YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6 Yayınlandı

zysimsek' Alıntı:
Bu şablonu kullanarak http://www.gozlerioo.meb.k12.tr sitesini yaptım.vermiş olduğunuz şablon için teşekkür ederim.
Şablonda ufak değişiklikler yaptım.yorumlarınızı bekliyorum
bunu yazan hocam allahını seversen dalgamı geçiyosun hiçbişe düzgün değilbu sitede yaaaa
Sayın zysimsek;
Sizin yaptığınız "düzgün siteleri" görsek de,aradaki farkı anlasak.
Mesajınızda düzgün olmayan yerleri söyleseydinizde,eksik olan yerleri arkadaşımız düzeltseydi daha iyi olmazmıydı acaba? :x

beyler ben dreamweaver da düzenliyorum siteyi istedigim gibi yalnız sorunum haberbaslık.swf dosyasını flashla açmıyo ve haber.xml dosyasının içersindeki yazıları değiştirmeme ragmen olmuyo haberler kısmını bizahmet nasıl yapcagımızı acıklarsanız sevinirim...
tşk ederim

arkadaşlar bannerdaki resmi değiştiremedim yardımcı olurmusunuz...

Enson sürümde nod32 virüs buldu.

Ben de itinayla düzenliyorum, kullanıcam,ellerinize sağlık

abi nasıl düzenleiyonuz bunu ya anlatsanıza olmuyo bende flashları açıp düzzenliyemiyorum lütfen rica ediyorum bilen biri açıklasın flashları düzenleyemiyorum..

zysimsek' Alıntı:
abi nasıl düzenleiyonuz bunu ya anlatsanıza olmuyo bende flashları açıp düzzenliyemiyorum lütfen rica ediyorum bilen biri açıklasın flashları düzenleyemiyorum..

hocam "haberler" için xml dosyası var bunun kodlarını ve yazıları değiştirerek ve orda tanımlanmış klasördeki resimleri değiştirerek düzenleyebilirsiniz. ben tüm düzenlemeleri dreamweaver de yaptım çokta güzel oldu...

http://payasmimarsinan.meb.k12.tr/

hocam haberler.xml dosyasını dreamweaver ile açıyorum
<haber>
<baslik>okulumuzda sbs il 1.si Yusuf AKBABA oldu</baslik>

<resimYolu>resimler/bbnet1.jpg</resimYolu>
<link></link>
</haber>

örnek olarak bitanesini kopyaladım yazıyı değiştirdim. resimyolu aynı kaldı ellemedim ama yusuf akbabanın resmini bbnet1.jpg olarak kaydettim sorun su hiç bir şey değişmiyo flashlar değişmiyo ki bunları değiştirince..kafayı yedim yaw

ya tamam hallettim internet exlorerda yaptıklarımı göstermiyomuş mozillada denedim hepsi çalıştı :) ... tşk ederim hazırlayanlara...

özc@n hocam galeri bölümünde değişiklik yapmışsınız bunu ne ile yaptınız.

çok güzel ve değişik amaçlarlada kullanılabilecek bir site olmuş. Tebrikler.
Ancak anlamadığım ortadaki bölüme haberleri nasıl giriyoruz, yani tamamen html mi?
Yönetim paneli mevcut değilmi?

Site tasarımı çok güzel. Teşekkür ederiz. Ama ben okulumuz nerde kısmını bir türlü yapamıyorum. İzmiri seçili halde yapabilen var mı varsa gönderebilir misiniz? teşekkürler şimdiden.

Emeği Geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Çok güzel bir çalışma olmuş :+1:

hasari hocam bu şablonda emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık bu şablonu dreamwearda mı yaptınız. herkes kendi okulunda düzeltme yapması için, cvp için şimdiden tşklerr.....

yavuzkemal' Alıntı:
çok güzel ve değişik amaçlarlada kullanılabilecek bir site olmuş. Tebrikler.
Ancak anlamadığım ortadaki bölüme haberleri nasıl giriyoruz, yani tamamen html mi?
Yönetim paneli mevcut değilmi?
Şimdilik yönetim paneli mevcut değil.

fata' Alıntı:
Site tasarımı çok güzel. Teşekkür ederiz. Ama ben okulumuz nerde kısmını bir türlü yapamıyorum. İzmiri seçili halde yapabilen var mı varsa gönderebilir misiniz? teşekkürler şimdiden.
İzmir'in seçili halini ekten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

simanur' Alıntı:
hasari hocam bu şablonda emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık bu şablonu dreamwearda mı yaptınız. herkes kendi okulunda düzeltme yapması için, cvp için şimdiden tşklerr.....
Hocam photoshopta tasarlamaya başladım sonrada dreamwearda aktardım ve css desteği kullandım.

hocam ben siteyi meb.k12.tr. alanına attığımda site saldırgan olarak değerlendirildi.Ne yapa bilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.

uragan06' Alıntı:
hocam ben siteyi meb.k12.tr. alanına attığımda site saldırgan olarak değerlendirildi.Ne yapa bilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.
FTP alanınıza virüs bulaşmıştır.
Önce ftp alanından dosyarınızı bilgisayarınıza yedekleyin.
Daha sonra ftp alnından tüm dosyaları silin. Ondan sonra ftp şifrenizi değiştirin.
Bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyarınızın en altına bakın muhetemelen yabancı java kodları vardır bunları elle silin dosyarı kaydedin. Eğer sitede flash dosyası var ise "scripts" klasörü içerisindeki "AC_RunActiveContent.js" ve "swfobject_modified.js" dosyasının en altına bakın ordada yabancı kodlara rastlayacaksınız. Başka bölümlerde flash dosyarı varsa bunlarından ".js" uzantılı dosyalarını inceleyin.
Zararlı kodu tüm dosyalardan sildiğinize emin olduktan sonra bu dosyarı ftp alanınıza atın.
Geçmiş olsun virüsten kurtuldunuz.

ilk yayınladığınız sürümler ile son sürüm arasında ne gibi farklar var? eski sürümleri kullandığım için merak adiyorum.
okulumuz nerede kısmındaki coreldraw dosyasını elazığ olarak düzenleyip yollayabilir misiniz?
Emeğiniz için Teşekkür ederim.

yeremez' Alıntı:
ilk yayınladığınız sürümler ile son sürüm arasında ne gibi farklar var? eski sürümleri kullandığım için merak adiyorum.
okulumuz nerede kısmındaki coreldraw dosyasını elazığ olarak düzenleyip yollayabilir misiniz?
Emeğiniz için Teşekkür ederim.
Yeni sürümde alt menülere tıklayınca sayfa üste geliyor. Ara bölümü tıklayınca içindeki yazı otomotik olarak siliniyor. Menülerini hareketleri sınırlandırıldı üst menü yeniden tasarlandı. Böyle ufak değişiklikler var.

Elazığ ili için dosya ektedir.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri