Bu iyiymiş ama telekoma yeni geçtik başka bir tarifeye. Bu tarifeye geçemiyoruz değil mi?
Hocam sadece 21,5 tl telsiz vergisi ekleniyor. Toplam 176.5 tl ye 20 gb kullanmış oluyorsunuz.yanına bir sürü başka ücretler vergiler vs ekliyorlar. sizin fatura yine buluyor 250-300 ü
internet paylaşımını 15 gb ile sınırlıHocam vodafone sınırsız pakette, notebook yada tablette kullanabiliyor musunuz?
ben bimcell kullanıyorum. yeni hat tesisi vs gibi ücretleri ödeyecek miyim? Ya da başka bir ücret, vergi vsHocam sadece 21,5 tl telsiz vergisi ekleniyor. Toplam 176.5 tl ye 20 gb kullanmış oluyorsunuz.
Hocam yeni hat tesisi veya ruhsatı gibi vergileri yalnızca yeni hat alımında ödeniyor. Siz numara taşıma yapacağınızdan sadece telsiz vergisi ödeyeceksiniz. En doğru bilgiyi gene de müşteri temsilcisinden öğrenirsiniz.ben bimcell kullanıyorum. yeni hat tesisi vs gibi ücretleri ödeyecek miyim? Ya da başka bir ücret, vergi vs
tarifenin ismi nedir ? yazabilirseniz sevinirim.Turkcell 20GB 12 ay 200tl
Turkcell uygulamasını indirin. Ordan devam edin hocam.tarifenin ismi nedir ? yazabilirseniz sevinirim.
Aynen Favorim 20 GBtarifenin ismi nedir ? yazabilirseniz sevinirim.