itiraz taslak ders kitabı verildi 2 gün önce.
Şimdiye kadar gelmediğine göre daha bu saatten sonra gelmezitiraz taslak ders kitabı verildi 2 gün önce.
Bana şimdi geldi hocam. Az önce de onay verdim.Şimdiye kadar gelmediğine göre daha bu saatten sonra gelmez
Yazın gelmiş miydi ?Bana şimdi geldi hocam. Az önce de onay verdim.
hayırlı olsun hocam. Darısı bekleyenlere olsun diyelimBana şimdi geldi hocam. Az önce de onay verdim.

Öba da maarif eğitimini almayanlara göndermiyorlar kitap galiba
İtiraz panelinde gelmişti hocam.Yazın gelmiş miydi ?
Bana dün okul çıkışı mesajı geldi. Tam da forumu okuyup bana daha gelmez diye düşünüyorken sürpriz olduGelen haber versin arkadaşlar![]()

ilk görevde %15lik dilimde olmaz mı hocam görevler?2026-Ocak katsayılarına göre %20 gelir vergisi kesintisiyle olası;
-Tek kitap inceleme görevli ücretleri:
a) İlkokul taslak ders kitapları için 10.997,63 ₺
b) Ortaokul taslak ders kitapları için 14.296,92 ₺
c) Lise taslak ders kitapları için 17.596,21 ₺
-Kitaplar takım (öğrenci kitabı-çalışma kitabı-kılavuz kitap) halinde olursa, üstteki ücretler %25 daha fazla olur:
a) İlkokul taslak ders kitapları için 13.747,04 ₺
b) Ortaokul taslak ders kitapları için 17.871,15 ₺
c) Lise taslak ders kitapları için 21.995,26 ₺
ilk görevde %15lik dilimde olmaz mı hocam görevler?
Klasık bahanelerEğitimlerin bazılarına çıkıp bazılarına çıkmaması konusunu sormuştum ttkb'ye. Kademeli olarak tanımlanıyor dediler.
bu ücretler 2025 yılına ait.2026-Ocak katsayılarına göre %20 gelir vergisi kesintisiyle olası;
-Tek kitap inceleme görevli ücretleri:
a) İlkokul taslak ders kitapları için 10.997,63 ₺
b) Ortaokul taslak ders kitapları için 14.296,92 ₺
c) Lise taslak ders kitapları için 17.596,21 ₺
-Kitaplar takım (öğrenci kitabı-çalışma kitabı-kılavuz kitap) halinde olursa, üstteki ücretler %25 daha fazla olur:
a) İlkokul taslak ders kitapları için 13.747,04 ₺
b) Ortaokul taslak ders kitapları için 17.871,15 ₺
c) Lise taslak ders kitapları için 21.995,26 ₺
bu ücretler 2025 yılına ait.
Bana garip geldi. Kitap inceleme süreci öyle değil normalde. Acaba kitap incelemede komisyon görevi mi bilemedim. Detayını vermediler mi?Bugün eşimi aradılar talim terbiyeden kitap inceleme yapacaksınız evden çalışma 18 saat dediler süreçle ilgili bilgisi olan var mı acaba
Hocam. Kitap inceleme tanımlanıyor. Görevi onaylayıp pnaylamadığınızı sistem üzerinden yapıyorsunuz. 1 ay kadar hata ve inceleme süresi veriliyor. Kitap inceleme için 5-6 kişiye tanımlanıyor. Kişisel inceleme bittikten herkes birbirinin hatalarını kontrol ediyor. En son zoom üzerinden komisyon toplantısı ile tüm hatalar süre mefhumu olmadan saat:09:30dan bitinceye kadar evden komisyon incelmesi yapılıyor. Gariplik yok yani.Bugün eşimi aradılar talim terbiyeden kitap inceleme yapacaksınız evden çalışma 18 saat dediler süreçle ilgili bilgisi olan var mı acaba
Bana garip geldi. Kitap inceleme süreci öyle değil normalde. Acaba kitap incelemede komisyon görevi mi bilemedim. Detayını vermediler mi?
Ben 3-4 kere kitap inceledim hocam ama hep mail ve düz mesaj geldi telefonuma. Hiç aranmadımBugün eşimi aradılar talim terbiyeden kitap inceleme yapacaksınız evden çalışma 18 saat dediler süreçle ilgili bilgisi olan var mı acaba

Eşinizin branşı nedir hocam?Bugün eşimi aradılar talim terbiyeden kitap inceleme yapacaksınız evden çalışma 18 saat dediler süreçle ilgili bilgisi olan var mı acaba
kitap yazma komisyonları zamanında beni aramışlardı. Ancak o kitap inceleme değildi. Benzer şekilde eğitim materyali geliştirme için de aranmıştım. Bilmiyorum belki farklı bir pozisyona aramışlardır.Ben 3-4 kere kitap inceledim hocam ama hep mail ve düz mesaj geldi telefonuma. Hiç aranmadım![]()