✅Tecrübe aktarımı buna denir
Colani bunu beğendi :)

ilksms
Geri