Grup 4 yılı yanlış yazılmış.Teşekkürler. Herhalde öyle düşündüler.
Geçiş sırası resimdeki gibiymiş.
Referans için bulunsun:
Ekli dosyayı görüntüle 81274
Grup 4 yılı yanlış yazılmış.
Kapat ayarlamayın sor aralayıp deneyin. Güç düğmesine basınca yapılacak işlemi soruyor. Kapat seçince kapanıyor. Direk kapattı denemedim. Bir işlem yaparken vs gibi durumda lazım olur diye sor yaptım. Yeniden başlat, oturumu kapat seçenekleri ile kapatma işinde lazım olanı kullanıyorum. Bir de böyle deneyin. İşe yarar inşallah.Merhaba hocalarım , Pardus kapanmıyor sizce sorun ne olabilir ? Kapatma (Güç düğmeside dahil ) tuşuna basınca ekran kararıyor fakat güç kesilmiyor… (Fişi çekip takıyorum öyle kapatıyorum ) . Güç Seceneklerinde güç düğmesini kapatma olarak ayarladığım halde güç kesilmiyor oturum kapatılıyor ekran kararıyor . Güç kesilmiyor .
Elbette hayır. Müdürünüz sizden rica ederse nazı size geçiyorsa yaparsınız.YOS olmayan bt öğretmenleri bu pardusu kurmak zorunda mı ?
Bence de öyle.Sorunsuz çalışan bir windows varken dünyaya kafa tutup biz pardusçuyuz demek çok saçma geliyor bana . kendini globalden soyutlaman mümkün değil tüm dünya windows kullanırken yerli ve milli olmak sadece pardustamı aklımıza geldi diye sorarım mesela
Vay be bunu da dayatabiliyorlar yani resmi bir evrak var mı hocam gruplarda yos olmayan Bt öğretmenleri de yükleme yapacakmış demişler nasıl resmi olabiliyor gönüllük esası yok muYOS olmayan bt öğretmenleri bu pardusu kurmak zorunda mı ?
kurun hocam bildiğiniz kadar ama baştan anlamadığınızı belirten bir cümleyi sorumluluk kabul etmediğinizi yazıp altına imza atın öyle verin yazınızı sonra kabul ederlerse kurun yarın ne çıkacağı belli olmaz.Vay be bunu da dayatabiliyorlar yani resmi bir evrak var mı hocam gruplarda yos olmayan Bt öğretmenleri de yükleme yapacakmış demişler nasıl resmi olabiliyor gönüllük esası yok mu