Bizimle paylaşmanız koşuluyla dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.Kunteper' Alıntı:Güzel çalışma olmuş hocam, benim tasarımım kötüdür ama programcılığım iyidir, piyasade eğer yoksa ben bu şablona asp.net ile admin panel ekleyebilirm ve daha kolay güncellenebilir hale gelir. Zaten mevcut çalışmalarım var ve bu şablonla birleştirerek dahada geliştirilmiş olur kanımca.
Tabikide paylaşacağım, şu aralar yeni okuluma alışma evresindeyim, burada işler biraz otursun bende bilgilerimi ve yaptıklarımı paylaşmaya başlayacağım inşallah....hasari' Alıntı:Bizimle paylaşmanız koşuluyla dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.Kunteper' Alıntı:Güzel çalışma olmuş hocam, benim tasarımım kötüdür ama programcılığım iyidir, piyasade eğer yoksa ben bu şablona asp.net ile admin panel ekleyebilirm ve daha kolay güncellenebilir hale gelir. Zaten mevcut çalışmalarım var ve bu şablonla birleştirerek dahada geliştirilmiş olur kanımca.![]()
Bende de aynı sorun var sayfalar üzerinde gezinirken üst üste gözüküyo nasıl düzelteceğiz?hsezgin' Alıntı:slm arkadaşlar sayfalar arasında gezinirken sayfalar birbiri üstünde görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim...
elzonur' Alıntı: