Taslak Kitap İnceleme yapan var mı süreci açıklar mısınız?

Kodla Büyü
Eşinizin branşı nedir hocam?
Hocam branşı ingilizce ..Talim terbiye başkanlığından aradılar kitap inceleme sürecinde görev almak ister misiniz evden çalışma 6 ay görevlendirme ister misiniz dediler detay kısmı paylaşılmadı.18 saat ekders denildi bizde kabul ettik ben inceleme olur diye düşünmüştüm şimdi bi tereddüte düştüm

Hocam branşı ingilizce ..Talim terbiye başkanlığından aradılar kitap inceleme sürecinde görev almak ister misiniz evden çalışma 6 ay görevlendirme ister misiniz dediler detay kısmı paylaşılmadı.18 saat ekders denildi bizde kabul ettik ben inceleme olur diye düşünmüştüm şimdi bi tereddüte düştüm
Hocam detayları öğrendiğinizde paylaşın bizim de bilgimiz olsun. Acaba yazımı devam eden kitaplarda onaya girmeden önceki süreç içi incelemeleri yapmak için mi görevlendirdiler? Aklıma bu geldi. Daha önceden kitap inceleme görevi yapmış mıydı eşiniz?

Hocam bu ayrı. Ders Kitapları 1. Bakanlığın yazdığı 2. Özel Yayınevlerin yazdığı kitaplar okutuluyor. Sizin arandığınız Bakanlığın yazacağı kitapta görev almak.

Matematikçi bir arkadaşım da bu şekilde evden kitap inceliyordu. Devamlı evden çalışıyordu. Detayları öğrenmek isteriz hocam bizi de bilgilendirin lütfen.

Sanırım düşündüğüm gibi bakanlığın kitap yazma ekiplerine yazım süreci dahilinde sürekli inceleme yapmak için bir görevlendirme. YOS olup çile çekmektense ben de bunu kabul ederdim şahsen :D Umarım beni de ararlar :D

Allahım hepimizi arasınlar evden çalışalım amin :)
kitap yazma çalışmalarında beni aradıklarında ismine rağmen kendi okulumda ya da ilçe milli eğitimde görevlendirilip çalışmaları yürüteceğimi söylemişlerdi. Zaten o yüzden de kabul etmemiştim. İsmi uzaktan ama kurumun içinden :D Okula ya da daha kötüsü ilçe milli eğitime gidip de ben sadece kitap yazacağım başka iş veremezsiniz olayını kimseye kabul ettiremezsin. Her türlü yolu dener üstüne bir ton iş yıkarlar adamın :D

kitap yazma çalışmalarında beni aradıklarında ismine rağmen kendi okulumda ya da ilçe milli eğitimde görevlendirilip çalışmaları yürüteceğimi söylemişlerdi. Zaten o yüzden de kabul etmemiştim. İsmi uzaktan ama kurumun içinden :D Okula ya da daha kötüsü ilçe milli eğitime gidip de ben sadece kitap yazacağım başka iş veremezsiniz olayını kimseye kabul ettiremezsin. Her türlü yolu dener üstüne bir ton iş yıkarlar adamın :D

Kesinlikle katılıyorum.

Geri