6450
muratbedel' Alıntı:
158.309mehmettuna68' Alıntı:muratbedel' Alıntı:
düşüşe devam ediyor diğer branşlarda da düşüş var mı hocam yoksa biz mi aşağıya doğru gidiyoruz? Tüm branşalardaki açık sayısı nedir?
Allah razı olsun hocammuratbedel' Alıntı:158.309mehmettuna68' Alıntı:muratbedel' Alıntı:
düşüşe devam ediyor diğer branşlarda da düşüş var mı hocam yoksa biz mi aşağıya doğru gidiyoruz? Tüm branşalardaki açık sayısı nedir?
hala bitiremediler güncellemeyimuratbedel' Alıntı:
Seneye ne olur ne olmaz bilinmez. Onun için mücadeleye devam etmek gerek.capulcu' Alıntı::tr: seneye mezun oluyorum tam mezuniyete denk geldi, 7 ve 8'lerde de zorunlu olma durumu nasıl olur sizce ? :tr:
capulcu' Alıntı:hocam şöyle de bir duyum aldım ne kadar doğru bilemiyorum sizin yorumlamanızı rica edicem, sohbet ettiğim bir arkadaş şöyle anlattı
ders kademeli olarak uygulanacağı için bu sene 300-500 arasında alım olacağını söyledi, gelecek sene daha fazla bir alım olacağını örgörüyorum dedi.
sizce böyle bir durum olması mümkün müdür ? :tr:
:+1:mehmettuna68' Alıntı:capulcu' Alıntı:hocam şöyle de bir duyum aldım ne kadar doğru bilemiyorum sizin yorumlamanızı rica edicem, sohbet ettiğim bir arkadaş şöyle anlattı
ders kademeli olarak uygulanacağı için bu sene 300-500 arasında alım olacağını söyledi, gelecek sene daha fazla bir alım olacağını örgörüyorum dedi.
sizce böyle bir durum olması mümkün müdür ? :tr:
öngörüm demiş zaten, ben de öngörümü söyleyim, normlr güncellenmese arkdaşın dediği doğru ancak şuan 6000'e yakın norma girişi yapıldı en az 1000 gelecektir ilk atama sayısı
karakiz10' Alıntı:bence kademeli olarak uygulansa da uygulanmasa da 6000 e yakın açık var. (kademeli uygulanmış hali bu ise normalde daha fazla açık var demektir.)
öğretmen almaları lazım. ben 5 ve 6 larda kademeli olarak arttırılacak diye bişeyler okumuştum ders zorunlu olmadan önce bence bu bi kaç sene sonra 7 ve 8 lerde de zorunlu olacağı anlamına geliyo (inş) zaten onlarda da zorunlu yaptılar mı seneye de öğrenci almycaklar açıkta kalan bt leri atarlar bu işte burda kapanır![]()
Seneye almasalar bile şuan okuyan 4 sınıf var hocam.Senin dediğin 4 sene sonra içinkarakiz10' Alıntı:bence kademeli olarak uygulansa da uygulanmasa da 6000 e yakın açık var. (kademeli uygulanmış hali bu ise normalde daha fazla açık var demektir.)
öğretmen almaları lazım. ben 5 ve 6 larda kademeli olarak arttırılacak diye bişeyler okumuştum ders zorunlu olmadan önce bence bu bi kaç sene sonra 7 ve 8 lerde de zorunlu olacağı anlamına geliyo (inş) zaten onlarda da zorunlu yaptılar mı seneye de öğrenci almycaklar açıkta kalan bt leri atarlar bu işte burda kapanır![]()
evet 2 3 4 var ama en azından kapatmayı akıl edebildiler bu da bi başarıdelulojouh' Alıntı:Seneye almasalar bile şuan okuyan 4 sınıf var hocam.Senin dediğin 4 sene sonra içinkarakiz10' Alıntı:bence kademeli olarak uygulansa da uygulanmasa da 6000 e yakın açık var. (kademeli uygulanmış hali bu ise normalde daha fazla açık var demektir.)
![]()
5 temmuza kadar uzamışgkhnmr' Alıntı:hocalarım kaçla kapandı şimdi?
baya düşmüş kadro diğer alanlarda da düşüş var mı hocam?muratbedel' Alıntı:
ceböte' Alıntı:bu düşüş ne kadar devam eder çok etkilenirmi 5 temmuza kadar acaba?
capulcu' Alıntı:bu düşüş neden kaynaklanıyor ?
bilişim4000' Alıntı:diğer alanlarda ihtiyaç yukarı çıkıyor bizimki aşağı iniyor..herhalde norm fazlası olan ilkokulda olan öğretmenler orta okula kaydırıyolar. doğal olarak düşüş yaşıyoruz..