Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç sakladı. 2025 ZAM MASASI

Kodla Büyü
1756277512287.webp

Kesin var mı acaba, haberlerde okuduğum metinlerde görmedim ama benden kaynaklı olabilir görememek

sevgili yetkili sendika üyeleri. aldığınız zam(!)dan memnun musunuz? memnunsanız bu başlığın altına yazın lütfen bilelim. değilseniz istifa formu doldurmak 1 dakikalık iş. tabi cesaretiniz varsa istifa etmeye.

Bu hafta okula gittiğimde okula gelen başka bir arkadaşımı ebsden istifa dilekçesi doldururken gördüm.
Çok şükür doğruları gören tepkisini koyan arkadaşlarımız var...
1 kisi gider 100 kisi gelir degisik bir kafa, her sozlesme rezilligi sonrasi uyeleri artmis,

cok sukur geçiniyoruz modunda bizimkiler istifa etmezler hala ogretmen limon satıyordu kafası var bir çoğunda

Yeni bir zam mı geldi ben anlamadım. Temmuzda almadık mı? Niye şu an zam konusu gündemde?
Şaka yapmadığınızı varsayıyorum; önümüzdeki 2 sene için alacağımız zammın belirlendiği toplu sözleşme hakem heyetince sonuçlandı.

Şaka yapmadığınızı varsayıyorum; önümüzdeki 2 sene için alacağımız zammın belirlendiği toplu sözleşme hakem heyetince sonuçlandı.
Ben 56 bin görünce şu an aldığımız parayı yazıyorlar zannettim 2026 ocak temmuzmuş 🤯 Pü allah kahretsin.

Yetkili Konfederasyon
Memur-Sen üye sayıları:
2009 yılı 376 bin 355
2013 yılı 707 bin 652
2017 yılı 997 bin 089
2023 yılı 1 milyon 35 bin 278
2025 yılı 1 milyon 78 bin 830
Alıntıdır.

ilksms
Geri