Tüm tahtalara pardus yüklenmesi

Kodla Büyü
Hocam ben şöyle yaptım. Bu adresten programı indirdim.
Pardus ayarlarda şifresiz, kendiliğinden giriş yaptım. Sonra bu programı kurdum. Açılışta qr geliyor. Telefonla okuyup 6 haneli şifreyi yazıp tahtayı açıyoruz.

Kendi içinde qr girişi var demişlerdi hocam ama ek programa gerek kalmadan

Bu konuyu bu kadar kafaya takan arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılında BTR olarak görevlendirileceklerinden eminler herhalde. Yoksa bilişim teknolojileri öğretmeni olarak okullarda bulunan akıllı tahtalarla ilgili benim bildiğim herhangi bir görev/sorumluluğumuz yok !!! Haaaa belli bir ücret karşılığı görevlendiriliriz o zaman başka...

Arkadaşlar bt sınıflarına yeni gelen aidata businesspc x7 bilgisyarlara pardusu kaldırıp win11 yüklemiştim. şimdi yine pardusa çevirmem gerektiğini söylediler. Bu bilgisyarlara uygun kararlı çalışan son sürüm pardus imajı nasıl bulabilirim. pardus konusunda bilgim yok yeni öğrenmeye başlayacağım. yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bt sınıflarına yeni gelen aidata businesspc x7 bilgisyarlara pardusu kaldırıp win11 yüklemiştim. şimdi yine pardusa çevirmem gerektiğini söylediler. Bu bilgisyarlara uygun kararlı çalışan son sürüm pardus imajı nasıl bulabilirim. pardus konusunda bilgim yok yeni öğrenmeye başlayacağım. yardımcı olursanız sevinirim.
https://pardus.org.tr/surumler/#masaustu

hocam bu adresten imaj indir
flash belleği kurulum için hazırla
imaj at
bu kadar
kolay gelsin

Bunun içinde sertifika, kullanacağınız uygulamalar ve fazlası var.

İleride Pardus 19'dan 23'e güncelleme ile (yani USB bellek ile kurmadan) geçmek mümkün olur mu acaba? Şu an olmuyor biliyorum.

Arkadaşlar Pardus 23 sürümünde masaüstündeki pardus logosuna (Başlat Simgesinin ordaki) basılı tutup kaldırmış öğrenciler. Bunu nasıl ger getirebilirim

Arkadaşlar merhaba bu konuyla alakalı yani tüm tahtalara pardus yüklenmesi ile ilgili resmi bir yazı var mı ? Bize böyle bir yazı henüz ulaşmadı. Faz 2 tahtalarımız mevcut malum onlarda windows vardı. Resmi yazı varsa atabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba bu konuyla alakalı yani tüm tahtalara pardus yüklenmesi ile ilgili resmi bir yazı var mı ? Bize böyle bir yazı henüz ulaşmadı. Faz 2 tahtalarımız mevcut malum onlarda windows vardı. Resmi yazı varsa atabilir misiniz?
Konu içindeki mesaj 'Tüm tahtalara pardus yüklenmesi' https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/tüm-tahtalara-pardus-yüklenmesi.185531/post-2003839
Gördüğün tek yazı..
Belirlenen iller zorunlu, inşaallah seneye tüm ülke.

Pardusta Fatih kalem kullanılmıyor, pardusun kendi kalemleri var. Onlar yeterli oluyor. Olmadı Bayram Karahanın sayfasından etahta adlı bir kalem uygulaması var onu da kurabilirsiniz. iki kalem uygulaması yeterli oluyor bizde.

Peki diyanetin kuran uygulaması kurulabilir mi etap 23.4 sürümüne
Keşke diyanet Kur'an uygulamasının Pardus sürümü olsa ama yok. Wine ile kurmayı dener sonucu yazarım. Eğer kurulmazsa sorun değil çünkü internet sitesi üzerinden de aynı şekilde kullanılabilir.

Exe uygulamasını kurdum. Fakat etap admin home klasöründe wine içi boş yine de. Exe yi kurunca açıyor kurduğum yer neredeyse ordan açmıyor.

ilksms
Geri