Uygun mobil tarife

Kodla Büyü

santino_13

Üye
Arkadaşlar, Vodafone da yeni bir kampanya var.Isteyenler değerlendirebilir.Gecenki bir gün sürmüştü.
Screenshot_20250820_081448_Yanmda.webp

Son düzenleme:
Detayı iyi okuyun. İlk bilmem kaç ay geçerli sonraki aylarda şu kadar yazabilir. Vodafone bunu çok yapıyordu. Şimdi nasıl bilmem de.

Genelde 12 ay sabit fiyat olayını incelerim.Pahali bir Vodafone kullanıyorum ama sosyal medya ve YouTube sınırsız kotadan yemiyor.

Kampanya güncellenmiş isteyenler değerlendirebilir.Gecenki 1 gün sürmüştü.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250820_081448_Yanmda.webp
    Screenshot_20250820_081448_Yanmda.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 224
Turkcell den şaşmamak lazım yolu var beli var biraz pahalı ama. Turkcell li iken sadık kullanıcı kazığı yememek için Vodafone a geçtim üsttekine benzer kampanyalar sunuyorlar internetten başvurup sim kart evime geliyor.

30 GB tarifesi için örnek:

1️⃣ Tarifeye geçmek için MEB 30GB TCKN yaz 5555 SMS gönder
2️⃣ SOZ yaz 5555 gönder,
3️⃣ ONAY yaz 5555 gönder

Linkten inceleyebilirsiniz hocam.
Hocam bilgi için teşekkürler. Peki meb mensubu olduğumuzu nasıl belirtiyoruz tc kimlik no dan sistem mi çekiyor acaba

vodafone 20 gb kampanyasını 132 tl ye almıştım. lakin çekmedi bir türlü. en son cayma bedelini de btkya şikayet ederek aldım. faturalı bana göre değil. al interneti al dakikayı keyfine bak

Şuan Telekom da 20 GB 220 TL, 15 GB 200 TL kampanya internet sitelerinde yok bayilerinden yaptırabilirsiniz sınırlı süre diyor ne zaman biteceği belli değil ben dün hattımı taşıdım.

ilksms
Geri