santino_13
Üye
Arkadaşlar, Vodafone da yeni bir kampanya var.Isteyenler değerlendirebilir.Gecenki bir gün sürmüştü.
Son düzenleme:
Arkadaşlar, Vodafone da çok güzel çok güzel bir kampanya var.Isteyenler değerlendirebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 79567
Ekli dosyayı görüntüle 79568
telekom degil mi ? bu
telekom degil mi ? bu
Hocam şu anda türk telekom bir pakete sahip olanlar bunlara geçebiliyor mu bilginiz var mı
Bu tarifeye nasıl geçebiliriz acaba?
Hocam şu anda türk telekom bir pakete sahip olanlar bunlara geçebiliyor mu bilginiz var mı
30 GB tarifesi için örnek:Bu tarifeye nasıl geçebiliriz acaba?
Tarifeye geçmek için MEB 30GB TCKN yaz 5555 SMS gönder
SOZ yaz 5555 gönder,
ONAY yaz 5555 gönder
Hocam bilgi için teşekkürler. Peki meb mensubu olduğumuzu nasıl belirtiyoruz tc kimlik no dan sistem mi çekiyor acaba30 GB tarifesi için örnek:
Tarifeye geçmek için MEB 30GB TCKN yaz 5555 SMS gönder
SOZ yaz 5555 gönder,
ONAY yaz 5555 gönder
![]()
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da.bireysel.turktelekom.com.tr
Linkten inceleyebilirsiniz hocam.
yeni kampanya
Hocam bilgi için teşekkürler. Peki meb mensubu olduğumuzu nasıl belirtiyoruz tc kimlik no dan sistem mi çekiyor acaba
Minnet kampanyası hikaye o zamanŞuan Telekom da 20 GB 220 TL, 15 GB 200 TL kampanya internet sitelerinde yok bayilerinden yaptırabilirsiniz sınırlı süre diyor ne zaman biteceği belli değil ben dün hattımı taşıdım.
Taşımada doğru. Ama benim gibi telekomda olanlar için o fiyatları vermiyor. Meb tarifesi bu açıdan uygun.Şuan Telekom da 20 GB 220 TL, 15 GB 200 TL kampanya internet sitelerinde yok bayilerinden yaptırabilirsiniz sınırlı süre diyor ne zaman biteceği belli değil ben dün hattımı taşıdım.
Minnet kampanyası hikaye o zaman