Uygun mobil tarife

Kodla Büyü
turktelekom.webp

Vodafone Sınırsız Kullanıyorum.
Tavsiye ederim. Tabi Telefon iyiyse.
15 Pro Max ‘ta Veri Kullanımım 635 GB .

Ayrıca yurt dışı için MobiMatter e-sim internet satın Alıyorum sürekli. Yurt dışında aldığım e-sim paketlerini Türkiye’de de kullanabiliyorum.

Starlink cihazsız uygulama ile telefonlardan çeker hale gelince ( Direct-to-Cell )
doğrudan oradan satın alacağım. Türkiye’deki dandik gsm şirketleri ile ugrasmaya gerek kalmayacak.

IMG_6592.webp

Türkiye’de En uygunu bu , sınırsız internet işte ..
Dünyanın neresinde var 1000 TL’ye sınırsız internet. Polonya hariç orada 60₺ sınırsız internet.
Alacağınız Diğer tarifelerde sağdan soldan ekleyip onu yine yükseltirler ama bunda yok.

Polonya demişken tarifeyi paylaşayım :
Polonya'da 9999 GB yıllık internet paketinin fiyatı :— İlk ay 56,16 TL
— Kalan 11 ay 61,58 TL

IMG_6594.webp

Olmazsa Polonya’dan internet alıp kullanabilirsiniz.

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım, eski müşterisin yeni müşteriler için olan tarifelere geçemezsin dediler web sitelerinde yazdığı gibi.

ben bimcell kullanıyorum. yeni hat tesisi vs gibi ücretleri ödeyecek miyim? Ya da başka bir ücret, vergi vs
Hocam yeni hat tesisi veya ruhsatı gibi vergileri yalnızca yeni hat alımında ödeniyor. Siz numara taşıma yapacağınızdan sadece telsiz vergisi ödeyeceksiniz. En doğru bilgiyi gene de müşteri temsilcisinden öğrenirsiniz.

tarifenin ismi nedir ? yazabilirseniz sevinirim.
Aynen Favorim 20 GB
Bence çok uygun eğer turkcell de sorun yaşamıyorsanız. Ben geçtim ayrıca 3 ay boyunca her ay 5GB veriyor öyle dedi müşteri hizmetleri. 21,5TL vergisiyle. 221,5 tl 12 ay. 6 saati kalmış hocam ama bilginiz olsun.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-08-29 171728.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-29 171728.webp
    37.9 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2025-08-29 171636.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-29 171636.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 22
60 GB + 5 bin dakika+ Vodafonlular ile sinirsiz konuşma 796 lira veriyorum.Sosyal medya ve YouTube sınırsız kotadan yemiyor.
Ülkede cok pahalı.Amerikada konusma, data, internet 300 Mbps sinirsiz, vergi dahil 10 dolar.Özellikle biz öğretmenlere bedava olmali.Yada seçtiğin hat iyi bir indirim almalı.

Son düzenleme:
ilksms
Geri