YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6 Yayınlandı

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Haşarı hocam süpersiniz valla. :alkis:
Benim bir sorum olacak. hABERLERİN RESİMLERİN GELDİĞİ, AYRINTILARIN YAZILDIĞI orta kısıma mesela etkinlikleri kopyalıyorum o alana sığmıyor aşağıya geçiyor. dolayısıyla aşağıdaki fotoları siteye girenler göremiyor. Sayfanın kayması için nasıl bir yol izlemeliyim. Pencereyi kaydırarak nasıl indirebilirim. Yani bana kaydırma çubuğu lazım. Görsel olarak anlatırsanız sevinirim. Bir türlü yapamadım. Biraz yeniyim tasarım işinde maalesef.Yardım ederseniz çok makbule geçer.

indir linki Firefox ta saldırı sitesi diye uyarı veriyor...Hasari hocam bi ilgilenseniz...

Arkadaşlar bu şablonda haberler nasıl ekleniyor?xml sayası açıp oaraya mı yazıalcak.Bir yönetim paneli sanırım yok.Yardım eder misiniz?

Değerli Hasari hocam;

"Yeni sürümde alt menülere tıklayınca sayfa üste geliyor. Ara bölümü tıklayınca içindeki yazı otomotik olarak siliniyor. Menülerini hareketleri sınırlandırıldı üst menü yeniden tasarlandı. Böyle ufak değişiklikler var."

demişsiniz.

Ben eski sürümü kullanıyorurum. (V1.5)
Ara bölümlere tıklayınca içerdeki yazı silinmiyor ve yazılar veya resim üst üste biniyor. Ancak mause aşağı yukarı hareket ettirilince yazı veya resim siliniyor. Bunun için yeni sürümde ne gibi geğişiklik yaptınız? Ben bu değişikliği kendi sayfamda kullanabilir miyim?
Buraya yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Site: http://www.ihsanmermercilisesi.meb.k12.tr

serinruzgar' Alıntı:
Değerli Hasari hocam;

"Yeni sürümde alt menülere tıklayınca sayfa üste geliyor. Ara bölümü tıklayınca içindeki yazı otomotik olarak siliniyor. Menülerini hareketleri sınırlandırıldı üst menü yeniden tasarlandı. Böyle ufak değişiklikler var."

demişsiniz.

Ben eski sürümü kullanıyorurum. (V1.5)
Ara bölümlere tıklayınca içerdeki yazı silinmiyor ve yazılar veya resim üst üste biniyor. Ancak mause aşağı yukarı hareket ettirilince yazı veya resim siliniyor. Bunun için yeni sürümde ne gibi geğişiklik yaptınız? Ben bu değişikliği kendi sayfamda kullanabilir miyim?
Buraya yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Site: http://www.ihsanmermercilisesi.meb.k12.tr
Hocam bu sorun internet exploerer 7.0 sürümünde meydana geliyor. Bunun açıklamasını konu içerisinde çok defa yaptım. Yeni bir sürümle bu sorunların hepsini halledicez bu tasarım için şimdilik mümkün değil. :)

emeğinize sağlık hocam..biz de kullanabiliyor muyuzu bu siteyi?

arkadaşlar ben bunu indiremiyorum
linke bakabilir misiniz uyarı veriyor

Emeğinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş :alkis:
Bir sorum olacak En üstteki oklun adının ve Atatürk ve okulun resmi olan yere kendi okulumuzun adını nasıl yazacağız yardımcı olursanız teşekkürler...

hocam bişey soracam ziyaretçi defterini nasıl düzenleyecez.onunda ek şablonu felan varsa nerden buluruz.

Proje aşamasında haberim olmuştu...sonra unutmuşum bakmamıştım hiç bu başlığa...Çok güzel olmuş tebrikler.

güzel paylaşım ama , arkadaşlar şablonların önizleme linklerine tıklamayın. iframe virüsü var haberiniz olsun.

m32m' Alıntı:
güzel paylaşım ama , arkadaşlar şablonların önizleme linklerine tıklamayın. iframe virüsü var haberiniz olsun.

ilgileniyorum hocam, az sonra düzelmiş olur. Teşekkürler

okulumuz nerede kısmında photoshop , coreldraw da bilgim eksik samsun ve kırklareli yapabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

tesekkürler. ben de kullanmayı düşünüyorum bu şablonu. önizlemelere baktım da. alttaki Başarılarımız Haftanın öğrencisi gibi bölümlere tıkladığımda sayfa üste çıkmıyor.yeni sayfanın geldiği belli olmuyor

demin rehberlik çalışmlarıyla ilgili arama yaparken bu şablonun aynısını kullanan bir okula daha rastladım. bu şablonu ben de çok beğendim.
ama ufak değişiklikler yaparak yayınlasak? mesela galeri bölümüne 17 fotodan fazla yükleyebiliriz.
ben iwebalbum programını kullandım. basit bir program. benim gibi acemilere tavsiye ederim :++:

BBNET
Geri