Sayın hocam... Teknoloji Tasasrım dersinde ki gibi sınıfların bölünmesi vb.. bir çözüm var iken bence bu düzenlenebilir bir şey...hhtc' Alıntı:54 kişilik sınıfta 3 er kişi oturuyor diyorlar ama hala dersimiz zorunlu olsun diyorlar ben bunu bir türlü anlamıyorum BT dersi olması için mevcut kadar PC lazım
BesSTy' Alıntı:Sayın hocam... Teknoloji Tasasrım dersinde ki gibi sınıfların bölünmesi vb.. bir çözüm var iken bence bu düzenlenebilir bir şey...hhtc' Alıntı:54 kişilik sınıfta 3 er kişi oturuyor diyorlar ama hala dersimiz zorunlu olsun diyorlar ben bunu bir türlü anlamıyorum BT dersi olması için mevcut kadar PC lazım
netame' Alıntı:talihsiz bir başlangıç oldumozkan7' Alıntı:arkadaşlar olay nasıl başladı volkan bey nasıl haber ulaştırdı olayın yarısında girdim ben sistemekursiyer.net e gönüllü içerik girecek hoca var mı diye konu açtı, bir baktık e-konferanstayız
Ben pes oynuyodum birden kendimi konferansın içinde buldum. İnşallah sorun yaşayan arkadaşın başına sıkıntı gelmez. Hallettilwr mi bu konuyu..the_korsan' Alıntı:netame' Alıntı:talihsiz bir başlangıç oldumozkan7' Alıntı:arkadaşlar olay nasıl başladı volkan bey nasıl haber ulaştırdı olayın yarısında girdim ben sistemekursiyer.net e gönüllü içerik girecek hoca var mı diye konu açtı, bir baktık e-konferanstayız
Volkan beye o talihsiz mesajı yazan arkadaş sayesinde trajikomik bir şekilde olay aniden gelişti, gerçekten şaşkınım ama hayırlı oldu, içimizi dertlerimizi döktük ve en önemlisi randevu almış olduk...
the_korsan' Alıntı:netame' Alıntı:talihsiz bir başlangıç oldumozkan7' Alıntı:arkadaşlar olay nasıl başladı volkan bey nasıl haber ulaştırdı olayın yarısında girdim ben sistemekursiyer.net e gönüllü içerik girecek hoca var mı diye konu açtı, bir baktık e-konferanstayız
Volkan beye o talihsiz mesajı yazan arkadaş sayesinde trajikomik bir şekilde olay aniden gelişti, gerçekten şaşkınım ama hayırlı oldu, içimizi dertlerimizi döktük ve en önemlisi randevu almış olduk...
dobra1979' Alıntı:20 adet seçmeli ders olacağından bahsediliyor bu sefer sanki olumlu bişiler olacak bu kadar umutlanmamıştım. Bilgi işlem daire başkanı talihsizde olsa buraya geldi ve bizlerle tanışma fırsatı buldu ayrıca sıkıntılarımızı dinledi gerçekten tşk ediyoruz e konferansta bakanın yanındaydı bire bir görüşme imkanı olan birisi. İnş sonucu güzel olur. En azından dersler gelmese bile çalışma saatleri filan düzenlenir valla bu bile bizi sevindirebilir.
bilogt55' Alıntı:dobra1979' Alıntı:20 adet seçmeli ders olacağından bahsediliyor bu sefer sanki olumlu bişiler olacak bu kadar umutlanmamıştım. Bilgi işlem daire başkanı talihsizde olsa buraya geldi ve bizlerle tanışma fırsatı buldu ayrıca sıkıntılarımızı dinledi gerçekten tşk ediyoruz e konferansta bakanın yanındaydı bire bir görüşme imkanı olan birisi. İnş sonucu güzel olur. En azından dersler gelmese bile çalışma saatleri filan düzenlenir valla bu bile bizi sevindirebilir.
dernek yetkilisi arkadaşlar o hocamız içinde ricada bulunsun. bence gönlü alınır volkan beyin olay büyütülmez.
eemree' Alıntı:şunuda yazmadan geçmek istemiyorum tornavidam nasıl göründü kamerada![]()
güzel oldu tekrar teşekürler volkan hocam sabah foruma uğrayanlar şaşkına dönücek ne kaçırdık diye
eemree' Alıntı:şunuda yazmadan geçmek istemiyorum tornavidam nasıl göründü kamerada![]()
güzel oldu tekrar teşekürler volkan hocam sabah foruma uğrayanlar şaşkına dönücek ne kaçırdık diye
Hocam benim tornavidayla aynıeemree' Alıntı:şunuda yazmadan geçmek istemiyorum tornavidam nasıl göründü kamerada![]()
BesSTy' Alıntı:Eemree birader süpersin ya..Bir olay bu kadar somutlaştırılamazdı..
![]()
s_kajmeran' Alıntı:Hocam benim tornavidayla aynıeemree' Alıntı:şunuda yazmadan geçmek istemiyorum tornavidam nasıl göründü kamerada![]()
güzel oldu tekrar teşekürler volkan hocam sabah foruma uğrayanlar şaşkına dönücek ne kaçırdık diyeO tornavida gözüme hiç bu kadar güzel gözükmemişti.
uhaha:
uhaha:
Ayrıca o hakaret eden arkadaş içinde bişeyler yapılmalı... Herkesin durumdan dolayı tedirgin ve gergin olduğu belirtilmeli. Arkadaşımıza da sahip çıkmak gerekiyor. Kimsenin kimseyle bireysel bir sorunu yok ama içinde bulunduğumuz durumdan dolayı çoğu kez olumsuz ifadeler kullanabiliyoruz... Görüşme sırasında dile getirilip, arkadaşımız için bişeyler yapılmalı...
BesSTy' Alıntı:Eemree birader süpersin ya..Bir olay bu kadar somutlaştırılamazdı..
![]()