YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6 Yayınlandı

çok başarılı bir çalışma olmuş, bbnet ailesine teşekkürler...

kahramanmaraş'ı da ben ekleyeyim bari.....şablon için teşekkür ediyorum emeği geçenelere...

Önizleme:

İndir

Ekli dosyalar

• KMaras.rar
    KMaras.rar
    445.7 KB · Görüntüleme: 29
  • onizlemeMaras.JPG
    onizlemeMaras.JPG
    39.9 KB · Görüntüleme: 493

ellerinize sağlık çok güzel. ben de kullanıcam tşkler. png dosyalarını değiştirmek için en kolay program hangisidir arkadaşlar?

Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş.
Benim sorum galeri ile ilgili olacak. Galeri bölümü için settings.xml dosyasını düzenlerken link bölümüne yazılan adres hata veriyor. Ayrıca resimler için yapılan açıklamalarda karşılaşılan Türkçe karakter sorununu da çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim

hasari hocam 2 sorum olucak.idari personel kısmında resimleri yerlertirdikten sonra alt kısım gözükmüyor.daha doğrusu kaydırma çubuğu yok bunu nasıl halledebilirim.2.olarak haberler kısmında resmi yükleyip yazımıda kod kısmında yazıyorum.ve çalışıyor yanlız resme tıkladığımda bişey olmuyor.açılmıyor.bunu nasıl halledebilirim.teşekkür ederim.

yokmu yardımcı olacak biri.sorunu hala çözemedim.

@Mr efe, idare frame inin başlangıcta hangi kısımdı hatırlayamıycam "scrolling=yes' yazıyosun
sorunuzu doğrumu anladım bilmiyorum

filyas' Alıntı:
@Mr efe, idare frame inin başlangıcta hangi kısımdı hatırlayamıycam "scrolling=yes' yazıyosun
sorunuzu doğrumu anladım bilmiyorum
tam olarak nereye yazmam gerekiyo.idare kod kısmına yazdım ama olmadı.sanırım yanlış yere yazdım.

Mr.efe' Alıntı:
tam olarak nereye yazmam gerekiyo.idare kod kısmına yazdım ama olmadı.sanırım yanlış yere yazdım.
hasari' Alıntı:
index sayfasında kod kısmında iframe tagları içerisine <iframe scrolling="auto"></iframe> şeklinde kod yazarsanız istediğiniz scrol gerçekleşecektir.

hocam linkte sorun var galiba indiremiyorum

index kısmında iframe tag kısmı yok.bende bulamamış olabilirim.bir örnekle açıklarmısınız arkadaşlar acil yapmam gerekiyor.

benim sorunum şu.anasayfadaki haberler kısmını xml dosyasından kendime göre düzenledim.(haber başlığı ,tarih, özet,resim vs.) fakat link kısmını nedense yapamadım.haber ayrıntılarını yazmak için başka bir html sayfasına yönlendirme yapamıyorum yardımcı olur musunuz

eline sağlık çok güzel olmuş

tşkler hemen kullanıorum yeni okulum için saol hocam düzenlemesi kolay zaten

Ben de yeni okulum için kullanyorum. Teşekkür ederim. http://www.drsmbaran.meb.k12.tr
Tek sorunum sayfayı ilk açtığımda ana.html'nin çok geç yüklenmesi. Bir de ana.html de değişiklik yapınca sayfayı kapatıp açmadan(F5 lesek bile) güncelleme olmuyor. Yine de teşekkürler.

galerideki swf yi sizmi yaptınız ilknur hocam

Hasari hocam bütün sayfaları taradım ama galeri ile ilgili bir bilgi bulamadım. Galerinin nasıl yapıldığından biraz bahseder misiniz? Emeğinize teşekkürler...

Revi' Alıntı:
Hasari hocam bütün sayfaları taradım ama galeri ile ilgili bir bilgi bulamadım. Galerinin nasıl yapıldığından biraz bahseder misiniz? Emeğinize teşekkürler...
xml dosyasını düzenlemek yeterli hocam zaten xmli açınca oradan yapısını anlıyorsunuz resimlerin yolunu yazmanız yeterli

BBNET
Geri