Tüm tahtalara pardus yüklenmesi

Kodla Büyü
Hocam ben şöyle yaptım. Bu adresten programı indirdim.
Pardus ayarlarda şifresiz, kendiliğinden giriş yaptım. Sonra bu programı kurdum. Açılışta qr geliyor. Telefonla okuyup 6 haneli şifreyi yazıp tahtayı açıyoruz.

Kendi içinde qr girişi var demişlerdi hocam ama ek programa gerek kalmadan

Bu konuyu bu kadar kafaya takan arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılında BTR olarak görevlendirileceklerinden eminler herhalde. Yoksa bilişim teknolojileri öğretmeni olarak okullarda bulunan akıllı tahtalarla ilgili benim bildiğim herhangi bir görev/sorumluluğumuz yok !!! Haaaa belli bir ücret karşılığı görevlendiriliriz o zaman başka...

Arkadaşlar bt sınıflarına yeni gelen aidata businesspc x7 bilgisyarlara pardusu kaldırıp win11 yüklemiştim. şimdi yine pardusa çevirmem gerektiğini söylediler. Bu bilgisyarlara uygun kararlı çalışan son sürüm pardus imajı nasıl bulabilirim. pardus konusunda bilgim yok yeni öğrenmeye başlayacağım. yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bt sınıflarına yeni gelen aidata businesspc x7 bilgisyarlara pardusu kaldırıp win11 yüklemiştim. şimdi yine pardusa çevirmem gerektiğini söylediler. Bu bilgisyarlara uygun kararlı çalışan son sürüm pardus imajı nasıl bulabilirim. pardus konusunda bilgim yok yeni öğrenmeye başlayacağım. yardımcı olursanız sevinirim.
https://pardus.org.tr/surumler/#masaustu

hocam bu adresten imaj indir
flash belleği kurulum için hazırla
imaj at
bu kadar
kolay gelsin

Bunun içinde sertifika, kullanacağınız uygulamalar ve fazlası var.

ilksms
Geri