raid10000' Alıntı:belki daha kötü durumda olacaz ama sevinmek bizim de hakkımızhuzurlu bir uyku uyumak istiyorum.mesleki anlamda tatmin olma hayali kurarken. olmayacağını bilsem bile
![]()
the_korsan' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Hocam benim tornavidayla aynıeemree' Alıntı:şunuda yazmadan geçmek istemiyorum tornavidam nasıl göründü kamerada![]()
güzel oldu tekrar teşekürler volkan hocam sabah foruma uğrayanlar şaşkına dönücek ne kaçırdık diyeO tornavida gözüme hiç bu kadar güzel gözükmemişti.
uhaha:
uhaha:
Ayrıca o hakaret eden arkadaş içinde bişeyler yapılmalı... Herkesin durumdan dolayı tedirgin ve gergin olduğu belirtilmeli. Arkadaşımıza da sahip çıkmak gerekiyor. Kimsenin kimseyle bireysel bir sorunu yok ama içinde bulunduğumuz durumdan dolayı çoğu kez olumsuz ifadeler kullanabiliyoruz... Görüşme sırasında dile getirilip, arkadaşımız için bişeyler yapılmalı...
Hocam görüşeceğim o konuyu.
_*_G_S_*_' Alıntı:BEST HOCAMIN FORMASIDA FENAYDI :+1:[/qu
Fanatiğimdir birazSürekli üstümdedir.. Değiştimekte istemedim ...
![]()
İyi oldu. Görmesem giremezdim e-konferansa...dobra1979' Alıntı:Bu başlığıda ben açtım artık bol bol yazarsınızuhaha:
raid10000' Alıntı:BesSTy' Alıntı:Eemree birader süpersin ya..Bir olay bu kadar somutlaştırılamazdı..
![]()
bir an türbünde zannettim kendimi hocam. sarı-kırmızı görünce sizi![]()
Tarihi bir başlık olacak bu başlık. Bari doğru dürüst yazsaydın hocamdobra1979' Alıntı:Bu başlığıda ben açtım artık bol bol yazarsınızuhaha:
the_korsan' Alıntı:Şimdi biz gececiyiz, sabah millet bu başlığı gördüğünde geceden kalma kimse olmayacak, meraktan çatlayacaklar heralde :lol:
mriza' Alıntı:ben arkadaşın ne yazdığını görmedim ama yanlış anlaşılma oldupu kesin bir araya gelindiğinde bu arkadaş da giderse yüzyüze konuştuktan sonra sorun kalacağını sanmıyorum
the_korsan' Alıntı:Şimdi biz gececiyiz, sabah millet bu başlığı gördüğünde geceden kalma kimse olmayacak, meraktan çatlayacaklar heralde :lol:
mystreous' Alıntı:Tarihi bir başlık olacak bu başlık. Bari doğru dürüst yazsaydın hocamdobra1979' Alıntı:Bu başlığıda ben açtım artık bol bol yazarsınızuhaha:
![]()
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) -
... bir öğrenci bir tableti hiç bilmiyorsa bile iki saat sonra kullanabilecek noktaya geliyor. Bilgisayar kullanımıyla alakalı yanlış bilgi biliyorsunuz. Biz bilgisayar derslerini seçimlik yapmadık, bilgisayar derslerini kaldırdık, onun yerine "Bilişim Teknolojileri ve Tasarım" diye seçimlik ders koyduk. Şunu tekrar söylüyorum: Türkiye'de çocuklarımızın bilgisayar öğrenmeye ihtiyacı yok. Tasarım dersini aldıkları zaman bile birkaç saatte bunu kullanabilecek noktaya geliyorlar artık. Bu açıdan bakıldığında, esas eğitim bilgisayar kullanmak, okumak yazmak değil, bilgisayardan sonra nasıl bir girişimci ruhuyla bir şey üretmek fikrini aşılamaktır, bu da ancak tasarım dersleriyle olur ve bu da ancak ilgi duyan öğrencilerimizle olur. Bu açıdan bakıldığında…
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - Sayın Bakan, Türkçeyi öğreniyorlar ama Türkçe öğretmenlerini kaldırmıyorsunuz. Türkçeyi bilerek okullara geliyorlar ama…
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Eğer aynı şeyse ben onun sizin mantığınıza ve düşünme mantığınıza bağlıyorum, aynı şeyse şayet.
OKTAY VURAL (İzmir) - Sizin mantığınıza göre aynı!
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - Bilgisayar öğretmenliği sadece bilgisayar öğretmekten ibaret değil ki! Yani ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Öyle şey olur mu? Böyle bir şey olur mu ya!
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Bakınız, çok açık ve net: Bizim…
OKTAY VURAL (İzmir) - Sizin mantığınız, sizin!
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Bakınız sevgili milletvekilleri, şunu açıkça söyleyeyim: Bugün Millî Eğitim Bakanlığının web sitesinden "kursiyerNet" programına girin, değil bilgisayar öğrenmeyi, ben size bilgisayar programı yapmayı öğreteceğimize dair söz veriyorum.
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - Sadece kullanmak değildir bilgisayar öğrenmek…
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Sadece "kursiyerNet" programına lütfen girin, size…
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - …Rehberlik yapacak, bilgisayarın zararlarını, faydalarını anlatacak. Ne kadar sığ düşünüyorsunuz Sayın Bakan!
BAŞKAN - Sayın Bakan, lütfen sözlerinizi tamamlayınız.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Onlar için bizim "medya okuryazarlığı" dersimiz var, merak etmeyin onları da orada öğretiyoruz, bilgisayarın zararlarını öğretiyoruz, hiç endişe etmeyiniz.
ZÜHAL TOPCU (Ankara) - Sayın Bakan, medya okuryazarlığında…
OKTAY VURAL (İzmir) - Medya sizi okuyor, sizi yazıyor ya!
HURŞİT GÜNEŞ (Kocaeli) - Sayın Bakan, Tunay Alkan kimdir?
OKTAY VURAL (İzmir) - Ya medya zaten AKP'yi okuyor, AKP'yi yazıyor, gerek yok ki okur yazarlığa!
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Peki, teşekkür ediyorum, sağ olun.
hugo4545' Alıntı:ilk merak eden gececi ben olayımneler oldu konferansta, sanırım güzel şeyler konuşulmuş.Kısa kısa cümleler halinde neler söylendiği yazılırsa biz de merakımızı gidermiş oluruz
Herkese iyi geceler.
hugo4545' Alıntı:ilk merak eden gececi ben olayımneler oldu konferansta, sanırım güzel şeyler konuşulmuş.Kısa kısa cümleler halinde neler söylendiği yazılırsa biz de merakımızı gidermiş oluruz
Herkese iyi geceler.
mevcut' Alıntı:Forum için tarihi bir gece oldu.
Türkiye acayip bir memleket. Başbakan öğretmeni aşağılar, bakan bilgisayar dersleri gereksiz der. Ama onların atadığı bi bürokrat gece yarısından sonra iki saat telekonferansla canlı canlı öğretmenlerin sorunlarını dinler, rapor oluşturup ilgili bürokratlara ve bakana rapor sunacağını ilan eder.
İnşallah faydası olur. Umarım Volkan bey de hayal kırıklığına uğratmaz bizleri.
Bu arada bakanın dersimizle alakalı meclis tutanaklarına geçen sözlerini de not olarak düşmek istiyorum. Belki Volkan bey görür.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) -
... bir öğrenci bir tableti hiç bilmiyorsa bile iki saat sonra kullanabilecek noktaya geliyor. Bilgisayar kullanımıyla alakalı yanlış bilgi biliyorsunuz. Biz bilgisayar derslerini seçimlik yapmadık, bilgisayar derslerini kaldırdık, onun yerine "Bilişim Teknolojileri ve Tasarım" diye seçimlik ders koyduk. Şunu tekrar söylüyorum: Türkiye'de çocuklarımızın bilgisayar öğrenmeye ihtiyacı yok. Tasarım dersini aldıkları zaman bile birkaç saatte bunu kullanabilecek noktaya geliyorlar artık. Bu açıdan bakıldığında, esas eğitim bilgisayar kullanmak, okumak yazmak değil, bilgisayardan sonra nasıl bir girişimci ruhuyla bir şey üretmek fikrini aşılamaktır, bu da ancak tasarım dersleriyle olur ve bu da ancak ilgi duyan öğrencilerimizle olur. Bu açıdan bakıldığında…
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - Sayın Bakan, Türkçeyi öğreniyorlar ama Türkçe öğretmenlerini kaldırmıyorsunuz. Türkçeyi bilerek okullara geliyorlar ama…
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Eğer aynı şeyse ben onun sizin mantığınıza ve düşünme mantığınıza bağlıyorum, aynı şeyse şayet.
OKTAY VURAL (İzmir) - Sizin mantığınıza göre aynı!
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - Bilgisayar öğretmenliği sadece bilgisayar öğretmekten ibaret değil ki! Yani ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Öyle şey olur mu? Böyle bir şey olur mu ya!
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Bakınız, çok açık ve net: Bizim…
OKTAY VURAL (İzmir) - Sizin mantığınız, sizin!
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Bakınız sevgili milletvekilleri, şunu açıkça söyleyeyim: Bugün Millî Eğitim Bakanlığının web sitesinden "kursiyerNet" programına girin, değil bilgisayar öğrenmeyi, ben size bilgisayar programı yapmayı öğreteceğimize dair söz veriyorum.
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - Sadece kullanmak değildir bilgisayar öğrenmek…
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Sadece "kursiyerNet" programına lütfen girin, size…
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - …Rehberlik yapacak, bilgisayarın zararlarını, faydalarını anlatacak. Ne kadar sığ düşünüyorsunuz Sayın Bakan!
BAŞKAN - Sayın Bakan, lütfen sözlerinizi tamamlayınız.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Onlar için bizim "medya okuryazarlığı" dersimiz var, merak etmeyin onları da orada öğretiyoruz, bilgisayarın zararlarını öğretiyoruz, hiç endişe etmeyiniz.
ZÜHAL TOPCU (Ankara) - Sayın Bakan, medya okuryazarlığında…
OKTAY VURAL (İzmir) - Medya sizi okuyor, sizi yazıyor ya!
HURŞİT GÜNEŞ (Kocaeli) - Sayın Bakan, Tunay Alkan kimdir?
OKTAY VURAL (İzmir) - Ya medya zaten AKP'yi okuyor, AKP'yi yazıyor, gerek yok ki okur yazarlığa!
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (İstanbul) - Peki, teşekkür ediyorum, sağ olun.
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/Tuta ... &PAGE2=147 - Sayfa 96-97
dobra1979' Alıntı:hugo4545' Alıntı:ilk merak eden gececi ben olayımneler oldu konferansta, sanırım güzel şeyler konuşulmuş.Kısa kısa cümleler halinde neler söylendiği yazılırsa biz de merakımızı gidermiş oluruz
Herkese iyi geceler.
yazılanları okuyun öğrenirsiniz hocamşaka bi yana derslerden konuşuldu formatörlük işinin berbatlığından konuşuldu şuanki çalışma saatleri öğretmenlerin idarecilerin bizlere bakışı hatta öğrencinin hatta besst hocamız tornavida bile gösterdi durumumuzu en iyi açıklayan yöntemdi. Volkan bey bilgi işlem daire başkanı rapor edecek ilgilii birimlere hatta dernekle görüşecek inş Allah ondan razı olsun duydukça kendisi bile şaşırdı yaşadıklarımıza eminim
yukarıdaki başlıklar rapor halinde sunulacak
usare bu mesajı beğendi.ebfo45' Alıntı:Kabeyi gördüğümde ilk ettiğim dualardan biriydi BT öğretmenleri.
Zaten ya batacanızz ya çıkacanız)