Tüm tahtalara pardus yüklenmesi

Kodla Büyü
Merhaba hocalarım , Pardus kapanmıyor sizce sorun ne olabilir ? Kapatma (Güç düğmeside dahil ) tuşuna basınca ekran kararıyor fakat güç kesilmiyor… (Fişi çekip takıyorum öyle kapatıyorum ) . Güç Seceneklerinde güç düğmesini kapatma olarak ayarladığım halde güç kesilmiyor oturum kapatılıyor ekran kararıyor . Güç kesilmiyor .

tahtaların bios pili eskimiş olduğu için bütün tahtalar kurulum yaptıktan sonra açılmadı. olacağı bu. biz de arıza kaydı açtık. bizden bu kadar. Pardus faz2 lerde bios pili eskimiş olunca açılmıyor. Bilginiz olsun. Servis gelsin bios pillerini değiştirsin. Açılırsa açılır açılmazsa açılmaz. Meslek lisesindeyiz, formatör değiliz bir şey değiliz. Kim ilgilenirse ilgilensin artık.

Merhaba hocalarım , Pardus kapanmıyor sizce sorun ne olabilir ? Kapatma (Güç düğmeside dahil ) tuşuna basınca ekran kararıyor fakat güç kesilmiyor… (Fişi çekip takıyorum öyle kapatıyorum ) . Güç Seceneklerinde güç düğmesini kapatma olarak ayarladığım halde güç kesilmiyor oturum kapatılıyor ekran kararıyor . Güç kesilmiyor .
Kapat ayarlamayın sor aralayıp deneyin. Güç düğmesine basınca yapılacak işlemi soruyor. Kapat seçince kapanıyor. Direk kapattı denemedim. Bir işlem yaparken vs gibi durumda lazım olur diye sor yaptım. Yeniden başlat, oturumu kapat seçenekleri ile kapatma işinde lazım olanı kullanıyorum. Bir de böyle deneyin. İşe yarar inşallah.

ilksms
Geri