YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6 Yayınlandı

çok güzel olmuş öğretmenim.Ellerine sağlık.Bizde bu sablonu kullanarak okul sitemizi yapabilirmiyiz.

mrb.şablonu okul sitesine düzenledim.ama şöyle bir sorunum var.alltaki projeler,etkinlikler.... linklerine tıklayınca üst sayfaya gidecek şekilde ayarladım.ancak İE7 DE üst sayfaya gidiyor ama İE8 de gitmiyor.nedeni ne olabilir.tşkler.
http://aybastimerkezio.meb.k12.tr/

çok çok beğendim bana göre tek kelime ile harika bir şablon olmuş
ellerinize ve emeğinize sağlık değerli hocalarım

sayın hocam şablonun son düzenlenmiş halini tekrar link verebilirmisiniz?

Teşekkürler emeğinize sağlık, çok güzel olmuş.

2 sorum olacak

manşet haber bölümündeki haberlere nasıl link veriyoruz bir de güncelleme yapacağımız zaman flashta açıp mı yapıyoruz güncellemeleri.

pardon xml düzenlenecekmiş önceki sayfalarda var sanırım linklerde oraya yazılacakk

Arkadşlar çok kolay bir soru olacak ama bilmiyorum maalesef.bu şablonu masaüstüne indirdim ve baz yerlerini dreaweverde açıp düzelttim ama ftp atınca çalışlır mı böle çünkü c:\documentsettings falan yazıyor düzenlediğim linklerde çalışır mı böle.yoksa dreamveverde site menüsüden yeni site seceneğinden düzenlemek mi gerekiyor site işinde acemiyim biraz yardımcı olacak güzel bir kaynak önerir misiniz kitap addres vesaire çok teşekkürler

mavimali' Alıntı:
Arkadşlar çok kolay bir soru olacak ama bilmiyorum maalesef.bu şablonu masaüstüne indirdim ve baz yerlerini dreaweverde açıp düzelttim ama ftp atınca çalışlır mı böle çünkü c:\documentsettings falan yazıyor düzenlediğim linklerde çalışır mı böle.yoksa dreamveverde site menüsüden yeni site seceneğinden düzenlemek mi gerekiyor site işinde acemiyim biraz yardımcı olacak güzel bir kaynak önerir misiniz kitap addres vesaire çok teşekkürler
Kendi bilgisayarınızda düzgün çalışıyorsan sunucudada düzgün çalışacaktır. Dreamweaver site tanımala özelliği size sağlanan bir kolaylıktır dosyarı toplu erişmek için ve yapılan güncellemenin tüm sayfaları etkilemesi içindir. Bu özelliği kullanırsanız iyi olur ama kullanmazsanızda birşey olmaz.

web sayfasını bende okuluma göre düzenledim.Hatta biçok şey de öğrendim çok teşekkür ederim.ama yayınladığımda ana sayfada sayfanın alt kısımlarına resimlere çarpı atıyor.bana yardımcı olabilirmisiniz.

chipkazim' Alıntı:
web sayfasını bende okuluma göre düzenledim.Hatta biçok şey de öğrendim çok teşekkür ederim.ama yayınladığımda ana sayfada sayfanın alt kısımlarına resimlere çarpı atıyor.bana yardımcı olabilirmisiniz.

hocam resimlerin olduğu klasörü ftp den atmamışsınız herhalde

teşekkür ederim cuteftp ile atmıştım olmamıştı.bende filezillayla attım oldu:))

hasari' Alıntı:
bbNET OKUL ŞABLONU V1.6

İlk okul şablonumuzu sonunda bitirdik. Esiklikleri olabilir sizden gelen dönütler doğrultusunda eksiklikleri zamanla gidereceğiz.

Bu şablon sadece bizlerin değil hepimizin olmasını istiyoruz bu sebeple şablonu geliştirip bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Şablon geliştirme sürecince dikkat edilen hususlar:
Geliştirilebilir
Kullanılabilirlik
Fonksiyonellik
Zengin içerik
Görsellik
Meb serverlarına uyumluluk
Farklı tarayıcılarada sorunsuz kullanım
Farklı ekranlarda sorunsuz görüntülenme

Önizleme

İndir.

Önceki Sürümler:
bbnet_v1.5
Önizleme--------İndir.
bbnet_v1
Önizleme--------İndir.

NOT:Şablondaki bilgiler örnek içeriktir lütfen bunları silmeyi unutmayın.

Şablona katkılarından dolayı alpaygunes hocama ve Yalnız_Kurt hocama tşkler.

Bu şablonu kullanarak www.gozlerioo.meb.k12.tr sitesini yaptım.vermiş olduğunuz şablon için teşekkür ederim.
Şablonda ufak değişiklikler yaptım.yorumlarınızı bekliyorum

hasari hocam ben ilçemiz nerede kısmını siteye ekleyemedim.izmir foça.verdiğiniz adrese girdim baglantı kısmına tıkladım link nereye kopyalayacazz birde cdr uzantılı dosyayla alakalı ne yapacagız kısaca açıklayabilirmisin çok teşekkür ederim.

mavimali' Alıntı:
hasari hocam ben ilçemiz nerede kısmını siteye ekleyemedim.izmir foça.verdiğiniz adrese girdim baglantı kısmına tıkladım link nereye kopyalayacazz birde cdr uzantılı dosyayla alakalı ne yapacagız kısaca açıklayabilirmisin çok teşekkür ederim.
"okulumuz_nerde.html" sayfasına kodu yapıştırıcaksınız. CDR dosyasınıda coreldraw ile açacaksınız bulunduğunuz ili renklendirip png olarak kaydedeceksiniz.

Hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bunu en kısa zamanda joomla temasına dönüştürmek de benden olsun :)

flash haber bandına link veremiyorum nasıl olcak. haberler xlm dosyasında link bölümü var ama olmuyo bir örnek dosya gönderirmisiniz.

Hocam bu haber manşet bölümündeki özet kısmını biraz daha büyütmek için ne yapmamız gerekiyor. Yani cümle yarıda kalıyor oysa altta 3-4 satırlık yer var.

hakkaten güzel olmuş hem kullanışlı hemde çok zevkli emeği geçen herkse teşekkür...

erhan438' Alıntı:
flash haber bandına link veremiyorum nasıl olcak. haberler xlm dosyasında link bölümü var ama olmuyo bir örnek dosya gönderirmisiniz.

_su_' Alıntı:
Hocam bu haber manşet bölümündeki özet kısmını biraz daha büyütmek için ne yapmamız gerekiyor. Yani cümle yarıda kalıyor oysa altta 3-4 satırlık yer var.

bu iki problemi halledebilen varmı acaba ?

beyler bu ftp.meb.k12.tr de çalışır dimi ona göre atalım dreamweaer kullanıyorum umarım orda düzenlerken hata vermez ben html kod yazıyorum aslında ama okul sitesine asp kodları gömemiyoz bizim okuldaki müdürde pinti servera para vermiyo eski sitede beni tatmin etmiyodu bu çok güzel olmuş umarım hata yoktur.. şimdiden ellerine sağlık yapanın . . .

Bu şablonu kullanarak www.gozlerioo.meb.k12.tr sitesini yaptım.vermiş olduğunuz şablon için teşekkür ederim.
Şablonda ufak değişiklikler yaptım.yorumlarınızı bekliyorum
bunu yazan hocam allahını seversen dalgamı geçiyosun hiçbişe düzgün değilbu sitede yaaaa

BBNET
Geri